Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

R.J.W.G.
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la R.J.W.G. » 15 sep 2014, 23:05

Format je napisao/la:Ma nema teorije da igra sa Robinom, Falcaom i Rooneyom, moze pri 3razlike , inace ..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zašto ne? Jer je preofanzivno? A kao s Matom u formaciji umjesto jednog od ove trojice, nije? Rooney je već igrao nešto povučenije uloge, i usudit ću se reći da i sada više doprinosi defanzivi od Juana.
LUHG!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 15 sep 2014, 23:06

Get him on the plane,bring him back from Spain,viva Ronaldo... :bow:
Kakav bi to šok bio kad bi se to dogodilo,pogotovo nakon onih izjava,tipa : ''United ne moze kupiti vise WC igrače".. :urnebes:

Nego,sljedeca tri kola,Leicester,West Ham,Everton,sve ispod 9 bodova je neuspjeh..pogotovo sto gostujemo samo ovim prvim..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 sep 2014, 23:13

A nije fer da ga Real ima u najboljim godinama, a mi prije i poslje toga. :lol: Ali eto sad kad bi na ljeto dosao, vjerovatno bi dominirao 2-3 sezone, sto je svakako odlicno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 sep 2014, 23:22

Samo nek` on dodje kuci, vrata Old Trafforda su za Ronalda, i ljude koji vole ovaj klub kao on, uvijek otvorena.
Ima dosta otezavajucih okolnosti kod tog transfera, nije realno dati recimo za covjeka koji ima 30 godina 60+ miliona i platu od bog zna koliko funti sedmicno ali ja sanjam dan kada ce se Ronaldo vratiti iskreno. Nek` se dogovore i nek` to bude kad god, samo da ga vidim jos jednom u svetom dresu pa nek` se i oprosti nakon toga.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 15 sep 2014, 23:23

Rooney88 je napisao/la:Samo nek` on dodje kuci, vrata Old Trafforda su za Ronalda, i ljude koji vole ovaj klub kao on, uvijek otvorena.
Ima dosta otezavajucih okolnosti kod tog transfera, nije realno dati recimo za covjeka koji ima 30 godina 60+ miliona i platu od bog zna koliko funti sedmicno ali ja sanjam dan kada ce se Ronaldo vratiti iskreno. Nek` se dogovore i nek` to bude kad god, samo da ga vidim jos jednom u svetom dresu pa nek` se i oprosti nakon toga.
Ja se najezim kad samo pomislim to,kakve bi on tek ovacije dozivio,kad se npr onako se orilo za Falcaa.. :wtf:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 sep 2014, 23:25

Narin je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Samo nek` on dodje kuci, vrata Old Trafforda su za Ronalda, i ljude koji vole ovaj klub kao on, uvijek otvorena.
Ja se najezim kad samo pomislim to,kakve bi on tek ovacije dozivio,kad je npr onako se orilo za Falcaa.. :wtf:
75 hiljada dusa priredjuje spektakl a jos toliko van stadiona. Grad bi cijeli poludio, pa i meni bi pored ekrana suze krenule od radosti i takvog trenutka. Nema sumnje, Ronaldo ce uvijek imati posebno mjesto u klubu, ali i u srcu svakog navijaca Uniteda.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 15 sep 2014, 23:32

Svaka cast majstoru iz Madeire, ali imamo mi svog kapitena.

Wayne bušilica. :tokralju:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 sep 2014, 23:35

Belmin6 je napisao/la: Wayne bušilica. :tokralju:
slika
slika
slika

:kafa:
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 15 sep 2014, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 sep 2014, 23:36

Veliki + za Andera i Blinda.

@rio
Moze li ovo brate u spoiler ikako? :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 15 sep 2014, 23:37

Bravo @rio.

Joj onog Svindala, momak je srao po top 5 igracu u historiji Uniteda. :nene:

Ne valja mu to, ali hajd.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 sep 2014, 23:58

Kazu hejteri bice losa atmosfera u klubu, kazu Robin sebican, kazu nece moc on i Falcao zajedno, kazu placenici:

slika

Gospoda. :kafa: Sjetite se i da je Robin probao dodat Falcau kada je imao dobru priliku sam protiv QPR-a. Jos fali busilica za potpuni ugodjaj. :bow: Ali vjerovatno je nekoj sponzorusi trebalo hitno busenje, Wazza je uvijek spreman. :beba:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 sep 2014, 00:04

