AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 14 sep 2014, 23:09

Menez just spoke with Silvio Berlusconi on the phone outside the locker room at the Tardini.

Hoce berlu da ga počasti :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 14 sep 2014, 23:09

rope11 je napisao/la:Plus domaci teren, ne sjecam se kad smo zadnji put izgubili na San Siru.
Prije 6 mjeseci. ;)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 14 sep 2014, 23:13

Bravo rope, svaka cast ;) . Ista stvar, vjerujem kod vecine nas navijaca ovdje na forumu je tako. Zeljni smo pravog Milana, Milana koji lici na onaj iz starih dobrih vremena.. Bice protiv Juveta drugacije, kako bih volio vidjet SeS-Torres-Menez u napadu, mada tesko da ce Pippo bez Honde u pocetnom. Zanimljivo ce bit vidjet ko ce na stopera pored Alexa, naravno ako bude spreman.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 sep 2014, 23:15

Eto vjeruj da se ne sjecam. :mrgreen:
Proslu sezonu sam tako ofrlje i nezainteresovano gledao da se ne sjecam skoro nicega. A i bolje po mene sto je tako.

Kako god, hocu reci da smo uvijek znali sa Juventusom na domacem terenu, pa cak i kad smo najgori bili. A sa ovakvom ekipom koju ce Pippo maksimalno nabrijati, mislim da je Milan opravdano favorit i ne treba bjezati od te cinjenice.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 14 sep 2014, 23:19

Ovaj Milan ima drugačiji mentalitet i izgunut će na terenu za Pippa. Odmah razlika u odnosu na prošle sezone.

Sve je otvoreno.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 14 sep 2014, 23:21

Bonera i Poli ne bi znali igrati protiv djece od 5 godina. Njih dvojicu ili otpustiti ili ubiti. Ovako više ne može. De Sciglio neka pazi šta radi a ove stopere išamarati i reći im da se uozbilje. Menezu svaka čast ( gol sezone ) a De Jongu uručiti kapitensku traku i ugovor na koliko god hoće godina i koliko god hoće para.
Sudija je pogriješio svoj zanat. Prvi žuti Bonera dobio kad nije ni pipnuo Cassana. Čist penal na Menezu ali Lucarelli je morao dobiti crveni zbog povlačenja sa leđa kao zadnji igrač ispred golmana. Felipe dobio drugi žuti kad je Menez trebao dobiti žuti zbog simuliranja.
Sada trebaju vidjeti šta su to loše napravili u odbrani i pokušati to popraviti do derbija. Veliki pomak prema tome je izostanak Bonere. Poslije Baresija, Maldinija, Ambrosinija ili Gattusa kapitensku traku nosi jedan Bonera :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
I još jednom Menez i De Jong :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: .
Zadnja izmjena: celikmilan, dana/u 14 sep 2014, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.

IlGuerriero
Kontakt:

Post Postao/la IlGuerriero » 14 sep 2014, 23:21

rope11 je napisao/la:Eto vjeruj da se ne sjecam. :mrgreen:
Proslu sezonu sam tako ofrlje i nezainteresovano gledao da se ne sjecam skoro nicega. A i bolje po mene sto je tako.

Kako god, hocu reci da smo uvijek znali sa Juventusom na domacem terenu, pa cak i kad smo najgori bili. A sa ovakvom ekipom koju ce Pippo maksimalno nabrijati, mislim da je Milan opravdano favorit i ne treba bjezati od te cinjenice.
Majke ti, po čemu je to Milan favorit protiv Juventusa? Kažeš da je to činjenica, hajd mi nabroj tri razloga.

Ovo ostali, nemojte mi samo početi replicirati tipa ''padobranci napustite temu''. Baš me zanima da čujem kako je to Milan favorit.

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 14 sep 2014, 23:22

Samo zelim da gledam kako se znoje i fanaticno bore za dres koji nose.Sasvim sigurno da je Pippo na dobrom putu,ali ne treba stvarati euforiju.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 sep 2014, 23:24

Ja bi bio zadovoljan i remijem protiv Juventusa, ganjat ćemo se u prvenstvu pa ko prvi kiksa :cool: :cool:

slika
slika
slika
slika
slika
slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 14 sep 2014, 23:24

IlGuerriero je napisao/la:

Majke ti, po čemu je to Milan favorit protiv Juventusa? Kažeš da je to činjenica, hajd mi nabroj tri razloga.

