Umorili su više nego Tulić i RTRS. Mislim nemam ja ništa protiv ljudi, ali daj nekada nešto novo da čujemo i nečije novo znanje o fudbalu. Toliko trenera i sportskih radnika u Sarajevu i cijeloj BiH a oni zapeli samo za Konjića.normalaba je napisao/la:Pa yebo ga Konjic i BHT
Sport i TV
Re: Sport i TV
- JoseMourinho
- Kontakt:
mozda na godisnji otislaAdmir_Sa je napisao/la:a gdje nesta lijepa dragana sa sportkluba
prije da ce biti porodiljskoJoseMourinho je napisao/la:mozda na godisnji otislaAdmir_Sa je napisao/la:a gdje nesta lijepa dragana sa sportkluba
nema potpisa
fkt Dragane nema nigdje, ona crnkinja joj nije ni do koljena 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Dragana je otisla za većom platom na RTS. 
Baya Bangue NamkosseAdmir_Sa je napisao/la: sad uvijek bude ona cudnog imena
Arena nece prenositi NCAA kosarku ove godine.
Haj sto nije posteno prema gledateljima ali zao mi Edina, pa jos malo ce covjek ostati samo na podcastu u kojem prica o kosarci koja se prenosi na SK
Haj sto nije posteno prema gledateljima ali zao mi Edina, pa jos malo ce covjek ostati samo na podcastu u kojem prica o kosarci koja se prenosi na SK
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Što neće? Nestalo keša?
Koji šamar prema ljubiteljima košarke.
Koji šamar prema ljubiteljima košarke.
ako SK ne uzme NCAA ljubitelji kosarke na Balkanu ce bas biti osteceni
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Zasto nece ne znam, samo znam da nece.
Ostala im je jos Endesa, Grcka liga te ABA liga
Sve skupa 6 kvalitetnih timova
Ostala im je jos Endesa, Grcka liga te ABA liga
Sve skupa 6 kvalitetnih timova
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Endesa je jako gledljiva, grčka liga nikako osim finala gdje se uvijek sastaju isti timovi, ABA je solidna.
-
flagrantus
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem sta rade ovi sa Arenasport TV.Uveli svake nedelje na Arenasport 5 prenos jos jedne utakmice BIH lige.Ove nedelje prenose Sloboda-Zeljeznicar.
Sve bi to bilo za pohvalu i lijepo da postoji i jedan covjek u BIH koji ima Arenusport 5
Kakvi diletanti i kreteni,moram ih tako nazvati.Vidim na sajtu Arenasporta na pitanja gledalaca kada ce Arenasport 5 biti dostupna u BIH,odgovor je da nemaju informacije o tome kada ce gledaoci u BIH imati taj kanal
Pa ko ima ?Evo recimo i veceras Benfika na Arenasport 5,mi koji placamo kompletan paket to nismo u mogucnosti gledati,sutra Ajax-Psg,prekosutra Salzburg-Celtic i Everton-Wolfsburg.
Imali iko ko ovo moze razumjeti i objasniti,slao sam im email ,ali naravno nisu ga objavili.
Odavno bih presao na Total,ali iz tehnickih razloga ne mogu!
Sve bi to bilo za pohvalu i lijepo da postoji i jedan covjek u BIH koji ima Arenusport 5
Kakvi diletanti i kreteni,moram ih tako nazvati.Vidim na sajtu Arenasporta na pitanja gledalaca kada ce Arenasport 5 biti dostupna u BIH,odgovor je da nemaju informacije o tome kada ce gledaoci u BIH imati taj kanal
Pa ko ima ?Evo recimo i veceras Benfika na Arenasport 5,mi koji placamo kompletan paket to nismo u mogucnosti gledati,sutra Ajax-Psg,prekosutra Salzburg-Celtic i Everton-Wolfsburg.
Imali iko ko ovo moze razumjeti i objasniti,slao sam im email ,ali naravno nisu ga objavili.
Odavno bih presao na Total,ali iz tehnickih razloga ne mogu!
BHTelecom kao sponzor lige ima ekskluzivna prava na prenose nasih utakmica. Tako d ase on najcesce pita ko ce sta prenositi, pa se tako dogovaraju.
ArenaSport je partner BH Telecoma. S obzirom da BHTelecom na kanalu Moja TV presnosi gostujuce utakmice FKS i FKZ, onda tu utakmicu na podrucju BiH ne smije niko raditi LIVE, e posto AS5 ide samo na podrucju Srbije moze raditi prenos a kasnije ce biti snimak na nekoj drugoj areni. Prije je preonos na Moja TV realizovan sa BHT1 medjutim shvatili su da to AS kvalitetnije radi.
