Nakon zasluženog odmora, Puyol danas počinje novu avanturu u FC Barceloni. Naime, danas je Carlesov prvi dan na poziciji prvog pomoćnika sportskog direktora Andonija Zubizarrete, koji je uzeo nekoliko dana odmora. Bivši Barçin kapiten imat će mnogo zaduženja, a nema sumnje da će mu njegovo iskustvo u profesionalnom fudbalu biti od velike pomoći.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
- hule_barca
- Kontakt:
Svi znamo da Pedro nije kalibar napadača koje imamo u ekipi, ali je jako zahvalan igrač, stoga je i cijenjen u Barci. Očigledno da nije u formi, jer vjerovatno i on osjeća pritisak da se pokaže što bolje jer je konkurencija veoma jaka. Što se mene tiče, može i ostati, a vala može i ići, ubaciti Adamu na njegovo mjesto i puna kapa.
Mes Que Un Club
njegovo vrijeme je proslohule_barca je napisao/la:Svi znamo da Pedro nije kalibar napadača koje imamo u ekipi, ali je jako zahvalan igrač, stoga je i cijenjen u Barci. Očigledno da nije u formi, jer vjerovatno i on osjeća pritisak da se pokaže što bolje jer je konkurencija veoma jaka. Što se mene tiče, može i ostati, a vala može i ići, ubaciti Adamu na njegovo mjesto i puna kapa.
treba promovirati igrace iz Barce B
ovo sto on radi moze i Sandro, Adama i slicni ali za duplo manje para
zajebi vise tu sentimentalnost i Barcin DNK a crpe pare iz kluba kao da su WC igraci u prime-u
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
malac nastavlja dominirati na prvenstvu azije do 16 godinaFurymaker je napisao/la:[youtube][/youtube]
Barcino celjade , kakav 2. gol , lol , La Masia power
imao je i prije te utakmice ekstra partija ,koliko je dijete brze nastpram ostalih ,pretrci igraca kako hoce
vrijedilo je biti kaznjen radi njega zabranom transfera

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A do jučer si ih pljuvaobparena je napisao/la:Matija je extra - jos da onaj kepec ode i sve ce biti predobro. Mada je i sada odlicno.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma gdje si ti starac? Sta ima u tvom svijetu? Jesi i ti to sa dionicama?messilla je napisao/la:Ovo su prevazisla cak i djeca sa pdf-a Premijer liga BiH.AllGunsBlazing je napisao/la:Kad si ti kupio svoje dionice u Barci? Vidim uveliko pises mi, jesil to ulozio sta?
Lijepo je to sto se vi pronalazite u tome, ali niste to vi, to su oni. A vi ste njima bitni k'o lanjski snijeg.
Celik!3,2,2.
Eto nek si nas prosvijetlio jer mi to nismo znali.AllGunsBlazing je napisao/la:Ma gdje si ti starac? Sta ima u tvom svijetu? Jesi i ti to sa dionicama?messilla je napisao/la:Ovo su prevazisla cak i djeca sa pdf-a Premijer liga BiH.AllGunsBlazing je napisao/la:Kad si ti kupio svoje dionice u Barci? Vidim uveliko pises mi, jesil to ulozio sta?
Lijepo je to sto se vi pronalazite u tome, ali niste to vi, to su oni. A vi ste njima bitni k'o lanjski snijeg.
A ti nikad nisi za Arsenal rekao "mi"? Skocis na svaku kontra tog klubica ko da ti je iz Zenice, a tu neke folove prodajes...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Enrique mu ocigledno vjeruje. Svi oce pressing 90 minuta a Pedra bi napolje. I sam zna da je zamjena kada se Suarez vrati a bolja ne postoji.hule_barca je napisao/la:Svi znamo da Pedro nije kalibar napadača koje imamo u ekipi, ali je jako zahvalan igrač, stoga je i cijenjen u Barci. Očigledno da nije u formi, jer vjerovatno i on osjeća pritisak da se pokaže što bolje jer je konkurencija veoma jaka. Što se mene tiče, može i ostati, a vala može i ići, ubaciti Adamu na njegovo mjesto i puna kapa.
ma i ja ssam dugo bio za pedrov ostanak al dolaskom ovih novih lica iz barce b pedro je bas suvisan postaoRajaz je napisao/la:Enrique mu ocigledno vjeruje. Svi oce pressing 90 minuta a Pedra bi napolje. I sam zna da je zamjena kada se Suarez vrati a bolja ne postoji.hule_barca je napisao/la:Svi znamo da Pedro nije kalibar napadača koje imamo u ekipi, ali je jako zahvalan igrač, stoga je i cijenjen u Barci. Očigledno da nije u formi, jer vjerovatno i on osjeća pritisak da se pokaže što bolje jer je konkurencija veoma jaka. Što se mene tiče, može i ostati, a vala može i ići, ubaciti Adamu na njegovo mjesto i puna kapa.
bezveze lika placat tolike pare umjesto da se da prilika malom muniru ,adami ili sandru
dzaba se guse ovi igraci pogotovo malac munir koji je pokazao da se na njega moze odma racunati
sljedece sezone pogotovo
hvala pedru za sve al vrijeme je da ide a munir i co da udju u prvi tim
ove sezone nek ostane al vec sljedece ljeto taman nek ide gdje ce i njemu biti bolje ,gdje ce vise igrati a i malcima iz barce b ce njegov odlazak dobro doci
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Majmun otjeran s gola - autogolgeter/kepec tek treba da ode - ne vidim traktora Bartu i ne racunam na guzlu Pikea. Mislim samo na Matiju. + sacekajmo LP i jace timove.rio_Ferdy88 je napisao/la:A do jučer si ih pljuvaobparena je napisao/la:Matija je extra - jos da onaj kepec ode i sve ce biti predobro. Mada je i sada odlicno.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Otis'o jean, dos'o drugi majmun