Mislim da je bas zbog onog poteza RvP-a Januzaj pao u ocima kod mnogih ljudi, Robin ga je prvi sigurno malo naruzio a i sama reakcija Nizozemca je sve rekla. Robin u zaista izglednoj poziciji za njega se ipak odlucuje traziti loptom Kolumbijca da ovaj zabije na debiju a Ado iz dosta teske situacije se ne odlucuje za nekog od maloprije pomenutog dvojca, a oba su bila slobodna. Mlad je momak naravno, svi smo ovdje gledali pocetke Ronalda u Unitedu ali **** je vratiti postovanje saigraca ako ga jednom izgubis. Januzaj mora biti svjestan da bi mu pas za jednog od dva napadaca u onoj situaciji znacio vjerovatno i vecu minutazu u narednim mecevima, pa sve i da ne bude gol.
R.I.P

MIRZA RASCIC

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 sep 2014, 00:05

kakva ce ovo dinastija bit' samo jos lapo godine ima da puca teren pod nogama ! ndb da nas Ed-o dodatno pojaca sa stoperom.. jos i Ronaldo, pa to bi vec bilo van granica fair play-a
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 sep 2014, 00:06

brazzo je napisao/la:kakva ce ovo dinastija bit' samo jos lapo godine ima da puca teren pod nogama ! ndb da nas Ed-o dodatno pojaca sa stoperom.. jos i Ronaldo, pa to bi vec bilo van granica fair play-a
Drhti Engleska pred nama moj Braco. Jedino nas Jozo moze zaustavit. Ova ostala buranija moze samo da klekne i moli za milost. :kafa:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 16 sep 2014, 00:11

Ma hajd, sad kad uhvatimo zamah, odoše svi u tri lijepe.

Mislim ovi iz FA bi vjerovatno odmah da daju titulu Unitedu, ali eto onda bi ispalo da smo mi korumpirana ekipa.

Mi cemo to sve superiorno odraditi na terenu i titula se vraca kuci.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 sep 2014, 00:12

Tacno mi nekad dodje da vas podavim. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 16 sep 2014, 00:14

Ja sam čitao na Blue Moon forumu da je atmosfera za večerom bila užarena i da je Falcao od Van Persieja tražio sol za juhu, bila mu neslana. A Van Persie mu dodao vanila šećer u prahu. I kad je Falcao ''posolio'' i oprobao shvatio je da ga ne Van Persie nasamario. Onda je Falcao uzeo vilicu/viljušku i ubo Van Persieja u ruku. Van Persie je nakon toga vrisnuo i uzeo nož od pribora, prišao Falcau i probao ga svega izrezati. Međutim kad su obojica shvatila da je nož od escajga previše tup smirli su se. Onda je za stol prišao Van Gaal i stari lisac shvativši koliko je Van Persie ljubomoran na Falcao i kako je uzavrela atmosfera naredio je obojici da se slikaju s ovim crncem.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 sep 2014, 00:15

Rooney88 je napisao/la:Tacno mi nekad dodje da vas podavim. :mrgreen:
Mi ovdje uzivamo momcino. :kafa:

A dobro si rekao za Adu. Pogrijesio je, ali svidja mi se sto Robin nije galamio na njega, samo mase glavom diskretno. Zna Ado da je pogrijesio, ali naucit ce ga van Gaal, Robin, Rooney, Mata i ostali kako se to radi. I on je vjerovatno malo nervozan zbog ove konkurencije sada. Ali nema za njega zime, bice to igracima.

Kad dodje Adidas kupujem njegov dres, ipak je to najblize sto imamo Bosancu u Unitedu. :salut:

PS: Na kojim je drogama ovaj Rus gore? Ima li ista i za nas? :kafa:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 sep 2014, 00:21

@Cartman
Samo vi uzivajte. Samo me strah tog vaseg optimizma. :mrgreen:
Za ostalo se slazem. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 16 sep 2014, 00:28

Ako se Ronaldo vrati, to bi značilo da preuzima broj 7 nazad. Mislim da bi to vrlo teško palo našem Perhanu koji je već počeo teško breme broja 7 skidati sa leđa i prenositi ga na odbranu svih protivnika.
Ja nekako i sumnjam da će se Ronaldo vratiti, prvo ako se Falcao pokaže mora se iskeširati za njega, plus treba nam stoper i eventualno Strootman ako bi se uzimao. Gdje je onda tih 50-60 miliona za Ronalda, ima njih United ali FFP?

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.