Basti izjahao i onda se vratio na staro

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ako nastavi ovako sa igrom crknut ćeNeutral je napisao/la: Xabi, dijeli lopte kao Ivano Balić u rukometu. Ono najvažnije, čovjek se vidi na terenu, traži loptu, nema besmislenih dodavanja, kakvo pojačanje za tako mal novac. Bio sam vrlo skeptičan u vezi njega, no prekučer 11.8 pretrčanih kilometara i mislim 118 dodira sa loptom (ili pasova, zaboravih),![]()
znači za mjesec Dead valjda se General ili Thiago uskoro vrate da mu pomognu. Sad za sad je odigrao mestralno .Pep :" If we don't help Xabi in controlling the game, he is dead in a month""
Ma kako ce trpati kad mu bekovi organizuju igru. Svaki im pas bekovski. Svaka njima cast ali oni nisu organizatori igre niti to znaju raditi. Gotze i Miler se polomise prihvacajuci lopte od njih. I tako gubis jos Gotzea je sve sto je dalje od gola to je vise nevidljiviji. On treba da igra na ivici sesnaest metara i to ni na kakvim krilima i cudima.Neutral je napisao/la:Sve sam više sigurniji da igrači ne razumiju filozofiju Pep-a, ovdje mislim isključivo na Nijemce.
Xabi je tek došao i igra vrhunski fudbal, dok se pojedinci uveliko gube u ovoj novoj taktici. Recimo Bernat igrao sasvim dobro, dok se Alaba previše troši, Muller nevidljiv, baš kao i Gotze. Robert je totalno odsječen iz igre, tako da imamo slučaj da igramo samo sa 10 igrača u polju.
Sa 4 - 1 - 4 - 1, Robert bi sigurno više trpao.
Mislim da si u pravu. Mi imamo i previse zadnjih veznih a desetki nemamo skoro nikako ili nikako. Tako da nama Marco i ne treba trenutno. Jedino za par godina ako ne ode is PSG-a.madridist je napisao/la:Marco je nas
Aha, taj pogotovo nece doci kod nas.Centre forward je napisao/la:Dečki, nisam ni mislio da tog Marca, neg' na žujana, nama 'talijan ne treba.
Ta' ce' Reus.muamerc je napisao/la:Aha, taj pogotovo nece doci kod nas.Centre forward je napisao/la:Dečki, nisam ni mislio da tog Marca, neg' na žujana, nama 'talijan ne treba.Reus je masina, nebi bilo sretnijeg od mene kad bi dosao ali fakat ne vidim kako on moze zaigrati za nas.
Kakav ba Kurt, taj ako osjeti travu na AA bit ce super. Mozda nakon par godina nakon sto se pozajmi jedno par puta.Nerminovic je napisao/la:Ta' ce' Reus.muamerc je napisao/la:Aha, taj pogotovo nece doci kod nas.Centre forward je napisao/la:Dečki, nisam ni mislio da tog Marca, neg' na žujana, nama 'talijan ne treba.Reus je masina, nebi bilo sretnijeg od mene kad bi dosao ali fakat ne vidim kako on moze zaigrati za nas.
Jedan je Kurt.![]()
Nije sto je tvoj prijatelj ali nas najbolji mladi igrac je Hojbjerg. Ja bih njega forsirao. Bar u kupu i laksimNerminovic je napisao/la:Salim se.![]()
Nemoj da se zaboravi Julian Green-a. Mislim da ce momak biti strasan igrac za par godina, jos ako dobije minutazu u Hamburgu.
Slazem se, samo me strah zbog Guardiole. Izgleda voli Guardina kao igrac tako da mi je tesko vidjeti kako ce Pierre biti među prvih 11 ili kao prva zamjena.muamerc je napisao/la:Nije sto je tvoj prijatelj ali nas najbolji mladi igrac je Hojbjerg. Ja bih njega forsirao. Bar u kupu i laksimNerminovic je napisao/la:Salim se.![]()
Nemoj da se zaboravi Julian Green-a. Mislim da ce momak biti strasan igrac za par godina, jos ako dobije minutazu u Hamburgu.
utakmicama. Ostali manje-vise. Za nekoga ko ima 19 godina pocetak karijere je kao iz snova. Igra u Bajernu a u Danskoj reprezentaciji u prvih 11.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.