Sport i TV
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Sport i TV
Jbg imaš večeras 5 tekmi u ponudi nema Benfice jbg neda ti se, ja kažeš situacija je super sjetj se da se prije godinu dana plaćalo 10km mjesecno arene na hs-u, sad je u sklopu osnovne digitale, a 4 kanala imaju bgm dosta tekmi jbh neke nećeš pregledad boze moj al gledajte pozitivnu stranu 
Uzivaj jos malo, dok Telemach ne kupi HS, a onda Arene caoooJoseMourinho je napisao/la:Jbg imaš večeras 5 tekmi u ponudi nema Benfice jbg neda ti se, ja kažeš situacija je super sjetj se da se prije godinu dana plaćalo 10km mjesecno arene na hs-u, sad je u sklopu osnovne digitale, a 4 kanala imaju bgm dosta tekmi jbh neke nećeš pregledad boze moj al gledajte pozitivnu stranu
- JoseMourinho
- Kontakt:
Imam ja i telemach, al jedva čekam da ih kupe da dobijem HD sportklub 
-
flagrantus
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Samo da dodam,zaboravio sam i da time zavrsim sa ovom temom.
Ja se nisam toliko zalio zasto nema neke konkretne utakmice tipa Benfika ili neka druga.Sustina je zasto nema Arenasport 5 u BiH,a izvjesno je da je mi necemo ni imati.
Koliko sam saznao za podrucje BIH nije u planu emitovanje 5 kanala Arene,na to sam se zalio.Naravno da mi tu ne mozemo nista,ali eto bude mi lakse kad malo iskukam
Ja se nisam toliko zalio zasto nema neke konkretne utakmice tipa Benfika ili neka druga.Sustina je zasto nema Arenasport 5 u BiH,a izvjesno je da je mi necemo ni imati.
Koliko sam saznao za podrucje BIH nije u planu emitovanje 5 kanala Arene,na to sam se zalio.Naravno da mi tu ne mozemo nista,ali eto bude mi lakse kad malo iskukam
- JoseMourinho
- Kontakt:
Hehe uvijek bude lakše kad se zalis što jest jestflagrantus je napisao/la:Samo da dodam,zaboravio sam i da time zavrsim sa ovom temom.
Arena Sport 5 je testni kanal i na citavom podrucju gdje se emituje AS 5 (Hrvatska, BiH, Srbija, Crna Gora i Makedonija) je imaju samo 2 operatera i vremenom ce se i to rijesiti.
A sto se tice prenosa JSL i Partizan/Zvijezda prenosa na AS 5 to je unaprijed utvrdjeno i u ugovoru stoji da se mogu prenositi te i te utakmnice na prva 4 kanale i ta jedna na AS 5 i programska shema kao takva tu nije podlozna promjenama.
Isto je vjerovatno i sto se tice nase lige, mada ipak za nas ima citav kanal AS BiH koji je je kao i AS 1 samo se razlikuje u tim prenosima nase i njihove krkan lige.
A sto se tice NBA na SK-u, koliko ja znam oni u toku regularne sezone imaju pravo na 82 utakmnice+ dvije tekme tjedno kad je PO i sve prenose finala konferencija + citavo finale.
I naravno za sve tekme LP imate multiprenos, ybg nemaju ljudi 8 kanala pa da sve stane u 90min live formatu
A sto se tice prenosa JSL i Partizan/Zvijezda prenosa na AS 5 to je unaprijed utvrdjeno i u ugovoru stoji da se mogu prenositi te i te utakmnice na prva 4 kanale i ta jedna na AS 5 i programska shema kao takva tu nije podlozna promjenama.
Isto je vjerovatno i sto se tice nase lige, mada ipak za nas ima citav kanal AS BiH koji je je kao i AS 1 samo se razlikuje u tim prenosima nase i njihove krkan lige.
A sto se tice NBA na SK-u, koliko ja znam oni u toku regularne sezone imaju pravo na 82 utakmnice+ dvije tekme tjedno kad je PO i sve prenose finala konferencija + citavo finale.
I naravno za sve tekme LP imate multiprenos, ybg nemaju ljudi 8 kanala pa da sve stane u 90min live formatu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
koji ce im qrac taj 5-ti kanal, pa na Arenama jedva da vise ima kvalitetnog sporta (-UCL)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
arena trenutno je obicno smece,lp ima na nacionalnim emiterima i tu one dodatne 3 tekme ne mogu biti opravdanje za nikakvu ponudu fudbala,nazalost seria a je u q vec duze vrijeme a vala nemam ni volje ni vremena da se bakcem sa ligue 1 ili belgijskom ligom.
Sportklub je trenutno barem za 3 koplja jaci brand i s njim se nece moci nositi jos dugo..
Sportklub je trenutno barem za 3 koplja jaci brand i s njim se nece moci nositi jos dugo..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Prije par godina je Arena bila jaca od SK jer su imali Spance, EL, LP, Talijene koji su tad bili nesto + dosta interesantniju Ligue 1 a ne ovaj monopol sad uz jacu ABA ligu dok je SK drzao samo Premier League.
