A šege kad djeca počnu da se prepucavaju o nečemu što su čuli, pročitali ili gledali na yt.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vrlo rado kad ti meni odgovoris na post star ima godina sigurno..Ako ti nije mrsko pa cu onda i ja tebi odgovoriti ako te odgovor nakon procitanog bude uopste i zanimao.brazzo je napisao/la:procitaj moj post iznad a ako ti je mrsko samo cu te pitat' stidis li se cinjenice da ti se klub onako oglusi o osnovne sportske principe postenje i fair-play (koncipiro sam pitanje sto 'neutralnije') ?ficobahtic je napisao/la:
Kad se nema argumenata onda je "stara prica" i "dajte loptu", naravno da je prica prastara i naravno da moze lopta jer nismo mi pokrenuli ovu pricu vec vi svi od reda... Morate se stiditi toga da svoje igrace docekujete kao heroje nakon sto nisu pogledali prema golu Slavije ali zato u startu znate poceti da trazite krivca u Zelji, Velezu, kunti, panti...Nemoj mi te price daj loptu i stara prica ziv bio... Rijesite to sami sa sobom, vec jednom konacno a sto se nas tice vi ste nam samo jedno u nizu od gostovanja na kojem se nadamo bodovima!
Ali ako nastavite, onda ce mi biti zadovoljstvo da vam nacrtam u detalje "kako smo vas to Mi nabili nogom u drugu ligu" !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Znaci Zeljo moze i smije izbaciti Leotara i spasavati zivu glavu u situaciji kad je opustena atmosfera ekipe i proslava titule ali sa druge strane Sloboda "ne smije" izbaciti Slaviju iz lige sa recimo porazom od (1:0) u Lukavici jer su Tuzlacima kao glave u vecoj opasnosti...Dajte, molim vas pa spasavate svoju kozu, pljuni me ako i vasi igraci nisu mislili da ce ih Zeljo i Velez spasiti i igrali ko poslednji picici?U Aprilu sam postavio jedan post i jos se nije niko javio da odgovori na ovu pricu oko ispadanja! Samim tim mislim da bi Tuzlaci (pojedini ne svi), trebali realno razmisliti i prestati vrijedjati druge navijace i okrenuti se novoj sezoni. Jer zaista se nema vise sta ispricati oko ispadanja Slobode, desava se i veci klubovi su ispadali pa se vracali jos jaci!
Evo zamolit cu sve navijace svih klubova da se jave i kazu moj klub je u zadnjem kolu u gostima pobjedio tu i tu ekipu i izbacio je u drugu ligu u situaciji da njihovom klubu ni za sto ne treba, a da su domacini pobjedom mogli obezbjediti opstanak? Mi smo prije gostovanja u Trebinju obezbjedili titulu i zamisli molim te, trebali smo na toj utakmici zapeti ko sivonje da domacina koji nas uvijek korektno doceka izbacimo u drugu ligu i da gledamo kako ce igraci i strucni stab bukvalno spasavati zivu glavu posle utakmice!? Jos da tom istom pobjedom spasimo ispadanja ekipu koja nas godinama docekuje na noz (kako igrace tako i navijace) i gdje rijetko kad imas normalne uslove za igru!?
Kako "lagano" ide to izbacivanje domacina u drugu ligu je najbolje pokazala Sloboda koja nije mogla da pogleda prema golu Slavije u situaciji gdje sami drze premijerligasku sudbinu u vlastitim rukama. Apsolutno nije bilo nikakve potrebe da ginemo, a znamo da ni mnoge velike evropske ekipe ne igraju 100% u situaciji kad je sve gotovo i odluceno. Ako se ne javi niko ko moze primjerom svog kluba da potvrdi ovo sto sam zamolio onda smatram da je ova prica zakljucena i sto se mene tice i zavrsena!
Ja sam zadovoljan i samo ovim prviminvincible1921 je napisao/la:procete ko celik u finalu kupa, najvaljivali slomljenje noge ubjedljivu pobjedu a ono 3 komada i haj zdrao
Znači kao i obično postoje dvostruka mjerila , u Konjicu mogu zajedno gostujući i domaći navijači a u Foči to isto nije moguće , gle čuda tko je dobio privilegiju nego navijači fcS
A Celik je igrao sa Zeljom kad je uzet ljubav se zove imenom tvojim ? Ili ? Kupili ste trans dosli u po noci po njega..Itd itd.. da ne pricam gdje ste ga uzeli i kako,na koji nacin..Ne bitno je to..Isto tako je i vama palo trans,pa normalno da smo pristali na kupovinu,zasto i ne bi kad je na isti nacin nas uzet.Samo mi imamo malo vise + od vas,al hajd necemo o tome ovdje nije navijacki forum.A kod nas nema kodeksa,nema postovanja,sve se vrti u krug..UF vam uzeo sta je bilo,nama nabijate na nos a vi nista ?! Daj malo kulture i obrazovanja pa tek onda ostalog.Pusa.invincible1921 je napisao/la: Da potpuno je isto otici u tudji grad kad ne igra tvoj klub stisnut mu.da i uzet udarni pa na bilo koji nacin i kupiti trans od fraera koji ga je prodo da bi nastaetio grupi .... Tuca sa UF bila 30tak na manje od 10 nasih mada to nije bitno ok svaka im cast uzeli su nam udarni nema se sta pricat sami smo krivi ko i robijasi sto ga nismo cuvali. Uostalom jel veca damu treabju za "ukrast" trans kako ti kazes i TO UDARNI BRATE UDARNI ili kupit ga hladno ko na pijaci ?
PA MI IMAMO VELIKI BROJ NAVIJACA U KONJICUkksiroki je napisao/la:Znači kao i obično postoje dvostruka mjerila , u Konjicu mogu zajedno gostujući i domaći navijači a u Foči to isto nije moguće , gle čuda tko je dobio privilegiju nego navijači fcS
Ja bih najvise volio kada bi savez dozvolio da mi s vama dijelimo tribinu. Zivotni san mi je to.kksiroki je napisao/la:Znači kao i obično postoje dvostruka mjerila , u Konjicu mogu zajedno gostujući i domaći navijači a u Foči to isto nije moguće , gle čuda tko je dobio privilegiju nego navijači fcS
Mogu se oni ložiti k'o termoelektrana, niti igraju tribine, niti mogu mlatiti kako bi htjeli. Realno 0-2 ako budemo ozbiljni. Bez podcjenjivanja, ali imaju jednu od gorih ekipa u PL, a o treneru da ne pričam.Burberry46 je napisao/la:Kad je ova utakmica Sloboda-Zeljeznicar je li u Subotu ili Nedelju? Uh bice svasta, tuzlaci nalozeni, jedva cekaju utakmicu, bice zanimljvo vidjeti kako li ce komsinice proci u ovom duelu
U frajera u p.m. evo sav se tresem , za razliku od tebe ja sam na Kosevu bio barem 5 puta i to na tribini koja nije bila gostujuća a ti u Širokom sumnjam da jesi .AdiFKS je napisao/la:Ja bih najvise volio kada bi savez dozvolio da mi s vama dijelimo tribinu. Zivotni san mi je to.kksiroki je napisao/la:Znači kao i obično postoje dvostruka mjerila , u Konjicu mogu zajedno gostujući i domaći navijači a u Foči to isto nije moguće , gle čuda tko je dobio privilegiju nego navijači fcS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.