Zašto pogotovo što se tiče Mate, jedan od naših najboljih igrača u timu koje imamo!?vidic je napisao/la:apsolutno se slazem .pogotovo sto se tice Mate...jos samo kad bi mogli gdje Junuzaja ubacitiRiNo je napisao/la:Blackett, Evans, Mata, Robin OUT - Jones, Shaw, Carrick, Falcao IN. To je to sto se tice idealnog sastava
U poslijednjih 10 utakmica za United, ima 8 postignutih golova i 4 asistencije. Pokušajte se sjetit kad su zadni put igrači sredine terena prinosili golove, ja sam bio zadovoljan da se znaju dodavat uopšte, tek ovo...
Blind, Herrera i Di Maria još više odgovaraju Mati, i može pružati samo bolje partije dok su oni iza njega u formaciji, igrač svejtske klase i lagano ako uđe u formu, može bit' jedan od najboljih na toj poziciji...
Januzaj će morat što bolje iskorištavat dobijenu minutažu, nažalost ne možemo ga uklopit u formaciju pored ovakvih igrača koje imamo, a nemamo kup utakmica da tu igra više. Pružit će mu Van Gaal minute sigurno, samo da ih iskoristi na najbolji mogući način.
To je izjavio, možda ćemo ga gledat kao zamjenu Mati, ipak smo Kagawu pustili da ode...“No.10 of course. That’s my preferred position but I’m happy to play anywhere for the manager. I saw some reports saying I was unhappy, that couldn’t be further from the truth. I love this club and I’m excited to play for this manager. The fans have been so good to me and I want to repay them.”