Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

MostarskiAntifasist
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la MostarskiAntifasist » 16 sep 2014, 00:27

Coraco je napisao/la:Ma dobro vrapčićanin reče, džabe gubit vrijeme na raspravljanje.
Isto vidiš vi Manijaci lijepo preskočite kad vam neko napomene Alipašino, jbg nikome ništa.

Fino se razvila tema, ne znam šta Horde i Robijaši neće da se druže :urnebes:
Dobro kažeš rataru iz živinica :urnebes:
14.02.1945

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 sep 2014, 00:31

MostarskiAntifasist je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Ma dobro vrapčićanin reče, džabe gubit vrijeme na raspravljanje.
Isto vidiš vi Manijaci lijepo preskočite kad vam neko napomene Alipašino, jbg nikome ništa.

zivinice su london za taj tvoj klubcic iz vrapcica,vrapceta il kako li se vec zove to selo gdje igrate
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 sep 2014, 00:31

@ramo nije pao nego je prodan a robijasi su bili toliki jadovi pa su ga pristali kupit kao eto da nam vrate za svoj udarni...to prije rat ok pao udarni u nefer tuci
=\_1921_/=

MostarskiAntifasist
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiAntifasist » 16 sep 2014, 00:34

staragarda je napisao/la:

zivinice su london za taj tvoj klubcic iz vrapcica,vrapceta il kako li se vec zove to selo gdje igrate
Odeš li u živinice na dedovinu i jesu li rodile šljive :lol: a uja čobane u rudnik majku sprčio
14.02.1945

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 16 sep 2014, 00:34

Pogriješio si regiju brato, ili si u školu davno išao ili nisi ni išao. :mrgreen:

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 16 sep 2014, 00:34

invincible1921 je napisao/la:@ramo nije pao nego je prodan a robijasi su bili toliki jadovi pa su ga pristali kupit kao eto da nam vrate za svoj udarni...to prije rat ok pao udarni u nefer tuci
Šta god vi izgubite je "nefer" a šta god uzmete je po navijačkim kodeksima.
Pretpostavljam i da je krađa udarnog od Robijaša po pravim kodeksima.
Nego @gio10 spava? Mama ga već naružila što nije uradio zadaću iz Moje Okoline izgleda.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 16 sep 2014, 00:35

tuzlak1987 je napisao/la:Stara prica, sad smo tu.. Dajte loptu da igramo i gotovo
Kad se nema argumenata onda je "stara prica" i "dajte loptu", naravno da je prica prastara i naravno da moze lopta jer nismo mi pokrenuli ovu pricu vec vi svi od reda... Morate se stiditi toga da svoje igrace docekujete kao heroje nakon sto nisu pogledali prema golu Slavije ali zato u startu znate poceti da trazite krivca u Zelji, Velezu, kunti, panti...Nemoj mi te price daj loptu i stara prica ziv bio... Rijesite to sami sa sobom, vec jednom konacno a sto se nas tice vi ste nam samo jedno u nizu od gostovanja na kojem se nadamo bodovima!

Ali ako nastavite, onda ce mi biti zadovoljstvo da vam nacrtam u detalje "kako smo vas to Mi nabili nogom u drugu ligu" ! :wave:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la hilmo » 16 sep 2014, 00:35

Imamo svojih problema, šetnja nas umorila pa malo odmaramo... :D :D :P

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 sep 2014, 00:37

haver je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:@ramo nije pao nego je prodan a robijasi su bili toliki jadovi pa su ga pristali kupit kao eto da nam vrate za svoj udarni...to prije rat ok pao udarni u nefer tuci
Nego @gio10 spava? Mama ga već naružila što nije uradio zadaću iz Moje Okoline izgleda.
Da potpuno je isto otici u tudji grad kad ne igra tvoj klub stisnut mu.da i uzet udarni pa na bilo koji nacin i kupiti trans od fraera koji ga je prodo da bi nastaetio grupi .... Tuca sa UF bila 30tak na manje od 10 nasih mada to nije bitno ok svaka im cast uzeli su nam udarni nema se sta pricat sami smo krivi ko i robijasi sto ga nismo cuvali. Uostalom jel veca damu treabju za "ukrast" trans kako ti kazes i TO UDARNI BRATE UDARNI ili kupit ga hladno ko na pijaci ?
=\_1921_/=

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 16 sep 2014, 00:41

od sve tri opcije UF ima najveća damu i vi ste trrebali po svim kodeksima ULTRA pokreta biti UGAŠENI kao navijačka skupina isto kao i robijasi
E sad, krađa transa ... isto kao onaj vas sto sa pistoljem trazi transove :urnebes: je van ultra pokreta i kodeksa... također prodaja transa je isto van kodeksa, ali je jako smješno sto ga je njima prodao VAS NAVIJAC I JEDAN OD VOĐA!

