Pitanja

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

truts
Kontakt:

Re: Pitanja

Post Postao/la truts » 01 avg 2014, 14:30

IlPrincipe je napisao/la:Ja imam jedno glupo ali zanimljivo pitanje.

Znači WC šolja. Kad god pišamo ili pustimo vodu nivo vode u šolji je uvijek isti, kako ?
taj dio šolje gdje leži voda je u obliku slova U, tako da koliko god vode naspeš s jedne strane toliko će i otići u kanalizaciju i nivo ostaje isti, valjda sam dobro objasnio :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 01 avg 2014, 14:31

slika
Konstrukcija šolje je takva da uvijek mora ostati vode, iz razloga da spriječava ulazak raznih mirisa iz kanalizacije :mrgreen:

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 20 avg 2014, 00:40

Sta bih mogla kupiti za 1. rodjendan muskoj bebi? Dajte ideje ljudi.
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 20 avg 2014, 00:43

uschtipak je napisao/la:Sta bih mogla kupiti za 1. rodjendan muskoj bebi? Dajte ideje ljudi.
Dres kluba za koji bi trebao navijati.
Valjda je tebi u interesu da to bude Sarajevo :mrgreen:
Keep walking.

brazzo
Kontakt:

Re: $: Pitanja

Post Postao/la brazzo » 20 avg 2014, 00:51

Sheyi je napisao/la:slika
Konstrukcija šolje je takva da uvijek mora ostati vode, iz razloga da spriječava ulazak raznih mirisa iz kanalizacije :mrgreen:
al zna se nekad spustit skoro na 'dubinu' od svega 1-2 cm e da li je mogu da povuce svu vodu kad je onako naglo pustis pod velikim pritiskom i kad 'procepi' ?

A za poklon sta god da se uzme nece se pogrijesit, mala raja je u pitanju. Mada kontam da bi dobar madrac najbolje pros'o :)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 21 avg 2014, 16:14

Ima li neko iskustva sa promjenom mjesta prebivališta iz jedne u drugu opštinu. Koji je proces, gdje se treba javiti :?:
Pustiću sunce da topi ljubav!

disara
Kontakt:

Post Postao/la disara » 15 sep 2014, 19:24

Planirao sam uzeti mobitel na pretplatu preko BH telekoma, pa me zanima da li moram imati stalno zaposlenje da bih presao na pretplatu, radi se o paketu MINI 15 i sta je sve potrebno osim ovoga ? :)

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Pitanja

Post Postao/la JoseMourinho » 15 sep 2014, 20:48

disara je napisao/la:Planirao sam uzeti mobitel na pretplatu preko BH telekoma, pa me zanima da li moram imati stalno zaposlenje da bih presao na pretplatu, radi se o paketu MINI 15 i sta je sve potrebno osim ovoga ? :)
Ne moraš biti stalno zaposlen da bi preso na pretplatu, al onda moraš cekat 3 mjeseca i nakon placenog trećeg računa možeš mobitel uzet ;)
ako si stalno zaposlen doneses potvrdu prilikom uzimanja paketa i onda možeš odma mobitel uzet ne moraš cekat 3 mjeseca ;)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 15 sep 2014, 23:57

Zato je opasno otkinuti mladez?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

disara
Kontakt:

Post Postao/la disara » 16 sep 2014, 00:05

JoseMourinho je napisao/la:
disara je napisao/la:Planirao sam uzeti mobitel na pretplatu preko BH telekoma, pa me zanima da li moram imati stalno zaposlenje da bih presao na pretplatu, radi se o paketu MINI 15 i sta je sve potrebno osim ovoga ? :)
Ne moraš biti stalno zaposlen da bi preso na pretplatu, al onda moraš cekat 3 mjeseca i nakon placenog trećeg računa možeš mobitel uzet ;)
ako si stalno zaposlen doneses potvrdu prilikom uzimanja paketa i onda možeš odma mobitel uzet ne moraš cekat 3 mjeseca ;)
Znaci nista od toga da uzmem odmah novi telefon jer potpisujem ugovore na tri mjeseca, hvala na odgovoru. :)