.. jel tako @arena ?

.. jel tako @arena ?

Rakitic: "Villareal is a very strong team in every single part of the game"
Rakitic: "Luis Enrique asks me to shot from the out of the area, that's my style" -
to se traži
Rakitic: "There is no such thing as an easy game at the champions League"
Rakitic: "I don't know Douglas, but I trust the team and hope he will give a lot to the team"
Rakitic: "I'm here to improve and I'm doing it with the best players of the world"
Rakitic: "Every player wants to play, but in the end the coach decides who does"
Rakitic: “I can't dribble like Messi or pass like Xavi or Iniesta but I can bring other things to the team.” - pa to ne može niko na svijetu, moj Rakitiću...posebno pasovi ove dvojice...ali svaka cast na iskrenosti
Rakitic: "We all know what kind of player and person is Xavi, he is an idol"
Rakitic: “I'm looking forward to playing in the CL instead of watching it on television.” -
još jednom svaka cast na iskrenosti
Rakitic: “Di Maria and Alonso leaving Real Madrid? You have to respect their decisions for leaving.”
Rakitic: “I'm not surprised about Munir's quality. From the first day I arrived, he's a top quality player. He'll bring us lots of joy.”
Rakitic: "Luis Enrique asks me to shot from the out of the area, that's my style" -

Rakitic: "There is no such thing as an easy game at the champions League"
Rakitic: "I don't know Douglas, but I trust the team and hope he will give a lot to the team"
Rakitic: "I'm here to improve and I'm doing it with the best players of the world"
Rakitic: "Every player wants to play, but in the end the coach decides who does"
Rakitic: “I can't dribble like Messi or pass like Xavi or Iniesta but I can bring other things to the team.” - pa to ne može niko na svijetu, moj Rakitiću...posebno pasovi ove dvojice...ali svaka cast na iskrenosti
Rakitic: "We all know what kind of player and person is Xavi, he is an idol"
Rakitic: “I'm looking forward to playing in the CL instead of watching it on television.” -

Rakitic: “Di Maria and Alonso leaving Real Madrid? You have to respect their decisions for leaving.”
Rakitic: “I'm not surprised about Munir's quality. From the first day I arrived, he's a top quality player. He'll bring us lots of joy.”
Zadnja izmjena: let3, dana/u 15 sep 2014, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
Rakitic ima bolju dugu loptu i od Xavija i od Inieste tako da malo sere sa skromnoscu 

[youtube][/youtube]
sljedece sezone mogao bi i mali suarez vratiti se u prvi tim
u sevilli se super snasao,ustalio se u prvu postavu
dobar potez je bio slanje na posudbu u sevillu,to je dobar klub za razvoj jednog igraca ,vjerujem ovu sezonu ce sazrijeti kao igrac i vec sljedece da ce biti spreman da se vrati u barcu
edit: stvarno prelazni rok nije ni potreban al uopste ,ova kazna je super,i bolje sto ne mogu nikog uzimat
sandro, munir, adama ,samper, grimaldo ,suarez , halilovic ,bagnack . enrique moze da bira
sljedece sezone mogao bi i mali suarez vratiti se u prvi tim
u sevilli se super snasao,ustalio se u prvu postavu
dobar potez je bio slanje na posudbu u sevillu,to je dobar klub za razvoj jednog igraca ,vjerujem ovu sezonu ce sazrijeti kao igrac i vec sljedece da ce biti spreman da se vrati u barcu
edit: stvarno prelazni rok nije ni potreban al uopste ,ova kazna je super,i bolje sto ne mogu nikog uzimat
sandro, munir, adama ,samper, grimaldo ,suarez , halilovic ,bagnack . enrique moze da bira

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
treca garnitura dresova ,prvi put ce se koristiti na parku princeva u LP

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Još uvijek imate sponzora na dresovima 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Cep6ua1389
- Kontakt:
Onako,normala dres.Samo nek nije mat pink za curice 

- Cep6ua1389
- Kontakt:
Koji si ti kralju? Stari ili novi?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.