Safet Sušić - Pape

dubrovnik
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la dubrovnik » 16 sep 2014, 13:03

Nismo zar svi bili za Susica ni prije Gringo. Ima nas podosta koji smo davno procitali konjinu, ali manjina je bila jako bucna i nastupala je provokatorski. Nece zar biti da si zaboravio, makar si ti poznat kao forumas koji ima dobru memoriju. Dobro dosao nazad.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 16 sep 2014, 13:08

ja sam protiv njega još od Francuske na koševu, ako nisam i ranije bio, al znam da od tad baš ga očima ne mogu!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 sep 2014, 13:21

Gringobih, GangstaX, Zmaj187, Gring0, nadam se da ćes se zadrzati na zadnjem :kafa:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 16 sep 2014, 13:36

Pape zbog ozbiljne bolesti supruge propušta konferenciju u Rusiji

UEFA ove sedmice organizuje konferenciju svih selektora koja će se održati u St. Petersburgu, ali na njoj neće učestvovati naš selektor Safet Sušić.

Kako su nam nezvanično potvrdili iz NFSBIH Pape se morao hitno vratiti u Pariz zbog ozbiljne bolesti svoje supruge kojoj se dodatno pogoršalo zdravstveno stanje koje je i u proteklom periodu bilo loše.

Iako je ugovorom obavezan u Sarajevu biti samo 15 dana prije svake utakmice, Safet Sušić imao je praksu dolaska u glavni grad naše države mjesec dana prije utakmice, a u Pariz se nije planirao vratiti sve do novembra, nakon utakmice protiv Izraela.

**** portal upućuje iskrene želje za što brži oporavak gospođe Sušić.
I ja želim brzo ozdravljenje gospođe Sušić.

Valjda neće biti ogavnih komentara.

Za svaki slučaj:
slika
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 16 sep 2014, 13:39

plavipatriota je napisao/la:ja sam protiv njega još od Francuske na koševu, ako nisam i ranije bio, al znam da od tad baš ga očima ne mogu!
i ja!
Volim te Bosno!!!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 sep 2014, 13:42

Aferim, nedostajali su nam tvoji daiylmotion video postovi poteza i golova naših igrača, nadamo se da ćeš nastaviti gdje si stao. :salut:

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 16 sep 2014, 13:43

Ma kod mene je poslije Kipra izgubio povjerenje !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 sep 2014, 13:43

Sheyi je napisao/la:Aferim, nedostajali su nam tvoji daiylmotion video postovi poteza i golova naših igrača, nadamo se da ćeš nastaviti gdje si stao. :salut:
Neće :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 sep 2014, 13:45

BaDa12 je napisao/la:

UEFA ove sedmice organizuje konferenciju svih selektora koja će se održati u St. Petersburgu, ali na njoj neće učestvovati naš selektor Safet Sušić.

Kako su nam nezvanično potvrdili iz NFSBIH Pape se morao hitno vratiti u Pariz zbog ozbiljne bolesti svoje supruge kojoj se dodatno pogoršalo zdravstveno stanje koje je i u proteklom periodu bilo loše.

Iako je ugovorom obavezan u Sarajevu biti samo 15 dana prije svake utakmice, Safet Sušić imao je praksu dolaska u glavni grad naše države mjesec dana prije utakmice, a u Pariz se nije planirao vratiti sve do novembra, nakon utakmice protiv Izraela.

