FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Gaudino mora dobiti što više prilike za igru, jer momak je pokazao nevjerovatan potencijal i pokazao da ima petlju. Bez obzira što je mlad, bundesligaške utakmice za njega nisu problem, on je tu test položio i što više bundesligaških utakmica treba igrati. Pogotovo treba dobivat sada šansu, dok su ozlijeđeni Thiago, Schweini itd. Za velike utakmice LP je još za njega rano, a i za takve će utakmice sazrijeti (tu može dobiti po par minuta).
Dobar primjer da mlad igrač može brzo sazrijeti je Hargreaves koji je 2001. godine u revanš susretu polufinala LP zamijenio Effenberga i odigrao fantastičnu utakmicu da je tada na suprotnoj strani i jednog Figa zasjenio.
Danas igrači moraju brzo u vatru, nema tu puno čekanja. Treba ih strpljivo gradit, ne preforsirat, ali lagano sve više im davati priliku. Za bundesligaške utakmice su zreli i Gaudino i Hojbjerg. Za Gaudina bi šteta bila da je otišao na posudbu, jer toliko momak ima petlje da se odmah prihvata izazova. I ovi bundesligaški nastupi za Bayern već ga čine zrelijim i on tako pravi krupne korake naprijed. Kad je momak već dosta spreman psihički za takve izazove, onda mu je vrijednija jedna BL utakmica za Bayern, nego npr nekih tamo 5 za Hannover ili nekog sličnog.
Dobar primjer da mlad igrač može brzo sazrijeti je Hargreaves koji je 2001. godine u revanš susretu polufinala LP zamijenio Effenberga i odigrao fantastičnu utakmicu da je tada na suprotnoj strani i jednog Figa zasjenio.
Danas igrači moraju brzo u vatru, nema tu puno čekanja. Treba ih strpljivo gradit, ne preforsirat, ali lagano sve više im davati priliku. Za bundesligaške utakmice su zreli i Gaudino i Hojbjerg. Za Gaudina bi šteta bila da je otišao na posudbu, jer toliko momak ima petlje da se odmah prihvata izazova. I ovi bundesligaški nastupi za Bayern već ga čine zrelijim i on tako pravi krupne korake naprijed. Kad je momak već dosta spreman psihički za takve izazove, onda mu je vrijednija jedna BL utakmica za Bayern, nego npr nekih tamo 5 za Hannover ili nekog sličnog.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Po meni je Greem bio zreliji i kompetentniji da zaigra u nekim utakmicama nego ovaj Gaudino,po meni nista on toliko strasno nije napravio, dok Green ima vise dobrih patija sto na pripremama te u Bayern II a i za USA.Po meni je promasaj njegovog slanja u Hamburg u kojem je stanje za mladog igraca sve samo ne dobro,nadam se njegovom povratku.Ne kazem da je on neka super zvijezda u zacetku ali mali ima njuh za go,ne boji se i ima krakter,ne podcjenjujem Đanluku al mi se cini nekako kao da igra preko veze,nasilu guran,a npr Emil nije u kadru nikako. 

VOLIM BAYERN
Guardiola "Benatia is not fit" [TZ]
- gerdmuller
- Kontakt:

