Pa ima nelogičnosti kao i uvijek, i na PES-u (davno kada sam igrao tamo poslije rata ) i na FIFI su neki igrači bili uvijek zacementirani za vrh neovisno od forme i igara unazad godinu dana.
Na ovoj FIFI je recimo Džemaili brži od Neymara.
A šta reći npr. za Pogbu kojeg nema u prvih 50 najboljih igrača na igrici ili Vidala koji je na 35 mjestu. Jedan Modrić je recimo 18.
Reci da trenutacno ima 50 boljih igraca od Pogbe i 40 boljih od Vidala
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
viKK je napisao/la:danas sam uspio da konačno malo ozbiljnije odigram par utakmica na demu, i uslikao sam par screenshotova
.. također me chelsea razbio 3:1
golmani na WC i Legendary brane sve
dan te yebo malo je falilo da prije 2-3 dana razbijem dzojstik
trenutno odmaram od FIFE
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ja na legendary u jedan na jedan situacijama ne mogu meda il golman skine il je posaljem u tri lijepe. Zasad najlakse dajem golove sa chelsijem. Uzmes hazarda i zahvaljujuci poboljsanom driblanju prođem 4 igraca i go. Isto i lopte u for su jos uvijek OP.
Kako idu lopte u for? Znam da je na FIFI 13 bilo desnim joystickom u stranu koju želim (ili 2x u stranu koju zelim, ne sjecam se vise), a na 14 opet nije moglo.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 15 sep 2014, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Pogba je napisao/la:Kako idu lopte u for? Znam da je na FIFI 13 bilo desnim joystickom u stranu koju želim (ili 2x u stranu koju zelim ne sjecam se vise), a na 14 opet nije moglo.
Ja sam na 14 davao u for drzeci L2 i pritisnem trokut
Asmiru si cak i digli rejting. Imao je 81 lani, sada ima 82.
Pjanic je presao sa 78 na 83 i sada je 9 najbolji igrac Serie A. Ipak mu je dribling ostao na 3*.
Salihovic 78->77.
Dzeko je ostao na 83.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
wadethegreat je napisao/la:Ja na legendary u jedan na jedan situacijama ne mogu meda il golman skine il je posaljem u tri lijepe. Zasad najlakse dajem golove sa chelsijem. Uzmes hazarda i zahvaljujuci poboljsanom driblanju prođem 4 igraca i go. Isto i lopte u for su jos uvijek OP.
Pucaj po podu.
Dva puta kocka (PS)/ x (XBox).
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Nydalen je napisao/la:Samo pitanje, hocel bit kakve velike razlike u igri na PS3,PS4,XBOX,PC. Osim grafike naravno, al ostale stvari itd. Ako neko zna, ko da sam negdje procitao da ce svaka konzola imat razlicitu fifu.
ps3 i xbox360 imaju fifu koja je skoro identična 14-ki, dok xbox one i ps4 imaju next-gen verziju kao i PC
Pozdrav, sto se tiče toga da je FIFA 15 identična 14-ki na Xboxu 360 uopšte nije. Mnoge promjene se uradili da je gotovo neuporediva u odnosu na 14-ku
viKK je napisao/la:onda moja greška, ja sam negdje pročitao ovu informaciju
PS3 i XBox 360 imaju isti pogon igre kao lani (Impact). Ali su ipak poboljsali igru.
Ps4, Xbox One i PC imaju novi Ignite Engine.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.