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 16 sep 2014, 00:26

disara je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:
Znaci nista od toga da uzmem odmah novi telefon jer potpisujem ugovore na tri mjeseca, hvala na odgovoru. :)
pokusaj jbg uzet sa posla da si zaposlen, mozda ne napisu koliko ili oni u telekomu ne gledaju, moze lahko proc smotani su u telekomu oni na salterima pravo :opaopa:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 sep 2014, 00:32

Pazi sta radis to su prevaranti veliki!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

disara
Kontakt:

Post Postao/la disara » 16 sep 2014, 00:37

[/quote]
Znaci nista od toga da uzmem odmah novi telefon jer potpisujem ugovore na tri mjeseca, hvala na odgovoru. :)[/quote]
pokusaj jbg uzet sa posla da si zaposlen, mozda ne napisu koliko ili oni u telekomu ne gledaju, moze lahko proc smotani su u telekomu oni na salterima pravo :opaopa:[/quote]
Ma pokusati cemo nesto pa proslo ne proslo, imam jednog poznanika koji radi tu pa cu vidjeti sa njim moze li se sta rijesiti :D

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 16 sep 2014, 00:40

Čuo sam kada istekne ugovor u bhtelecomu, da imaju to njihovo nešto ugrađeno u mobitelu da se nakon toga sam pokvari. Ne može ga bog dragi sastavit :lol: lopovi su to..
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 16 sep 2014, 00:53

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Čuo sam kada istekne ugovor u bhtelecomu, da imaju to njihovo nešto ugrađeno u mobitelu da se nakon toga sam pokvari. Ne može ga bog dragi sastavit :lol: lopovi su to..
ma laz, imam ja dvojcu jarana imaju telefon isteko im ugovor obojci ove godine nije se nijednom pokvario :D

vidjet cu kad meni istekne, al nema sanse da to odrade :kafa:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 16 sep 2014, 06:50

Meni se desilo prije 2 godine, otplatio LG Etnu i dvadesetak dana poslije display sam otisao :lol: :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 16 sep 2014, 08:06

Consigliere je napisao/la:Zato je opasno otkinuti mladez?
Kako misliš otkinuti?
Ako misliš odstraniti, normalno da nije opasno kad ti to radi hirurg, naprotiv.
Taj mladež se koristi kao uzorak i šalje na analizu, što može spriječiti mnoge neželjenje stvari.

Možda ima priča da je opasno otkinuti mladež, ali je opasnije držati ga na mjestu a on zloćudan, ne d'o Bog. :)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 16 sep 2014, 17:18

Problem je sljedeci. Ubacim sadrzaj u word dokument, ali mi fale tri podnaslova (heading 3), 'naci izludi me. Ne zaboravim ih, i njih oznacim ali se ne registruju u sadrzaju. Daj pomagajte. kuknjava kuknjava kuknjava

Edit: Rijesila sam. :cool:
Zadnja izmjena: uschtipak, dana/u 16 sep 2014, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

disara
Kontakt:

Post Postao/la disara » 16 sep 2014, 21:47

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Čuo sam kada istekne ugovor u bhtelecomu, da imaju to njihovo nešto ugrađeno u mobitelu da se nakon toga sam pokvari. Ne može ga bog dragi sastavit :lol: lopovi su to..
Nije mi ovo prvi mobitel koji sam kupio u BH telecomu samo sto sam prije uzimao preko kucnog telefona a sad kontam preko mobitela, za sad nisam imao hB problema, mada mi je jaran pricao da je neki njegov poznanik uzeo Motorolu Razr i da je dan poslije isteka garancije mobitel se sam ugasio, kad je odnio u pitanju je ploca bila koja je sva stopljena bila, sad jel istina il' nije ne znam, ja dosad nisam imao problema. :D

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 17 sep 2014, 00:33

Prodate ga dva mjeseca prije isteka ugovora i mirni ste :D

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], enobarca, jasmin10, napoleon72, Slatinash_7 i 12 gostiju.