Lord Bavarac od malih nogu

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Koliko dugo pratim nogomet, nikad nisam vidio da neka ekipa ima više problema sa povredama od ove naše sad. Pa 30% ekipe povrijeđeno, a po kvaliteti barem nam fali 70% ekipe.rikimo je napisao/la:Guardiola "Benatia is not fit" [TZ]
@nele: Nije Benatia povrijeđen, nego nije dovoljno fizički spreman. Došao je iz Italije s lošom fizičkom spremom i sada radi na tome. Mislim da bi do vikenda trebao biti spreman. A teško je Pepu baš u ovakvoj utakmici protiv engleske ekipe (koje znamo koliko su fizički spremne) gurnuti jednog polovično spremnog Benatiju....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ni ja se ne sjecam kad smo na poetku sezone imali vise problema sa povredama, fitnesom, taktikom, igrom, sastavom... Jos samo treba da se neko potuce pa da zaokruzimo.nele-BHF je napisao/la:Koliko dugo pratim nogomet, nikad nisam vidio da neka ekipa ima više problema sa povredama od ove naše sad. Pa 30% ekipe povrijeđeno, a po kvaliteti barem nam fali 70% ekipe.rikimo je napisao/la:Guardiola "Benatia is not fit" [TZ]
Bice sigurno bolje kasnije ali se bojim da sa ovim ne napravimo probleme u LP. Teska je grupa pa se bojim dali ce sve biti ok.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Kako ces to reci pored Arsenala?nele-BHF je napisao/la:Koliko dugo pratim nogomet, nikad nisam vidio da neka ekipa ima više problema sa povredama od ove naše sad. Pa 30% ekipe povrijeđeno, a po kvaliteti barem nam fali 70% ekipe.rikimo je napisao/la:Guardiola "Benatia is not fit" [TZ]
Pa ljudi Diabya jos placaju,a zaboravili su i kako izgleda.
Nije ni BVB daleko,dobro smo mi,s obzirom da ce za mjesec dana svi biti spremni osim Javija i Badstubera,a imamo i vise nego dobre zamjene.
Ono sto je meni krivo sto odavno nismo vidjeli Bastiana da zaigra za Bayern kako treba.Prosle sezone se oporavio ono pred United,poslije dvomeca s Realom opet neka povreda ubrzo bi i taman kad se oporavio kako treba zaigra u KO fazi Svjetskog i to je mu je Low tempirao formu da bas eksplodira kad je najbitnije i formaciju mu prilagodio.
Je li neko zna zasto Basti ustvari odsustvuje?
Ja cak mislim da nije nikakva povreda u pitanju,vec produzeni odmor s obzirom da dugi niz godina igra na najvecem nivou i samo se u Bayernu boje da ce pokupiti kakvu povredu na bezveze nacin zbog iscrpljenosti tijela.
Nakon meca protiv Argentine kad ga na nosilima ne iznesose.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
- gerdmuller
- Kontakt:
Slazem se sa svim napisanim u vezi Greena,nadajmo se da Pep na njega ozbiljno racuna u buducnosti.A sto se tice Gaudina ne mogu opisati koliko me odusevio.On za svoje godine igra toliko smireno i zrelo da je to nevjerojatno i ono zbog cega sam ja posebno za njega je to da je "nas".Od svoje 7.godine je u klubu i nadam se da ce poci stopama Lahma,Schweinsteigera,Mullera i Bastubera.A Hojbjerga mi je zao,za njega bi najbolje bilo da ode u zimskom prijelaznom roku na posudbu.Obrati paznju i na malog Wegkampa u amaterima,trpa ko lud.Ne bi bilo lose kada bi iduce sezone zamjenio Pizarra.isakovich je napisao/la:Po meni je Greem bio zreliji i kompetentniji da zaigra u nekim utakmicama nego ovaj Gaudino,po meni nista on toliko strasno nije napravio, dok Green ima vise dobrih patija sto na pripremama te u Bayern II a i za USA.Po meni je promasaj njegovog slanja u Hamburg u kojem je stanje za mladog igraca sve samo ne dobro,nadam se njegovom povratku.Ne kazem da je on neka super zvijezda u zacetku ali mali ima njuh za go,ne boji se i ima krakter,ne podcjenjujem Đanluku al mi se cini nekako kao da igra preko veze,nasilu guran,a npr Emil nije u kadru nikako.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
sredjuje privatni zivotschweinsteiger je napisao/la: Je li neko zna zasto Basti ustvari odsustvuje?

ja mislim da ni on sam vise ne zna koju od onih hanuma da odradjuje

- Omerbavarac
- Kontakt:
Pazi, pazi, na forumu je osnivac svete Bayernove teme ali samo pod nekim drugim nickom ali vrlo slicnim onom prvom.
Sta kazes nele?
Sta kazes nele?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Jel jos s Merimicom ?Omerbavarac je napisao/la:Pazi, pazi, na forumu je osnivac svete Bayernove teme ali samo pod nekim drugim nickom ali vrlo slicnim onom prvom.
Sta kazes nele?

#miasanmia
- Bayern@heart
- Kontakt:
Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Alonso, Rode - Müller, Götze, Ribéry - Lewandowski
Volio bih ovaj sastav sutra, ali teško da će ćelavac popustiti opet očekujem Alabu uvezi i Bernata na beku. Samo pobjeda dolazi u obzir pa bilo kakva
Volio bih ovaj sastav sutra, ali teško da će ćelavac popustiti opet očekujem Alabu uvezi i Bernata na beku. Samo pobjeda dolazi u obzir pa bilo kakva

neuer - lahm- boa- dante- bernat- xabi- alaba- muller- gotze- ribery- lewa-
mozda umjesto ribery ,rode ili shaqiri , ali sa pepom na klupi nikad se ne zna
mozda umjesto ribery ,rode ili shaqiri , ali sa pepom na klupi nikad se ne zna
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Ne mozete ljudi pogoditi sastav, da ga do sutra slazete, kad je sa Pepom stalno Kinder Surprise(i to oni novi bez one dobre cokolade). Da mi je vidjeti onaj provjereni 4-2-3-1, dvije utakmice zaredom pa nek me odmah đavo odnese..

VS

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
u zatvoru ce toure zavrsitiphily je napisao/la:
VS
![]()

- Nerminovic
- Kontakt:
Ta' ce' Toure.tale07 je napisao/la:u zatvoru ce toure zavrsitiphily je napisao/la:
VS
![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Bayern@heart
- Kontakt:
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/ribery ... 64452.html
Još samo ovo nam je trebalo
. Sutra će biti pravo teško sa ovakim sastavom kakvog imamo
Još samo ovo nam je trebalo

- Nerminovic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.