Ovo ostali, nemojte mi samo početi replicirati tipa ''padobranci napustite temu''. Baš me zanima da čujem kako je to Milan favorit.
Igramo na domaćem terenu i Allegri.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 sep 2014, 23:26

A reci mi, zasto ne bi bio favorit? Koja god tri razloga da kazem, ti ces naci druga tri u svoju korist i opet smo na pocetku. Nema smisla ovakva diskusija.

Meni je Milan uvijek favorit na domacem terenu (iako cu biti iskren i reci da je Juventus dvije klase iznad nas), a pogotovo sa ovakvom ekipom i Pippom na celu.
Mada, opet kazem, meni bi i bod sasvim bio dobar. Neka pobjedi bolji, to je moja filozofija.

FORZA MILAN !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 14 sep 2014, 23:27

Pa sta je ovo druga utakmica ove sezone sto ne gledam, msm gledo sam sve pripremne na to mislim haha i mi dobijamo :lol: . Necu vise ni gledat

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 14 sep 2014, 23:27

Sudija naklon do poda zbog crvenog Boneri
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 14 sep 2014, 23:29

nek mi neko posalje link da skinem ovo, ako ima :mrgreen:

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 14 sep 2014, 23:30

IlGuerriero je napisao/la:

jesi se i ti nabrijao :D spustite loptu :) Momak sto hoce reci da Milan i kad je los (posljednjih par godina) odigra dobro protiv Juventusa i zna uzeti bod/ove, ono sto daje optimizam za pozitivan rezultat je ovakav start i atmosfera u timu i sto nece Bonera igrati, ali istovremeno sto spusta na zemlju jeste ovaj vezni red i ukoliko milan tu uspije koliko toliko parirati Juventusu mislim da ce biti pozitivan rezultat.... ja sam rekao da bi bio zadovoljan i sa bodom :)

Ko sve nece igrati protiv nas? citao sam neke povrede ovo ono ali nisam upratio bas najbolje?
FORZA MILAN

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 sep 2014, 23:32

ahmad_tz je napisao/la:nek mi neko posalje link da skinem ovo, ako ima :mrgreen:

http://livefootballvideo.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

evo, izgleda da su vec stavili
vjeruj, ovo moras odgledati, ja se ne sjecam kad sam bolju i neizvjesniju utakmicu odgledao :mrgreen:

FORZA MILAN !

IlGuerriero
Kontakt:

Post Postao/la IlGuerriero » 14 sep 2014, 23:34

Neće igrati samo Pirlo, doduše bit će i on na raspolaganju, ali nije spreman za svih 90.

Razumijem ja sve to, ali realno ne možeš reći da je neko protiv ovakog Juventusa u ovakvoj Seriji A favorit, makar to i u šali bilo.

Derbi je derbi, sve je otvoreno, u najmanju ruku šanse su podjednake i nema favorita.
celikmilan je napisao/la: Igramo na domaćem terenu i Allegri.
Jesi li ti pogledao ijednu utakmicu Juventusa ove sezone? Iskreno mi odgovori.

I ne znam šta je fazon sa Allegrijem, čovjek odlično poznaje većinu ovih igrača Milana i to je upravo šansa Juventusa.

Domaći teren u derbijima ne znači apsolutno ništa, posljednjih pet mečeva na San Siru, po dvije pobjede Milana i Juventusa i jedan remi. :D

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 14 sep 2014, 23:35

Sta sam ja ovo veceras gledao jbt :D :lol:
Prije svega bolju tekmu nisam pratio ne pamtim,opcenito mislim na 5 top liga,koja drama :D

Dobro ovo ide sa Inzaghijem,odlicno. Vidi se da motivacija ne izostaje. Odbrana opet glupe golove prima,al sve dok se u napadu daje vise nego sto se prima,ja sam zadovoljan :D

I jos jednom, De Jong :salut: :salut: :tokralju: :tokralju:

Forza Milan!!!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 14 sep 2014, 23:39

Kakva utakmica, pravi klasik. Sjetit ćete se tekme na San siru prije 2-3g Ibra i Bonera show protiv Udina 4-4, ovo je bilo slično. Menez, šta reći nego ćelo ljubim te šta dovede džaba pa to je strašno. Meni sad vala nije žao ni sekunde što Iturbe nije došao i Cerci. Svi su odigrali manje više dobro osim naravno doktora Bonere i Polija koji je baš bio tanak. Ovaj tim je limitiran ali se bori i vidi se da je Pippo prenio jedan dio svoje strasti prema ovom klubu i pobjedi.

[youtube][/youtube]
slika

slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Calcio7
Kontakt:

Post Postao/la Calcio7 » 14 sep 2014, 23:43

Kakva tekma i kakva majstorija Bonaventure.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10 i 8 gostiju.