FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bayern@heart
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bayern@heart » 15 sep 2014, 11:24

http://www.klix.ba/magazin/showbiz/bast ... /140915037

Basti izjahao i onda se vratio na staro :mrgreen:

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 15 sep 2014, 11:34

http://www.theguardian.com/football/201 ... CMP=twt_gu" onclick="window.open(this.href);return false;

Pazite naslova...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 sep 2014, 11:37

rikimo je napisao/la:http://www.theguardian.com/football/201 ... CMP=twt_gu

Pazite naslova...
:lol: :lol: :lol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 sep 2014, 11:43

Gotze opet zabio unatoč prosječnoj utakmici, :think:

Xabi, dijeli lopte kao Ivano Balić u rukometu. Ono najvažnije, čovjek se vidi na terenu, traži loptu, nema besmislenih dodavanja, kakvo pojačanje za tako mal novac. Bio sam vrlo skeptičan u vezi njega, no prekučer 11.8 pretrčanih kilometara i mislim 118 dodira sa loptom (ili pasova, zaboravih), :ljepota:

City djeluje vrlo kvalitetno, biće teško bez Robben-a i ovom novom taktikom sa kojom izgledamo prosječno što se tiče Evrope.

Šteta za Holgera, mislim da će ga Bayern prije ili kasnije prodati.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 15 sep 2014, 12:15

Neutral je napisao/la: Xabi, dijeli lopte kao Ivano Balić u rukometu. Ono najvažnije, čovjek se vidi na terenu, traži loptu, nema besmislenih dodavanja, kakvo pojačanje za tako mal novac. Bio sam vrlo skeptičan u vezi njega, no prekučer 11.8 pretrčanih kilometara i mislim 118 dodira sa loptom (ili pasova, zaboravih), :ljepota:
Ako nastavi ovako sa igrom crknut će :D kao što reče PEP u subotu
Pep :" If we don't help Xabi in controlling the game, he is dead in a month""
znači za mjesec Dead valjda se General ili Thiago uskoro vrate da mu pomognu. Sad za sad je odigrao mestralno .

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 sep 2014, 12:32

Sve sam više sigurniji da igrači ne razumiju filozofiju Pep-a, ovdje mislim isključivo na Nijemce.

Xabi je tek došao i igra vrhunski fudbal, dok se pojedinci uveliko gube u ovoj novoj taktici. Recimo Bernat igrao sasvim dobro, dok se Alaba previše troši, Muller nevidljiv, baš kao i Gotze. Robert je totalno odsječen iz igre, tako da imamo slučaj da igramo samo sa 10 igrača u polju.

Sa 4 - 1 - 4 - 1, Robert bi sigurno više trpao.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 sep 2014, 12:51

Neutral je napisao/la:Sve sam više sigurniji da igrači ne razumiju filozofiju Pep-a, ovdje mislim isključivo na Nijemce.

Xabi je tek došao i igra vrhunski fudbal, dok se pojedinci uveliko gube u ovoj novoj taktici. Recimo Bernat igrao sasvim dobro, dok se Alaba previše troši, Muller nevidljiv, baš kao i Gotze. Robert je totalno odsječen iz igre, tako da imamo slučaj da igramo samo sa 10 igrača u polju.

Sa 4 - 1 - 4 - 1, Robert bi sigurno više trpao.
Ma kako ce trpati kad mu bekovi organizuju igru. Svaki im pas bekovski. Svaka njima cast ali oni nisu organizatori igre niti to znaju raditi. Gotze i Miler se polomise prihvacajuci lopte od njih. I tako gubis jos Gotzea je sve sto je dalje od gola to je vise nevidljiviji. On treba da igra na ivici sesnaest metara i to ni na kakvim krilima i cudima.

Lahm igra tu samo da drzi loptu, a i on je u kanalu tako da ne ocekuj od veze ista. Nama treba igrac tipa Ozil koji ce povezati napad i ove vezne.

Koliko sam samo napada vidio gdje Lewa samo pogledom isprati loptu koja ide 10 metara od njega brzine 100na sat.

Alaba je odlican igrac ali on ne zna mehko dodati niti drzati loptu u posjedu. On odmah ide direktno naprijed i gubi cesto dosta lopti. Ne moze se preko noci napraviti vezni od beka.

Posto se ovi vezni dosta gube, a Xabi ne moze sam onda ovi odbrambeni idu visoko, puno se trose i samim tim ostavljaju prostor za kontre.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 15 sep 2014, 12:58

Kad vas Pep jednom iznenadi pa odigra s 4 nazad,i svi odigraju prirodne pozicije,to ce biti praznik ovdje :mrgreen:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 15 sep 2014, 13:01

[youtube][/youtube]

Kad se sjetim kakve su to bile kontre koje su nakon prekida počinjale od Nojera ...

