Hoce berlu da ga počasti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Prije 6 mjeseci.rope11 je napisao/la:Plus domaci teren, ne sjecam se kad smo zadnji put izgubili na San Siru.
Majke ti, po čemu je to Milan favorit protiv Juventusa? Kažeš da je to činjenica, hajd mi nabroj tri razloga.rope11 je napisao/la:Eto vjeruj da se ne sjecam.![]()
Proslu sezonu sam tako ofrlje i nezainteresovano gledao da se ne sjecam skoro nicega. A i bolje po mene sto je tako.
Kako god, hocu reci da smo uvijek znali sa Juventusom na domacem terenu, pa cak i kad smo najgori bili. A sa ovakvom ekipom koju ce Pippo maksimalno nabrijati, mislim da je Milan opravdano favorit i ne treba bjezati od te cinjenice.
Igramo na domaćem terenu i Allegri.IlGuerriero je napisao/la:Majke ti, po čemu je to Milan favorit protiv Juventusa? Kažeš da je to činjenica, hajd mi nabroj tri razloga.rope11 je napisao/la:Eto vjeruj da se ne sjecam.![]()
Proslu sezonu sam tako ofrlje i nezainteresovano gledao da se ne sjecam skoro nicega. A i bolje po mene sto je tako.
Kako god, hocu reci da smo uvijek znali sa Juventusom na domacem terenu, pa cak i kad smo najgori bili. A sa ovakvom ekipom koju ce Pippo maksimalno nabrijati, mislim da je Milan opravdano favorit i ne treba bjezati od te cinjenice.
Ovo ostali, nemojte mi samo početi replicirati tipa ''padobranci napustite temu''. Baš me zanima da čujem kako je to Milan favorit.
jesi se i ti nabrijaoIlGuerriero je napisao/la:Majke ti, po čemu je to Milan favorit protiv Juventusa? Kažeš da je to činjenica, hajd mi nabroj tri razloga.rope11 je napisao/la:Eto vjeruj da se ne sjecam.![]()
Ovo ostali, nemojte mi samo početi replicirati tipa ''padobranci napustite temu''. Baš me zanima da čujem kako je to Milan favorit.
ahmad_tz je napisao/la:nek mi neko posalje link da skinem ovo, ako ima
Jesi li ti pogledao ijednu utakmicu Juventusa ove sezone? Iskreno mi odgovori.celikmilan je napisao/la: Igramo na domaćem terenu i Allegri.