Za svaki slučaj:
slika

Ma ne vjerujem da mu neko stvarno želi nešto loše, nema niko protiv njega ništa lično samo su isfrustrirani zbog onog što radi reprezentaciji...Ako je to tačno naravno da joj želimo brzo ozdravljenje, a možda i njeg to malo podstakne pa da više vremena posveti njoj...
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 16 sep 2014, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 sep 2014, 13:47

hogarstrasni je napisao/la:Ma kod mene je poslije Kipra izgubio povjerenje !
meni su tri utakmice upecatljive ostale gdje mislim da je bas taktika bila francuska na kosevu ,slovacka u zenici i nigerija .a mora se reci da je bilo i dobrih s grckom obe ,francuska u parizu ,argentina

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 16 sep 2014, 13:48

definitivno želim sve najbolje njegovoj ženi, al njemu želim da mu zabrane ulazak u BiH!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 16 sep 2014, 13:49

BaDa12 je napisao/la:

Za svaki slučaj:
slika
Svi mi zelimo brz oporavak gospodje Sušić ali ovo nema nikakve veze sa desavanjima u reprezentaciji.Ovo nije bilo neophodno da znamo,jedinu svrhu ove vijesti vidim u tome da se u javnosti javi sažaljenje prema Safetu i da popusti pritisak na njega a sve sa ciljem da ga se jos jednom ostavi na klupi.
Dakle klasican spin.
Ogavni su ljudi sa doticnog portala,ali bas su ogavni,do krajnjih granica.
Koriste bolest jadne zene za svoje ciljeve.Fuj.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 16 sep 2014, 13:56, ukupno mijenjano 2 puta.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 16 sep 2014, 13:50

bordobijeli je napisao/la:
hogarstrasni je napisao/la:Ma kod mene je poslije Kipra izgubio povjerenje !
meni su tri utakmice upecatljive ostale gdje mislim da je bas taktika bila francuska na kosevu ,slovacka u zenici i nigerija .a mora se reci da je bilo i dobrih s grckom obe ,francuska u parizu ,argentina
Nigerija. :rol:
**** majku, nemogu da vjerujem. Kloc po kloc, a' mi jos gori od njih. Hvala ti, Pape (vrhunski trener) :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 sep 2014, 13:56

Virtu4l je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Aferim, nedostajali su nam tvoji daiylmotion video postovi poteza i golova naših igrača, nadamo se da ćeš nastaviti gdje si stao. :salut:
Neće :rol:
Ne mora Pjanića, ako mu je teško pohvatati sve te pasove, genijalne poteze, asistencije i golove. :urnebes:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 16 sep 2014, 14:04

Rusilac je napisao/la: Svi mi zelimo brz oporavak gospodje Sušić ali ovo nema nikakve veze sa desavanjima u reprezentaciji.Ovo nije bilo neophodno da znamo,jedinu svrhu ove vijesti vidim u tome da se u javnosti javi sažaljenje prema Safetu i da popusti pritisak na njega a sve sa ciljem da ga se jos jednom ostavi na klupi.
Dakle klasican spin.

Ogavni su ljudi sa doticnog portala,ali bas su ogavni,do krajnjih granica.Fuj.
Upravo na to sam mislila kad sam spomenula komentare. A, ti si možda sad to lijepo upakovao... Ne bih rekla da bi se neko zezao sa ovakvim vijestima. Nije nimalo lijepo, kao što nije lijepo to ni pomisliti.

@wobly92, nisi čitao sve komentare, čini mi se. Bilo je groznih stvari napisanih, kletvi, uvreda... To neko ko se smatra čovjekom ne bi trebao pisati, ne zbog Safeta, nego zbog sebe. Iskreno sam se razočarala u neke forumaše što dozvoljavaju da krenu tim putem.

Da je pogriješio i griješi kao selektor, to svakako. Da mu je vrijeme bilo ići, to 100% tvrdim. Ali, nikad ga neću nazvati imenima kakvim ga zovu ovdje.
Još jednom, nadam se da će se supruga oporaviti i da ga ovo neće spriječiti u pohodu na prijeko potrebne bodove.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 16 sep 2014, 14:08

Rusilac je napisao/la:Safet Sušić se moze odrzati na klupi reprezentacije samo uz ova dva uslova:
1.Da reprezentacija biljezi dobre i za javnost ocekivane rezultate
2.Da ne iritira ljudi svojim akrobacijama, petljanijama,spiskovima,nepotizmom,guranjem bruderovih i nekih drugih tal igraca.Na primjer:Medunjanin i Prcić na klupi a Tino u igri,Mujdza na klupi a Avdo u igri,Bicakcic na klupi a Vranjes u igri,Vranjes na spisku a Zukanovic ne itd.

