EDIT: Zadnja tekma na Tusnju , PONIZENI STE
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ovi iz tuzle im se uvlače u pakaš a ovi im vazda po mozgu daju. Ali me čudi što ne vole manijake i oni su im degenek daliCrvenarmija je napisao/la:
Samo se vi ližite sa Nultrasima.
Nekima bar prošlost valja...HercUSrcu je napisao/la:Neki moraju živjeti od prošlosti kada im sadašnjost k.... ne valja
Jeb.iga i njih peru kompleksi. Jednu titulu proslavlja 200 drugu 500 treću 1000 ljudi. Od gostovanja isto nemaju nigdje preko 250 ljudi. Smiješni kao ovi iz Tuzleshearer je napisao/la:Nekima bar prošlost valja...HercUSrcu je napisao/la:Neki moraju živjeti od prošlosti kada im sadašnjost k.... ne valja
A vi ste prije rata navijali za Velež, a sad prvaka države gleda 1.000 ljudi na domaćem terenu.
Nekima je prošlost tj. dio nje ukradena.shearer je napisao/la:Nekima bar prošlost valja...HercUSrcu je napisao/la:Neki moraju živjeti od prošlosti kada im sadašnjost k.... ne valja
A vi ste prije rata navijali za Velež, a sad prvaka države gleda 1.000 ljudi na domaćem terenu.
Kako smo neozbiljni najbolje dokazuje posljednja nemila scena koja se desavala na ulicama Mostara po meni oborili ste dosadasnje rekorde sto se tice discipline sprint , ne bi vas Bolt uhvatio moj Crnove dobro vas neko trenira svaki dan po 10 20 krugova , a pravo ste mi ozbiljni i pravo ozbiljno bjezite ko zecevi e moji Ultrasi jezik za zubecrnov je napisao/la:Velezovci o navijacima a zadnja utakmica ravno 53 coeka iza gola,pa Gerila meni osobno djeluje ozbiljnija navijacka skupina od RA i nema potrebe da ih se omalovazava!
Dobro je dok bakar ne podju krasti!
Broji bar 10 puta više nego vas. Od glumaca pjevača prvaka svijeta u boksu do običnog radnika na mješalici. Slabi ste vi moj herc. Nula bodovaHercUSrcu je napisao/la:Nekima je prošlost tj. dio nje ukradena.shearer je napisao/la:Nekima bar prošlost valja...HercUSrcu je napisao/la:Neki moraju živjeti od prošlosti kada im sadašnjost k.... ne valja
I 1000 ljudi je opet bolje od 200 u prosjeku, iako njihova "armija" broji milijarde diljem svijeta
sta je rec niko me nije napo ili citiroinvincible1921 je napisao/la:Izgubili ste transparent onaj ON THE EDGE, rastjerani ste u svom gradu, izbacili smo vas iz lige , sta hocete jos da vam stadion srusimo
EDIT: Zadnja tekma na Tusnju , PONIZENI STE
ne uzimaju te ljudi za ozbiljno ba, kad se sjete da vam je otišao udarni trans a vi obrisali dupe k'o da ništa nije biloinvincible1921 je napisao/la:sta je rec niko me nije napo ili citiroinvincible1921 je napisao/la:Izgubili ste transparent onaj ON THE EDGE, rastjerani ste u svom gradu, izbacili smo vas iz lige , sta hocete jos da vam stadion srusimo
EDIT: Zadnja tekma na Tusnju , PONIZENI STE![]()
Ma šta oni znaju šta je udarni trans. To je isto ko da ti automehaničar popravlja tv. Džaba češ gubit vrijeme za raspravuinvincible1921 je napisao/la:koji udarni :S haj mi samo sad reci UF
preije rata vam pao udarni a nedavno vam onaj prodao trans #ljubav se zove imenom tvojim"MostarskiAntifasist je napisao/la:Ma šta oni znaju šta je udarni trans. To je isto ko da ti automehaničar popravlja tv. Džaba češ gubit vrijeme za raspravuinvincible1921 je napisao/la:koji udarni :S haj mi samo sad reci UF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.