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 16 sep 2014, 00:42

invincible1921 je napisao/la:
haver je napisao/la:
Da potpuno je isto otici u tudji grad kad ne igra tvoj klub stisnut mu.da i uzet udarni pa na bilo koji nacin i kupiti trans od fraera koji ga je prodo da bi nastaetio grupi .... Tuca sa UF bila 30tak na manje od 10 nasih mada to nije bitno ok svaka im cast uzeli su nam udarni nema se sta pricat sami smo krivi ko i robijasi sto ga nismo cuvali. Uostalom jel veca damu treabju za "ukrast" trans kako ti kazes i TO UDARNI BRATE UDARENI ili kupit ga hladno ko na pijaci ?
Kakva ti je to priča?
Trebaju li muda za upad na protivničku tribinu?
Bolan vama su ljudi na tribinu ušli i vi našli nekoga prozivat.Izgubili udarni, od nas dobili batine na Alipašinom,izgubili trans sa ograde ( doduše vratili nam sve i svaka čast za to ) bitniji ljudi iz grupe prodaju transove...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 sep 2014, 00:43

rammstein je napisao/la:od sve tri opcije UF ima najveća damu i vi ste trrebali po svim kodeksima ULTRA pokreta biti UGAŠENI kao navijačka skupina isto kao i robijasi
E sad, krađa transa ... isto kao onaj vas sto sa pistoljem trazi transove :urnebes: je van ultra pokreta i kodeksa... također prodaja transa je isto van kodeksa, ali je jako smješno sto ga je njima prodao VAS NAVIJAC I JEDAN OD VOĐA!
ugl poenta svega ovoga je da ja i dalje ne vidim neki nacin na koji su fukare nama nastetile , sve o alipasinu haj mozda je i bilo , al ja imam 4 dokaza crno na bijelo .... :D
=\_1921_/=

brazzo
Kontakt:

Re: $: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la brazzo » 16 sep 2014, 00:45

ficobahtic je napisao/la:
Kad se nema argumenata onda je "stara prica" i "dajte loptu", naravno da je prica prastara i naravno da moze lopta jer nismo mi pokrenuli ovu pricu vec vi svi od reda... Morate se stiditi toga da svoje igrace docekujete kao heroje nakon sto nisu pogledali prema golu Slavije ali zato u startu znate poceti da trazite krivca u Zelji, Velezu, kunti, panti...Nemoj mi te price daj loptu i stara prica ziv bio... Rijesite to sami sa sobom, vec jednom konacno a sto se nas tice vi ste nam samo jedno u nizu od gostovanja na kojem se nadamo bodovima!

Ali ako nastavite, onda ce mi biti zadovoljstvo da vam nacrtam u detalje "kako smo vas to Mi nabili nogom u drugu ligu" ! :wave:
procitaj moj post iznad a ako ti je mrsko samo cu te pitat' stidis li se cinjenice da ti se klub onako oglusi o osnovne sportske principe postenje i fair-play (koncipiro sam pitanje sto 'neutralnije') ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 sep 2014, 00:46

invincible1921 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:od sve tri opcije UF ima najveća damu i vi ste trrebali po svim kodeksima ULTRA pokreta biti UGAŠENI kao navijačka skupina isto kao i robijasi
ugl poenta svega ovoga je da ja i dalje ne vidim neki nacin na koji su fukare nama nastetile , sve o alipasinu haj mozda je i bilo , al ja imam 4 dokaza crno na bijelo .... :D
cuj,alipasino mozda je i bilo :urnebes: :urnebes:
ma kakvi...teorije...nema nigdje snimak :urnebes: :urnebes:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 sep 2014, 00:46

Pojma ti nemaš ko i obično
DRUG NEBI TI PUNCA

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 sep 2014, 00:47

uredu et zaganjali ste nas na alipasinu , ja kolko sma upucen ono je centar tuzle, a ne sto en znam da ste vi nas ganjali oko sebilja ili katedrale ili kroz ferhadiju :?:
=\_1921_/=

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 16 sep 2014, 00:49

bagrcavi je napisao/la:
Pojma ti nemaš ko i obično
jesi se kladio ? :D :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
invincible1921 je napisao/la:uredu et zaganjali ste nas na alipasinu , ja kolko sma upucen ono je centar tuzle, a ne sto en znam da ste vi nas ganjali oko sebilja ili katedrale ili kroz ferhadiju :?:
kako ce vas ganjati gore kad vi gre ne smijete niti vas ima :urnebes: :urnebes:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 sep 2014, 00:50

pa opet ste vi izgubili vise transova od nas direkno, ako cemo o navijackim temama, mada vam ne preporucujem :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 sep 2014, 00:50

invincible1921 je napisao/la:uredu et zaganjali ste nas na alipasinu , ja kolko sma upucen ono je centar tuzle, a ne sto en znam da ste vi nas ganjali oko sebilja ili katedrale ili kroz ferhadiju :?:
pa ganjali smo vas gdje smo vas sreli :? :? ...ne mogu da vjerujem da ovo frajer napisa :facepalm: :facepalm: ...sta smo trebali..potrpat se pa pravac,sebilj pa malo katedrala pa onda u korteo kroz ferhadiju :wtf: :wtf:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.