Eh onda Spanci sele na SK, ove druge dvije lige lagano padaju u kvaliteti i Arena gubi prihode.
Najsretniji bi bio sa nekim SK Playerom i ne bih zalio dati cenera za njega i da sam rahat. 'Ocu da gledam Euroligu lagano odem na sportklub.rs/skplayer, ukucam password, username i biram a ne da mi yebeni BH Telecom diktira sa losim internetom sta cu gledati.
Eh onda Spanci sele na SK, ove druge dvije lige lagano padaju u kvaliteti i Arena gubi prihode.
Najsretniji bi bio sa nekim SK Playerom i ne bih zalio dati cenera za njega i da sam rahat. 'Ocu da gledam Euroligu lagano odem na sportklub.rs/skplayer, ukucam password, username i biram a ne da mi yebeni BH Telecom diktira sa losim internetom sta cu gledati.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
Kolko sad košta Total ?? jel i sad ono 16 KM i imaš SK i ostatak kanala? i plaća li se oprema?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pitaj LenBiasa, on ima Total TVlegenda reala je napisao/la:Kolko sad košta Total ?? jel i sad ono 16 KM i imaš SK i ostatak kanala? i plaća li se oprema?
@Otelo ako im SK pokupi i LP na sljedecem tenderu, mogu se slobodno ugasiti
http://www.totaltv.tv/TV/412/Paketi.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
@Legenda idi na "Ponuda sa cjenovnikom" i onda skini to u PDF-u, sve ti je objasnjeno
@Miki mislim da se nakon ove sezone dijele prava opet za LP I EL, mada ako ovo Arena izgubi onda ce vjerovatno uzeti Euroligu jer se termini poklapaju ili ce SK postati masivan sa jos 4-5 kanala koje ce jednostavno morati otvoriti
@Legenda idi na "Ponuda sa cjenovnikom" i onda skini to u PDF-u, sve ti je objasnjeno
@Miki mislim da se nakon ove sezone dijele prava opet za LP I EL, mada ako ovo Arena izgubi onda ce vjerovatno uzeti Euroligu jer se termini poklapaju ili ce SK postati masivan sa jos 4-5 kanala koje ce jednostavno morati otvoriti
- legenda reala
- Kontakt:
Nema Lenbiasa, banovan
a sve je kao i prije, osnovni 12, da bi imao nešto gledati treba ti onaj paket od 16 + dodatni paketi, i oprema se i dalje plaća
a sve je kao i prije, osnovni 12, da bi imao nešto gledati treba ti onaj paket od 16 + dodatni paketi, i oprema se i dalje plaća
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dreambox, 16KM ili manje i imate par stotina kanala.
ima Biasa kako nemalegenda reala je napisao/la:Nema Lenbiasa, banovan![]()
![]()
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=33553
- legenda reala
- Kontakt:
ma imam ja i to, al reko da priključim i Total + Moja TVNeutral je napisao/la:Dreambox, 16KM ili manje i imate par stotina kanala.
Dobio posao i odmah daj da sve prikljucimlegenda reala je napisao/la:ma imam ja i to, al reko da priključim i Total + Moja TVNeutral je napisao/la:Dreambox, 16KM ili manje i imate par stotina kanala.
Ajd lagano prikljuci sebi Sky Sport i uzivaj
- legenda reala
- Kontakt:
Moju TV i CS sam imo kad i kad, al eto priključio bi Total zbog SK-a, SKY Sport UK meni nije nešto to Rio preferira, ja sam SKY DE i SKY IT pratio iako mi je Canal+ španski i francuski vrh vrhova moji omiljeni paketi
Total 16 km i imas sk1 sk2 i sk3 u osnovi sve sto ti treba jedino je problem sto sve fercera na jednom tv-u vec sa drugim postaje cupavo kako mi jarani koji imaju total pricaju , inace i meni je spanski canal plus najbolji nekad dok se moglo na emu gledat "el dia del futbol "mi je bio omiljeni dio sedmice 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Total je meni ekstra stvar. Meni je on u prizemlju kuće. Plaćam 16 KM, i ima i više kanala nego što mi treba. Što kaže ovaj lik što mi je priključivao ti za tih 16 KM imaš praktično sve kanale. Nemaš jedino HBO, HD kanale i pinkove. A meni iskreno to i nije potrebno.
Jedina mana Totala je što na jednu preplatu ide jedna telka. Tako da smo se odlučili da na spratu ubacimo Elta kablovku ( neki je zovu i gradska
). Na njoj nema Sport klubova, ali imaju Arene i moze na vise televizora po istoj preplati.
Jedina mana Totala je što na jednu preplatu ide jedna telka. Tako da smo se odlučili da na spratu ubacimo Elta kablovku ( neki je zovu i gradska
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.