Pod Pepom toga više nema, nikakve slučajnosti u igri, sve na neki šablon - staloženo, bez kontranapada postavljeno sve pa onda tek u napad ...

Ribery-Robben ubiše po krilima, napravi im po 5 situacija u toku utakmice 1 na 1 i mora pasti barem 2 gola ... Ali šta će ti to, bolje da palamude po lopti i "melju" protivnika sa kratkim pasovima i utvrđenom šablonu u kojem se snalazi samo par igrača ...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 sep 2014, 14:41

Ima li ista u vezi ove price sa Ozilom? Dosta su se mediji raspricali o tome. Sad treba ocekivati demant vjerovatno.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 sep 2014, 14:51

Kakav Mesut, gluho i daleko bilo. Ne treba nam još jedan Kasper na terenu. Neka njega nek' igra kod Vengera i jede zobene pahuljice za dorucak. Dajte nam Marca da janje okrećemo. :twisted:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 15 sep 2014, 14:55

Marco je nas :twisted:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 sep 2014, 15:02

madridist je napisao/la:Marco je nas :twisted:
Mislim da si u pravu. Mi imamo i previse zadnjih veznih a desetki nemamo skoro nikako ili nikako. Tako da nama Marco i ne treba trenutno. Jedino za par godina ako ne ode is PSG-a.

Ne bih ni ja voclio Ozila, iako mislim da je fenomenalan igrac, zbog njegove tromosti i kur...bolje u pojedinim utakmicama. Ako bi taj odnos popravio i ako bi ga stabljali na cenera onda nikakva cijena nije velika.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 sep 2014, 15:06

Dečki, nisam ni mislio da tog Marca, neg' na žujana, nama 'talijan ne treba. :cool:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 sep 2014, 15:09

Centre forward je napisao/la:Dečki, nisam ni mislio da tog Marca, neg' na žujana, nama 'talijan ne treba. :cool:
Aha, taj pogotovo nece doci kod nas. :-) Reus je masina, nebi bilo sretnijeg od mene kad bi dosao ali fakat ne vidim kako on moze zaigrati za nas.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 sep 2014, 15:13

muamerc je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Dečki, nisam ni mislio da tog Marca, neg' na žujana, nama 'talijan ne treba. :cool:
Aha, taj pogotovo nece doci kod nas. :-) Reus je masina, nebi bilo sretnijeg od mene kad bi dosao ali fakat ne vidim kako on moze zaigrati za nas.
Ta' ce' Reus.
Jedan je Kurt. :cool: :opaopa:

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 sep 2014, 15:18

Nerminovic je napisao/la:
muamerc je napisao/la:
Ta' ce' Reus.
Jedan je Kurt. :cool: :opaopa:
Kakav ba Kurt, taj ako osjeti travu na AA bit ce super. Mozda nakon par godina nakon sto se pozajmi jedno par puta.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 sep 2014, 15:22

Salim se. :lol:
Nemoj da se zaboravi Julian Green-a. Mislim da ce momak biti strasan igrac za par godina, jos ako dobije minutazu u Hamburgu. :pray:

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 sep 2014, 15:29

Nerminovic je napisao/la:Salim se. :lol:
Nemoj da se zaboravi Julian Green-a. Mislim da ce momak biti strasan igrac za par godina, jos ako dobije minutazu u Hamburgu. :pray:
Nije sto je tvoj prijatelj ali nas najbolji mladi igrac je Hojbjerg. Ja bih njega forsirao. Bar u kupu i laksim
utakmicama. Ostali manje-vise. Za nekoga ko ima 19 godina pocetak karijere je kao iz snova. Igra u Bajernu a u Danskoj reprezentaciji u prvih 11.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 sep 2014, 15:36

muamerc je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Salim se. :lol:
Nije sto je tvoj prijatelj ali nas najbolji mladi igrac je Hojbjerg. Ja bih njega forsirao. Bar u kupu i laksim
utakmicama. Ostali manje-vise. Za nekoga ko ima 19 godina pocetak karijere je kao iz snova. Igra u Bajernu a u Danskoj reprezentaciji u prvih 11.
Slazem se, samo me strah zbog Guardiole. Izgleda voli Guardina kao igrac tako da mi je tesko vidjeti kako ce Pierre biti među prvih 11 ili kao prva zamjena. :cry:

BackSpace United

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.