ArenaSport je partner BH Telecoma. S obzirom da BHTelecom na kanalu Moja TV presnosi gostujuce utakmice FKS i FKZ, onda tu utakmicu na podrucju BiH ne smije niko raditi LIVE, e posto AS5 ide samo na podrucju Srbije moze raditi prenos a kasnije ce biti snimak na nekoj drugoj areni. Prije je preonos na Moja TV realizovan sa BHT1 medjutim shvatili su da to AS kvalitetnije radi.
-
flagrantus
- Kontakt:
Mogu da razumijem za nasu ligu,mada nesto ne vjerujem da ce u Srbiji biti veliko interesovanje za npr utakmicu Sloboda-Zeljo.hilmo je napisao/la:BHTelecom kao sponzor lige ima ekskluzivna prava na prenose nasih utakmica. Tako d ase on najcesce pita ko ce sta prenositi, pa se tako dogovaraju.
Postavlja se pitanje kome oni to prenose,ili im je cilj samo da popune termin?AlI za prenos utakmica LP i Europa Lige na Arenasport 5 nema drugog objasnjenja nego bezobrazluk!
Nema ni jedne osobe u BiH koja ima Arenasport 5.To je kao da recimo Sportklub prenosi Nba na Sportklubu 4 ako bi ga uveli,a Sportklub 4 naravno niko nema.
pa SK4 postoji i mozes ga gledati ako imas digitalnuTo je kao da recimo Sportklub prenosi Nba na Sportklubu 4 ako bi ga uveli,a Sportklub 4 naravno niko nema.
a sto se tice kosarske odnosno NBA na Sport Klubu oni se vode da prenose NBA ali isto kao da i ne prenose jer imas jednu utakmicu sedmicno i to u vecini slucajeva istih timova tako da nije ni kod njih sve bajno
-
flagrantus
- Kontakt:
Ma znam druze dapostoji ,ali u osnovnom paketu su ova 3 Sportkluba,i sve kablovske tv imaju ta 3 kanala.semir01 je napisao/la:pa SK4 postoji i mozes ga gledati ako imas digitalnuTo je kao da recimo Sportklub prenosi Nba na Sportklubu 4 ako bi ga uveli,a Sportklub 4 naravno niko nema.
a sto se tice kosarske odnosno NBA na Sport Klubu oni se vode da prenose NBA ali isto kao da i ne prenose jer imas jednu utakmicu sedmicno i to u vecini slucajeva istih timova tako da nije ni kod njih sve bajno
Neke nemaju ni sva 3.Ti skrtklub kanali 4,5,6 emituju samo vikendom jednu ili dvije utakmice.Ostalim danima uopste nemaju program.
Arenasport 5 emituje svakodnevno 10 sati programa,i niko ama bas niko u cijeloj BIH je nema.
Dobro si rekao SK4 mozes gledati ako imas digitalnu,ali ove ne mozes gledati da imas 100 digitalnih.
Ako ja placam 15 km mjesecno zasto ne mogu gledati i Arenu 5,a nije do kablovskog operatera jer je niko nema.
Stvar je u tome sto oni izgleda Arenasport 5 nemaju namjeru uopste da ponude kablovskim operaterima u BIH u buducnosti,bar prema najavama na njihovom sajtu.
A ovo za Nba sam naveo samo kao primjer,to mi je prvo palo na pamet.Izvinjavam se na eventualnim greskama u kucanju,zurba!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Sport i TV
1. Prenos stavljen na arenu5 bas rad toga jer je nema u BiH, da je uvedu ne bi bilo prebosa jer tu tekmu ne mogu emitovat u BiH
2. Od bht/OBN opcije + 4 arene i biranja znači tekme ti se zalis sto nemaš i arenu5 rad Benfice?? Pa stvarno yebemu pretjerujes
2. Od bht/OBN opcije + 4 arene i biranja znači tekme ti se zalis sto nemaš i arenu5 rad Benfice?? Pa stvarno yebemu pretjerujes
-
flagrantus
- Kontakt:
Re: Odg: Sport i TV
Nije to samo Benfika,recimo u srijedu Ajax-PSG,cetvrtak dvije utakmice lige Europe,vikendom im se zna desiti da jedino sto vrijedi iz Srpske lige recimo neke utakmice C.Zvezde ili Partizana stave na 5 kanalJoseMourinho je napisao/la:1. Prenos stavljen na arenu5 bas rad toga jer je nema u BiH, da je uvedu ne bi bilo prebosa jer tu tekmu ne mogu emitovat u BiH
Na 5 kanalu daju cesto utakmice Grcke lige ,recimo ovaj vikend Olimpijakos,utakmice Brazilske lige ove nedelje Flamengo-Fluminense.
Nije da smo nesto drasticno osteceni sto nema tih tekmi,ali bilo bi tu utakmica vrijednih gledanja.
Ali dobro to je samo moje misljenje,ako nikom ne treba ne treba ni meni
A Benfika mi je omiljena ekipa godinama
ja danas jedino zamjeram areni sto ne prenose Monaco - Leverkusen 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.