Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa TZ raja,hoce li iko pohvaliti ovo nase gostovanje na Kosevu,zar je tako tesko prevaliti preko tipkeCoraco je napisao/la:Brato bilo prije 5 godinaMostarskiAntifasist je napisao/la:[youtube][/youtube]Coraco je napisao/la:Sreća brato pa se ne popisujemo ovdje na forumu ko će doći iza gola, koliko ono likova potvrdi 6-7 ?
8,9,10............1438,1439,1440ja ti pišem dešavanja od prije kolo-dva, majke mi moje
solar1987 je napisao/la:Pa TZ raja,hoce li iko pohvaliti ovo nase gostovanje na Kosevu,zar je tako tesko prevaliti preko tipke
Jel' stvarno jedu bodljikavu zicu i staklenu vunu?ANTIFA ! je napisao/la:Fukare i ulica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daj care ne laži sebe. Bilo vas u banovićima 1000. Nikad niste imali jaka gostovanja. U Travniku vs 60-70 u Bijeljini isto toliko. Slabi ste pravo. **** home samo away. Negdje ste rang gerile po tom pitanjubrazzo je napisao/la:Antifa macak pa mi smo tu fazu izgurali prosle godine pa ti vidijbt pa vi se jos k'o popravili, nema dugova, sklepali tim a u Vrapcicima ubi promaja..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ra i navijanjeANTIFA ! je napisao/la:Fukare i ulica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ova mraka opasna iz Mostara. Jedu bodljikavu pocincanu zicu i staklenu vunu za dezert, umjesto cetenije.crnov je napisao/la:Tko to ruca bodljkavu zicu?![]()
Ajmo svi sa foruma na utakmicu tko izradi sup.ak je ,jel ti likovi unose zeljezo direkt u tijelo?!
Gasi grupufedeltafrotta je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovi **** iz Mostara. Jedu bodljikavu pocincanu zicu i staklenu vunu za dezert, umjesto cetenije.crnov je napisao/la:Tko to ruca bodljkavu zicu?![]()
Ajmo svi sa foruma na utakmicu tko izradi sup.ak je ,jel ti likovi unose zeljezo direkt u tijelo?!
ganjali smo i mumijeve po alipasinom....samo smo zaboravili kamere ponijet...znaju oni to najboljeMostarskiAntifasist je napisao/la:Gasi grupufedeltafrotta je napisao/la:[youtube][/youtube]
Neka bola smiri se je.bote. Neku noć vas šutali do rondoa a do juče ste slušali derbi na radiju. Za vas su škripari englezicrnov je napisao/la:Velezovci o navijacima a zadnja utakmica ravno 53 coeka iza gola,pa Gerila meni osobno djeluje ozbiljnija navijacka skupina od RA i nema potrebe da ih se omalovazava!
Dobro je dok bakar ne podju krasti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.