Pa et vidiš da vas ne mrzimo samo milisander je napisao/la: jos da ste vi smislili dje bi vam bio kraj

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa et vidiš da vas ne mrzimo samo milisander je napisao/la: jos da ste vi smislili dje bi vam bio kraj
wobly92 je napisao/la:Pa et vidiš da vas ne mrzimo samo milisander je napisao/la: jos da ste vi smislili dje bi vam bio kraj
kad ste već počeli srat, bar nas Leotar volistaragarda je napisao/la:wobly92 je napisao/la:Pa et vidiš da vas ne mrzimo samo milisander je napisao/la: jos da ste vi smislili dje bi vam bio kraj![]()
dobro te je moralista....sta ocekujes....da se hvali glavni grad a ovdje nema ko nije nesto napisao i prosuđ svoje s.r.a.n,je o Tuzli....i ti si sad kao nesto iznenadzen... ne rise sviju ti....odlicno mi znamo kakve su hijene ovi mumijevi....mi smo bili odron od ekipe i zato smo zijanili od slavije...ali je malo cudno da prvak bez poraza u 14 kola izgubi tekmu od raspalog leotara...ako ti jos nesto nije jasno ima sazetak te lakrdije...niko nije corav...uostalom i borca ste zavalili par godina ranije kada ste pustili zepce da vas pobijedi u dolini mumijevih ili ste i tu nesto slaviliBARNYCLE je napisao/la:Kad covjek procita sve ovo, shvati da nije ni cudo sto nam se drzava nalazi u ovakvom stanju!
Na koje niske grane ste se spustili!
Ja ne shvatam toliki animozitet prema glavnom gradu drzave u kojoj si rodjen i koja ti je sve u zivotu dala. Jeza me hvata citajuci o nekoj mrznji svega sto je iz Sarajeva. To je prevazislo komplekse, to je mnogo veca bolest!
U ovoj drzavi je uvijek bilo i bice namjestanja, stela, guranja svojih ljudi, podvala.... ali izgubiti kljucnu utakmicu, i cekati da se neko smiluje da vam pomogne, pa kad to ne ucini , onda ga kriviti za too.... ZA SVE STO URADIMO, TREBAMO I SNOSITI POSLJEDICE! NE KRIVITI DRUGE ZA PORAZE I NE SKRIVATI SE IZA DRUGIH, VEC SE SUOCITI SA POSLJEDICAMA. Valjda kada to shvatite, nece biti kasno.
A Zeljini navijaci pokusavaju nesto dokazati, umjesto da se bave svojim problemima i svojom avlijom........
"Sve su Drine ovog svijeta krive. Nikad ih sve tolike nećemo ispraviti. Nikad ne trebamo prestati da ih ispravljamo."
Ko shvati, shvatio je!
Informacija još nema, kao ni dresova.tuzlak1987 je napisao/la:Znal ko sta nam je sa dresova, daj Patrick ebo vas ja koda Melain pravite, a ne dres..
Ma ti samo trazis izgovore u drugima, a ne zelis prihvatiti istinu. Ja samo znam da je Zeljeznicar najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini. Klub sa velikom tradicijom, historijom i navijacima. Bio i ostao simbol fudbala/nogometa u BiH. To je cinjenica koju niko ne moze izmijeniti.staragarda je napisao/la:dobro te je moralista....sta ocekujes....da se hvali glavni grad a ovdje nema ko nije nesto napisao i prosuđ svoje s.r.a.n,je o Tuzli....i ti si sad kao nesto iznenadzen... ne rise sviju ti....odlicno mi znamo kakve su hijene ovi mumijevi....mi smo bili odron od ekipe i zato smo zijanili od slavije...ali je malo cudno da prvak bez poraza u 14 kola izgubi tekmu od raspalog leotara...ako ti jos nesto nije jasno ima sazetak te lakrdije...niko nije corav...uostalom i borca ste zavalili par godina ranije kada ste pustili zepce da vas pobijedi u dolini mumijevih ili ste i tu nesto slaviliBARNYCLE je napisao/la:Kad covjek procita sve ovo, shvati da nije ni cudo sto nam se drzava nalazi u ovakvom stanju!
Na koje niske grane ste se spustili!
