Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
Ne znate vi kako je Avdija odigrao protiv velikog Intera na Meazzi...
DRUG NEBI TI PUNCA
- Goalgetter
- Kontakt:
Drugi najbolje ocjenjen igrac bio na terenu.bagrcavi je napisao/la:Ne znate vi kako je Avdija odigrao protiv velikog Intera na Meazzi...

Tu ni trava vise ne raste.bagrcavi je napisao/la:Ne znate vi kako je Avdija odigrao protiv velikog Intera na Meazzi...

- Nerminovic
- Kontakt:
Ta' ce' trava na Maezzi, Speed Demon-u samo treba lopta i to je sve. Trava i sve ostalo nije bitno.AhmetNY je napisao/la:Tu ni trava vise ne raste.bagrcavi je napisao/la:Ne znate vi kako je Avdija odigrao protiv velikog Intera na Meazzi...

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Speed DemonNerminovic je napisao/la:Ta' ce' trava na Maezzi, Speed Demon-u samo treba lopta i to je sve. Trava i sve ostalo nije bitno.AhmetNY je napisao/la:Tu ni trava vise ne raste.bagrcavi je napisao/la:Ne znate vi kako je Avdija odigrao protiv velikog Intera na Meazzi...

Sreca pa Susic pojma nema da je ovaj ikad igrao protiv Intera. Inace bi na svakoj pres konferencija ponavljao da je Advaga izdominirao Inter. 

- Nerminovic
- Kontakt:
AhmetNY je napisao/la:Speed DemonAhmetNY je napisao/la:Tu ni trava vise ne raste.bagrcavi je napisao/la:Ne znate vi kako je Avdija odigrao protiv velikog Intera na Meazzi...

Iskreno, ne znam zbog cega ali sam se pravo nasmijao. Ubi me kafa vise.
BackSpace United
BackSpace United
- Sarajlijc@
- Kontakt:
I veceras dokazao zasto je najbolji bosanskohercegovacki bek. Samo naprijed Avdo !

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Blago namaSarajlijc@ je napisao/la:I veceras dokazao zasto je najbolji bosanskohercegovacki bek. Samo naprijed Avdo !![]()

Avdija Vršajević: Nadam se da ću dobiti priliku da čuvam Gareth Balea
Čuvanje Garetha Balea?
- Nadam se da ću dobiti priliku. Čovjek igra u Realu, u rangu je najvećih, ali i on je od krvi i mesa. Sa svakim se da igrati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Avdija Vrsajevic
Jah, ko sto je cuvao Weissa, Kristoffija i jos neke, cak mu je i Bevab ocitao lekciju kad su igrali protiv U21.
Jadni mi ako on bude cuvao Bale-a, a i hoce, on je sad standardni reprezentativac.
Jadni mi ako on bude cuvao Bale-a, a i hoce, on je sad standardni reprezentativac.
- Nerminovic
- Kontakt:
Weissa? Mujdza je cuvao njega i u 60-70 minutu usao Zahirovic i strpao ga u dzepu.Goalgetter je napisao/la:Jah, ko sto je cuvao Weissa, Kristoffija i jos neke, cak mu je i Bevab ocitao lekciju kad su igrali protiv U21.
Druga stvar, zali ne igra Bale desno krilo kad igra za Vels? Znaci protiv Lulica ili Salihovica.

BackSpace United
BackSpace United
Što će Bale igrati desno krilo kad može lijevo i ići na Vršajevića, nije ni selektpr Walesa glup.Nerminovic je napisao/la:Weissa? Mujdza je cuvao njega i u 60-70 minutu usao Zahirovic i strpao ga u dzepu.Goalgetter je napisao/la:Jah, ko sto je cuvao Weissa, Kristoffija i jos neke, cak mu je i Bevab ocitao lekciju kad su igrali protiv U21.
Druga stvar, zali ne igra Bale desno krilo kad igra za Vels? Znaci protiv Lulica ili Salihovica.

- Goalgetter
- Kontakt:
Na Bilinom Polju je Avdija igrao protiv Weissa koliko znamNerminovic je napisao/la:Weissa? Mujdza je cuvao njega i u 60-70 minutu usao Zahirovic i strpao ga u dzepu.Goalgetter je napisao/la:Jah, ko sto je cuvao Weissa, Kristoffija i jos neke, cak mu je i Bevab ocitao lekciju kad su igrali protiv U21.

- Nerminovic
- Kontakt:
Jest', tako je.Goalgetter je napisao/la:Na Bilinom Polju je Avdija igrao protiv Weissa koliko znamNerminovic je napisao/la:Weissa? Mujdza je cuvao njega i u 60-70 minutu usao Zahirovic i strpao ga u dzepu.Goalgetter je napisao/la:Jah, ko sto je cuvao Weissa, Kristoffija i jos neke, cak mu je i Bevab ocitao lekciju kad su igrali protiv U21.

Mujdza je bio povrijeden. Nije on nista bio bolji od Vrsajevica - Zahirovic je rutinski strpao covjeka u dzep.

http://www.uefa.com/worldcup/season=201 ... index.html
BackSpace United
BackSpace United
pa i sinoc je bio jedan od gorih na terenu, barem prvo poluvrijeme, drugo nisam ni gledao. i komentator ga je kritikovao i govorio kako je u zadnje vrijeme u ocajnoj formi.
ali eto i to je dovoljno da bude prvi bek u reprezentaciji
ali eto i to je dovoljno da bude prvi bek u reprezentaciji

I onda neko kaze nije on kriv, ne treba njega kriviti.Virtu4l je napisao/la:Avdija Vršajević: Nadam se da ću dobiti priliku da čuvam Gareth Balea
Čuvanje Garetha Balea?
- Nadam se da ću dobiti priliku. Čovjek igra u Realu, u rangu je najvećih, ali i on je od krvi i mesa. Sa svakim se da igrati.
Umjesto da ode kod selektora u sobu i kaze mu: Nemoj mene stavljat za dobrobit reprezentacije, los sam ja, Bale ce me rasturit.
On se jos preko novina nudi da igra.

- Evolution87
- Kontakt:
Bolje pustiti Balea da radi sta hoce 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Bolje bi nam bilo da od pocetka krenemo sa 10 igraca nego da i dalje Svrska gura u prvh 11.
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, General505, Rimes87 i 33 gosta.