Posto znam da ce on nastaviti sa privatlukom siguran sam da nece docekati kraj kvalifikacija.Unaprijed se radujem tome.
08.09 dan prije Kipra.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 16 sep 2014, 14:11

BaDa12 je napisao/la:
Rusilac je napisao/la: Svi mi zelimo brz oporavak gospodje Sušić ali ovo nema nikakve veze sa desavanjima u reprezentaciji.Ovo nije bilo neophodno da znamo,jedinu svrhu ove vijesti vidim u tome da se u javnosti javi sažaljenje prema Safetu i da popusti pritisak na njega a sve sa ciljem da ga se jos jednom ostavi na klupi.
Dakle klasican spin.

Ogavni su ljudi sa doticnog portala,ali bas su ogavni,do krajnjih granica.Fuj.
Upravo na to sam mislila kad sam spomenula komentare. A, ti si možda sad to lijepo upakovao... Ne bih rekla da bi se neko zezao sa ovakvim vijestima. Nije nimalo lijepo, kao što nije lijepo to ni pomisliti.

@wobly92, nisi čitao sve komentare, čini mi se. Bilo je groznih stvari napisanih, kletvi, uvreda... To neko ko se smatra čovjekom ne bi trebao pisati, ne zbog Safeta, nego zbog sebe. Iskreno sam se razočarala u neke forumaše što dozvoljavaju da krenu tim putem.

Da je pogriješio i griješi kao selektor, to svakako. Da mu je vrijeme bilo ići, to 100% tvrdim. Ali, nikad ga neću nazvati imenima kakvim ga zovu ovdje.
Još jednom, nadam se da će se supruga oporaviti i da ga ovo neće spriječiti u pohodu na prijeko potrebne bodove.
Izvini ali ne mozes mene kriviti za to sto prepoznajem namjeru tog clanka,za to trebas kriviti one koji koriste bolest zene za neke ciljeve.Mijenjas teze.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 sep 2014, 14:15

rusilac pretjerujes ,hoces reci da safet koristi bolest svoje zene da ostane selektor :oops: :oops: :oops: .malo razum aa nije na odmet

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 sep 2014, 14:18

Čitao sam, i opet kažem da je to sve frustracija, ljutnja i bijes...Sve se to skupljalo u većini nas, e sad poslije ovog poraza je to kod nekog eskaliralo, nisu mogli da zadrže to više u sebi, i najlakše je vrijeđati tako da malo sebi olakšaš dušu, da se smiriš...A kad neko razmisli malo ozbiljno, ipak je to čovjek, kakav god da je, i njegovr privatni život i zdravlje nije briga od nikoga od nas, nit bi se neko radovao da se razboli ili da umre...Sve što želimo je da on ode s klupe, a neka je zdrav i živ...Lako je pričat, al nismo mi takav narod da zaista želimo tako nešto loše nekome, koliko god nas zavaljivali. Kad bi otišao ne bi mu niko više nijedne ružne rekao, u to sam siguran.

@Rusilac taj članak može ići u 2 smjera, ako je istina da je bolesna žena, može se desiti i da on da ostavku zbog tih razloga, da se raziđe sa repkom. Valjda mu je žena važnija od para, nije da će mu zafalit u životu, obezbijedio se dosad...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 16 sep 2014, 14:24

bordobijeli je napisao/la:rusilac pretjerujes ,hoces reci da safet koristi bolest svoje zene da ostane selektor :oops: :oops: :oops: .malo razum aa nije na odmet
Ne podmeci,nisam rekao da Safet koristi nego novinari sa pomenutog portala.
Prefrgana je to bagra,oni ce i mrtve ljude koristiti ako treba.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.