Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Bespredmetno je pricati o povratku Spahica dok je Susic na klupi i to je ljudi moji svrsena stvar. Iako je nas najbolji stoper ja bi mogao zivjeti sa tim da je konjina potrazila alternativu i to bilo kakvu. Spaha otisao, Pandza isto, Zukanovic protjeran, Kolasinac povrijedjen a konjina dovela nova 3 centralna vezna. Kaze tako konjina da nemamo ni napadaca i zapecati pricu. A ovi njegovi konjovodci u savezu vazno mrdaju glavom i cekaju postotke od konjine koje su im nasusno potrebne za platiti advokate po sudovima. Ali avaj, ovaj Armin opet poceo pisat, sto ako ga i drugi pocnu pratit u pisanju misle konjevodci. A i narod se budi pa organiziraju hitan sastanak. Sve mi se cini da ce broj Arminovih tekstova i glasnoca zica BIH navijaca odrediti sudbinu konjine. Mislim da mu je kraj blizu i vjerujem da ne mozemo jos puno casa pelina popiti od ove neznalice. Nazalost mozda naredne 2 budu dovoljne da pacijent podlegne. A onda sudbina budalasa i nece biti bitna jer repku kakvu danas imamo tada zasigurno imati necemo. Ovako ja to
nekako vidim.
nekako vidim.
Safet Susic je zlo BH nogometa 

Tako je.Ili da odmah odredimo drugog covjeka koji ce voditi naredne dvije utakmice,zbijemo redove i pokusamo se vratiti na put Eura ili gubimo sve realne sanse za plasman i za jaku reprezentaciju sa normalnom atmosferom kakvu smo imali do nedavno.dubrovnik je napisao/la:Bespredmetno je pricati o povratku Spahica dok je Susic na klupi i to je ljudi moji svrsena stvar. Iako je nas najbolji stoper ja bi mogao zivjeti sa tim da je konjina potrazila alternativu i to bilo kakvu. Spaha otisao, Pandza isto, Zukanovic protjeran, Kolasinac povrijedjen a konjina dovela nova 3 centralna vezna. Kaze tako konjina da nemamo ni napadaca i zapecati pricu. A ovi njegovi konjovodci u savezu vazno mrdaju glavom i cekaju postotke od konjine koje su im nasusno potrebne za platiti advokate po sudovima. Ali avaj, ovaj Armin opet poceo pisat, sto ako ga i drugi pocnu pratit u pisanju misle konjevodci. A i narod se budi pa organiziraju hitan sastanak. Sve mi se cini da ce broj Arminovih tekstova i glasnoca zica BIH navijaca odrediti sudbinu konjine. Mislim da mu je kraj blizu i vjerujem da ne mozemo jos puno casa pelina popiti od ove neznalice. Nazalost mozda naredne 2 budu dovoljne da pacijent podlegne. A onda sudbina budalasa i nece biti bitna jer repku kakvu danas imamo tada zasigurno imati necemo. Ovako ja to
nekako vidim.
Stvari su prilicno jasne,onaj ko misli da sa Sušićem na kormilu poslije svega mozemo izvuci pozitivne rezultate u ovim utakmicama je .......
Dobro jutro Kolumbo.AhmetNY je napisao/la:Safet Susic je zlo BH nogometa
Jutarnja, evil faceFustang je napisao/la:Dobro jutro Kolumbo.AhmetNY je napisao/la:Safet Susic je zlo BH nogometa

Otkrio je Indiju,moj ti Mord.Fustang je napisao/la:Dobro jutro Kolumbo.AhmetNY je napisao/la:Safet Susic je zlo BH nogometa
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Consigliere
- Kontakt:
Cuj zaklanja se.... To se u novinarstvu zove izvor informacija. Sad bi on trebao objaviti ime, a Susic ostane... jedini koji bi nayebao je igrac.zgembo89 je napisao/la:Znam pitao je Susica je li Tin Sven defanzivni vezni ali u tekstu koji je zadnji napisao on puno dublje ide ,a zaklanja se za anonimnog igrača reko mi taj al da se ne otkriva to mi se ne sviđa..Consigliere je napisao/la:AH je kritikovao i kad je sve bilo bajno (naizgled) i kada su se Avaz i slicni takmicili ko ce vise polizati supak Savezu i selektoru.zgembo89 je napisao/la:Ja ne podrzavam ni ovo orkestrirani napadi onog A.H. sa hrvatskog portala kao i avaz,uredu je kritikovati formaciju,taktiku,pozivanje igraca ali ovo oko plate to je Izvrsni odbor...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Drzavni protivnik broj 1 i persona non grata
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Papetovac na aparatimaharishp je napisao/la:Otkrio je Indiju,moj ti Mord.Fustang je napisao/la:Dobro jutro Kolumbo.AhmetNY je napisao/la:Safet Susic je zlo BH nogometa

Treba ga uhapsit.Pauk je napisao/la:Drzavni protivnik broj 1 i persona non grata
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A Dzeko ti je broj 2.Pauk je napisao/la:Drzavni protivnik broj 1 i persona non grata
Spajdere,spajdere.
P.S hrcak ahmo popij jednu i iz koznog ibrika
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@AhmetNY
De majke ti ga malo popusti sa tom kafom. Yebla te zlatna džezva.
E tačno me zanima koji je ovo igrač propjevao ovako, fino je rekao ako ode Safet da će se sam razotkriti da vidimo ko je to mangup pa da ovako udari na selektora. Tačno bi ga častio, samo ako će ovo biti početak kraja selektora. 

Oj Allahu dragi, o ovoj temi treba knjigu napisat. Zapravo trilogiju.

"Druzina kasete"
"Dva brata Susica"
"Povratak suskavca"
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 15 sep 2014, 01:43, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Harishp dobro u tvom selu, ima struje 

- Consigliere
- Kontakt:
DujkovicJanez je napisao/la:E tačno me zanima koji je ovo igrač propjevao ovako, fino je rekao ako ode Safet da će se sam razotkriti da vidimo ko je to mangup pa da ovako udari na selektora. Tačno bi ga častio, samo ako će ovo biti početak kraja selektora.

Fit Tony: I keep my friends close...
Sto si nervozanHariTz je napisao/la:@AhmetNY

NY village inn,ima i kahve a I vesele sveske da citas.AhmetNY je napisao/la:Harishp dobro u tvom selu, ima struje
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@Consigliere
Hahah možda je Cimirot.
A ovaj drugi što je upao u repku preko Seada, pa mu je nanesena nepravda je garant Zahirović. 
Hahah možda je Cimirot.

Pazi da ne preskocis stranicuharishp je napisao/la:NY village inn,ima i kahve a I vesele sveske da citas.AhmetNY je napisao/la:Harishp dobro u tvom selu, ima struje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.