Ja ne shvatam toliki animozitet prema glavnom gradu drzave u kojoj si rodjen i koja ti je sve u zivotu dala. Jeza me hvata citajuci o nekoj mrznji svega sto je iz Sarajeva. To je prevazislo komplekse, to je mnogo veca bolest!
U ovoj drzavi je uvijek bilo i bice namjestanja, stela, guranja svojih ljudi, podvala.... ali izgubiti kljucnu utakmicu, i cekati da se neko smiluje da vam pomogne, pa kad to ne ucini , onda ga kriviti za too.... ZA SVE STO URADIMO, TREBAMO I SNOSITI POSLJEDICE! NE KRIVITI DRUGE ZA PORAZE I NE SKRIVATI SE IZA DRUGIH, VEC SE SUOCITI SA POSLJEDICAMA. Valjda kada to shvatite, nece biti kasno.
A Zeljini navijaci pokusavaju nesto dokazati, umjesto da se bave svojim problemima i svojom avlijom........
"Sve su Drine ovog svijeta krive. Nikad ih sve tolike nećemo ispraviti. Nikad ne trebamo prestati da ih ispravljamo."
Ko shvati, shvatio je!
Winwobly92 je napisao/la:Pa et vidiš da vas ne mrzimo samo milisander je napisao/la: jos da ste vi smislili dje bi vam bio kraj
I sa Sirokim Brijegom smo dobriultrasstyle_tz je napisao/la:svoj svogastara poznanstva heheheh
Je.biga ja se ne hvalim ali čuj četnici s noževima i on izvlačio manijakeultrasstyle_tz je napisao/la:nisi ni to sto je najgore
neces ti vise pisat svakakoMostarskiAntifasist je napisao/la:Evo neću više pisati ništa u vezi slobode i vaše grupice. Ostavljam vas u vašem diznilendu sa svim ovim likovima iz crtića registrovanim na forumu. Prijatno i pozdrav za normala lika sca
de bolan zlajci kome ti objasnjavas i sta....zna se tacno koga je koliko bilo i sto kazes ima spisak povrijedzenih i odakle su....ovaj saban je prsnuo ko sijalica...frajer lupa gdje stigne i sta stigne....ne odgovarajte ovom trolu,samo ga hranitezlajci je napisao/la:Iako je taj život far behind me te sam neke stvari i pozaboravljao, moram se uključiti da ne lažeš mlađe generacije.MostarskiAntifasist je napisao/la:Bio sam na marakani i bilo je raje iz tuzle. Doduše minimalno u odnosu na mostarce sarajlije i zeničane ali to šta ti pišeš nema veze s vezom. Čuj četnici sa noževima na marakaniwienultras je napisao/la:Serem se na tu cast. Mi smo recimo odustali od playoffa za prvaka zbog veleza u sezoni kada smo bili najjaci u drzavi. Na marakani nas cetvorica trci na bataljon cetnika sa **** nozevima goloruki se saketamo da izvucemo par manijaka da bi oni leotaru okrenuli dupe odnosno gosku..siroka je to tema i nije za sportski forum zato **** sa moralisanjema idi baci se s a zgrade bečke filharmonije je.bo te otac lažljivi retardirani. Nisi ti vidio srebrenika a ne marakane. Robija Armija i Manijaci su največa muda pokazali u kanalu. Nije bilo fizičkog kontakta jer je specijalna bila između nas. Puši ku.rac papak lažljivi ne laprdaj nego idi gledaj crtiće
Kontakt je bio u kanalu kada je ekipa domačih krenula da se uspije probiti do nekih naših transova.
Ova slika je upravo od tih momenata.
Ti da si bio na Marakani morao bi znati da se to desilo.
Ne pada mi na pamet brojati zrnce tko je u kojem broju bio na Marakani taj dan, ali znam da su iz Tz išla dva busa. Jedan je bio lapo lapo sa Legijom, drugi komplet tuzlaci. Na Šičkom nam se pridružili Manijaci, bus njih i jedini parkiran na drugoj strani ceste, preko puta pumpete Robijaši (Šaban vođa puta
)...te Horde, RA, starija ekipa iz Lukavcana itd itd...ali kao što rekoh...sasvim je nebitno koliko je koga bilo.
Nekada je bila ona lista povrijeđenih s te tekme, veliki postotak je bio baš tuzlaka.
Šteta onog dječka iz Legije što izgubi prste.