Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Daleko od toga da je on nesto ekstra u Laziu. Prosjecan. Kao i citav klub. Kad je repka bila najjaca, on je igrao ko qurac.Sheyi je napisao/la:Opet Skandinavci napadajuAko je neki igrač dobar ili odličan u klubu, a u reprezentaciji skroman, do koga li je onda
Sheyi je napisao/la:Opet Skandinavci napadajuAko je neki igrač dobar ili odličan u klubu, a u reprezentaciji skroman, do koga li je onda
Treba da bude u prvih 11, ali ne zato sto je dobar, nego kao sto kazes nema drugog. Iako bi u nekim kombinacijama mogao na klupu kad se Kolasinac vrati.Goalgetter je napisao/la:Kakav god da je, za nasu reprezentaciju, itekako vazan. I mene zivciraju njegovi nastupi u reprezentaciji, jer znam koliko moze, a to ne pruza, tj. daleko od toga da se on ne zalaze, ali ne pruza maksimum svojih mogucnosti (sad do cega li je..). Uglavnom, ipak, momak zasluzuje prvih 11 u reprezentaciji, boljih nemamo.
Ili je to Visca bolji, pa bi ga umjesto Lulica gurali u igru?Sjecam se da se pred SP gurao Visca umjesto njega, i mnogi su zaista, ozbiljno govorili da je Edin bolji igrac od njega.
Cijene ga treneri zbog njegove borbenosti, trke, nije on igrač koji će uzeti loptu i predriblati 3,4 igrača.Cartman je napisao/la:Daleko od toga da je on nesto ekstra u Laziu. Prosjecan. Kao i citav klub. Kad je repka bila najjaca, on je igrao ko qurac.Sheyi je napisao/la:Opet Skandinavci napadajuAko je neki igrač dobar ili odličan u klubu, a u reprezentaciji skroman, do koga li je onda
Goalgetter je napisao/la:Kakav god da je, za nasu reprezentaciju, itekako vazan. I mene zivciraju njegovi nastupi u reprezentaciji, jer znam koliko moze, a to ne pruza, tj. daleko od toga da se on ne zalaze, ali ne pruza maksimum svojih mogucnosti (sad do cega li je..). Uglavnom, ipak, momak zasluzuje prvih 11 u reprezentaciji, boljih nemamo.
Ili je to Visca bolji, pa bi ga umjesto Lulica gurali u igru?Sjecam se da se pred SP gurao Visca umjesto njega, i mnogi su zaista, ozbiljno govorili da je Edin bolji igrac od njega.
Trenutno korisnika/ca: Chony533, Coolpanda24, Zglavkar i 46 gostiju.