Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanic
nas kralj!

ma znam, al ono je morao pogoditi. mislim da sam jedini na planeti što sam igrao 2 na lyon večeras, al mi nije žao što ću evo pasti na kladionic, nek ga je Pjana zavukaoGenghis je napisao/la:E **** sad, covjek je zvjer, pa i Zidane je znao masit.Elddar je napisao/la:e moj lissandro veze ti nemaš

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Pa imaju i Lovrena u Lyonu samo grije klupucrespo je napisao/la:pusti ba njih ,vazda su bili ljubomorni.Nek su sinoc igrali olic i pranjicElddar je napisao/la:al jebote koliko ga je popljuvao ovaj komentator bijedni sa HRT2, to je nevjerovatno.
NEK SI GA UŠUTKAO KRALJU NAŠ BOSANSKI! Kakav ronaldo, kakav kaka, ispade real od BOSANSKE NOGE!!!

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Eh to je druga prica, steta sto nije pogodio , da ti dobjes na kladiElddar je napisao/la:ma znam, al ono je morao pogoditi. mislim da sam jedini na planeti što sam igrao 2 na lyon večeras, al mi nije žao što ću evo pasti na kladionic, nek ga je Pjana zavukaoGenghis je napisao/la:E **** sad, covjek je zvjer, pa i Zidane je znao masit.Elddar je napisao/la:e moj lissandro veze ti nemaš

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
ma nek mase ovi levati, vise ce vrijediti Pjanin go....
hasta la vista galacticosi
ode pjanić na 30 miliona €, sjebo im je kompletnu investiciju

ode pjanić na 30 miliona €, sjebo im je kompletnu investiciju

Pjana,Pjana,Pjana VOLIM TE BOZE HVALA TI ZA MOLITVEKONGO je napisao/la:Samo da Lyon zabije gol, ne mislim da mogu primiti vise od dva ! Ako Bog da Pjanic da zabije taj gol, bilo bi fantasticno. Ipak bez sumlje ocekuje nas jedna velika tekma, jedva cekam.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
a najjaca scena kada pjanicu pobjeze lopta a ona MADRIDSKA GAMAD se smije komplet tribina!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e hajte se sad malo nasmijte......**** li vas onaj **** u supak gamad madridska..oni i bajern najodvratniji klubovi u historiji!!!!!!!!!!!!!!! ali tu je nas RONALDINJO jao maca toooooooooooooooooooooooooooooo nek si im **** cristianu
e hajte se sad malo nasmijte......**** li vas onaj **** u supak gamad madridska..oni i bajern najodvratniji klubovi u historiji!!!!!!!!!!!!!!! ali tu je nas RONALDINJO jao maca toooooooooooooooooooooooooooooo nek si im **** cristianu

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
nisi jedini i ja sam igrao dvicu....bravo miraleme majstoreElddar je napisao/la:ma znam, al ono je morao pogoditi. mislim da sam jedini na planeti što sam igrao 2 na lyon večeras, al mi nije žao što ću evo pasti na kladionic, nek ga je Pjana zavukaoGenghis je napisao/la:E **** sad, covjek je zvjer, pa i Zidane je znao masit.Elddar je napisao/la:e moj lissandro veze ti nemaš
1921-2011
Bravo Mireeeeeeeeeee legendoooooooooooooooooooo
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
kaze PJANKE casiljasu i ronaldu"NECE BOSNA NA SVIJETSKO E NECETE NI VAS DVOJICA U CETVRTFINALE"
to miraleme!SemPer_fi je napisao/la:Pa imaju i Lovrena u Lyonu samo grije klupucrespo je napisao/la:pusti ba njih ,vazda su bili ljubomorni.Nek su sinoc igrali olic i pranjicElddar je napisao/la:al jebote koliko ga je popljuvao ovaj komentator bijedni sa HRT2, to je nevjerovatno.
NEK SI GA UŠUTKAO KRALJU NAŠ BOSANSKI! Kakav ronaldo, kakav kaka, ispade real od BOSANSKE NOGE!!!![]()
A i Delgado promasi nemoguce ..
btw, lovren nema pravo nastupa u LŠ:
-
- Kontakt:
Cristiano Ronaldo, suze poče da lije, kad ga Pjana, iz voleja zabije! 

kakav Lovren ba hahahhahaha 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo majstore. Sa samo 19 godina tako hladnokrvno zabiti i unistiti jedan Real. Svaka ti cast.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
jbt, ja se zadera ko luddd !!! Pjana majstor !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Buy Benzema from Lyon …. 35 mil Euro
Buy Kaka from Milan ….. 65 mil Euro
Buy Ronaldo from Manchester United ….. 94 mil Euro
Buy Pjanic from Metz …….. Priceless

Buy Kaka from Milan ….. 65 mil Euro
Buy Ronaldo from Manchester United ….. 94 mil Euro
Buy Pjanic from Metz …….. Priceless

heh dobarJackie_Chan je napisao/la:Cristiano Ronaldo, suze poče da lije, kad ga Pjana, iz voleja zabije!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Bravo majstore. 

- TheScouser
- Kontakt:
Sta kaze Pjanic Pellegriniju? Dovidjenja i prijatno.Elddar je napisao/la:kakav Lovren ba hahahhahaha

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], jasmin10, Zglavkar i 58 gostiju.