NK Zvijezda Gradačac

moranjak
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 14 sep 2014, 16:14

" onclick="window.open(this.href);return false;

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 14 sep 2014, 17:13

moranjak je napisao/la:
Zrinjski bolji u svim segmentima igre.Gledao sam letimično ovaj snimak.Vidim da kod prvog gola Brkić ponovi tragičar,naivno nasjeo i sudac neopravdano pokazuje penal.Ko zna kako bi se dalje utakmica razvijala.Kod drugog ili trećeg gola nas bek kasni u bloku ubacivanju a u 16.Crnov ne ometano zabija.

pokerman
Kontakt:

Post Postao/la pokerman » 14 sep 2014, 17:22

vatreni je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Izgubili od prvaka lige od prošle sezone a po svemu sudeći glavnog kandidata i za ovu sezonu pored onakvog sarajeva a vi govorite o našem ispadanju
. Ljudi pa gdje vam je nesto onaj optimizam protiv Olimpika. Biće to dobro samo da se malo uigraju i nabiju kondiciju

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dragi TK,pa zar se kondicija ne nabije prije početka prvenstva kao i uigravanje ekipe :crazy: Kroz prvenstvo se otklanjaju mali nedostaci a uigrana ekipa se uigrava za svaku utakmicu na način ovisno o protivniku.Lijepo je biti optimističan,mozda i treba,ali nase zelje su jedno a realnost drugo.Polovica je prvog dijela,a čini mi se da smo ekipa sa najlosijim bodovnim saldom do 6.kola u posljednjih nekoliko godina.Uigrat će se i nabiti kondiciju do Viteza,protivnika po mjeri. :lol: :lol: :lol:
dobro je rekao ovaj tkanton mi moramo kondicije nabit pa kako tako,i ti dobro kazes kondicija i uigravanje ide u pripremama,ali je ocito bivsi trener to zaobisao...jer se vidilo da nemamo snage max poluvrijeme.!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 14 sep 2014, 20:48

vatreni je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Izgubili od prvaka lige od prošle sezone a po svemu sudeći glavnog kandidata i za ovu sezonu pored onakvog sarajeva a vi govorite o našem ispadanju
. Ljudi pa gdje vam je nesto onaj optimizam protiv Olimpika. Biće to dobro samo da se malo uigraju i nabiju kondiciju

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dragi TK,pa zar se kondicija ne nabije prije početka prvenstva kao i uigravanje ekipe :crazy: Kroz prvenstvo se otklanjaju mali nedostaci a uigrana ekipa se uigrava za svaku utakmicu na način ovisno o protivniku.Lijepo je biti optimističan,mozda i treba,ali nase zelje su jedno a realnost drugo.Polovica je prvog dijela,a čini mi se da smo ekipa sa najlosijim bodovnim saldom do 6.kola u posljednjih nekoliko godina.Uigrat će se i nabiti kondiciju do Viteza,protivnika po mjeri. :lol: :lol: :lol:
Ako ti se ne svidja nemoj pratit samo tu sjedis i cekas da se nekome narugas i da kazes kako ce zvijezda ispast, 7 je kolo i ocigledno je da ekipa nije ni uigrana a nema ni kondicije i sta sad treba napustit ligu otjerat sve, sva sreca pa se ti nista nepitas.... doveden je trener koji bi trebo da zna u ovakom trenutku da igrace napuni energijom a ne kao prosli trener da ozlijedi igraca.... nazad netreba gledat sta je bilo bilo, zapamtit greske i pokusat ih ispravit to je sve sto treba uzet iz proslosti i sto je najvaznije publika treba smanjit ocekivanja i odma ce bit lakse i igracima a i nama samim

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 14 sep 2014, 21:02

i sam trener je nakon utakmice izajvio da je zadvoljan igrom, da se vide pomaci u igri i da je rezultat mozda previsok znaci ima pomaka vidjet cemo kako ce bit protiv Slobode i Radnika nadam se pobjedama u obje utakmice sto zbog igraca da malo steknu samopouzdanja, sto zbog navijaca da se malo smire strasti. znali mozda neko imali ikakve sanse da nam oficijelna stranica uskoro se pocnet azurirat?

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 14 sep 2014, 21:22

juniori Radnik - Zvijezda 1:2 (Kovač 59/ Čolić 52, Mujkić 87)
kadeti Radnik - Zvijezda 0:1 (Kertić 30)
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 14 sep 2014, 21:49

Sada po nekim treba biti optimističan pisati samo kako bi željeli.Svako neka iznese sta misli o klubu,igračima,treneru ili uopste o situaciji.Zvijezdu pratim od 2.lige sjever i bukvalno je postala dio mene.Kao takvom sve sto je lijepo od srca hvalim,ali me boli sve sto je ruzno.U sustini,realno gledam na sve ma koliko me boljela istina koju ni u snu ne bi pozelio.Mnogo ljudi prati postove,vjerujte i igrači i oni u i oko kluba.Nekada to na njih i ima odjeka.Na vodeće ekipe žestokih komentara po forumu ima,pa zar i mi ne mozemo kritikovati kada nesto ne valja.

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 14 sep 2014, 23:21

Jel zna neko sastav koji je igrao u Mostaru? Odbrana zajedno s golmanom je smiješna, dobro smo I prošli s ova 3 komada..

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 14 sep 2014, 23:23

dobro ce doci utakmica u srijedu da se malo moral podigne igrcima pred radink,treba u srijedu pobijedit sa sto vecom razlikom da ekipa dobije samopouzdanje,jer sa 3 boda protiv radnika ostavljamo mjesto fenjerassa :lolno:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

vijestifriske
Kontakt:

Post Postao/la vijestifriske » 15 sep 2014, 15:53

Brezovac je napisao/la:Jel zna neko sastav koji je igrao u Mostaru? Odbrana zajedno s golmanom je smiješna, dobro smo I prošli s ova 3 komada..
sinoc gledam izvjestaj sa utakmice i kaze trener realno je bilo 3:1 3:2,buba imao 100% priliku,a stojanov jos bolju sansu,al su ljudi iz zrinjskog profulali 10 mrtvih sansi,realno je da smo mi trebali dati ta dva gola ali smo trebali i primiti 7,8. nas napad ce zabiti i protiv radnika sigurno gol ili dva,al odbranu mijenjati na polusezoni iz korijena. pa njih ko nije pokuso nije ni proso :crazy: :crazy: u subotu 3 boda neophodna,iako i radnik ima novog sefa koji najvljuje otvorenu igru u gradaccu...bice gusto ali bodovi ostaju :salut: :salut:
sve za nasu zvijezdu !!!!!

odevingi
Kontakt:

Post Postao/la odevingi » 17 sep 2014, 10:36

hajmo ljudi danas lagani trening u subotu tucemo radnika i ponovo smo u igri :D :D
gdje vam je optimizam

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 17 sep 2014, 11:52

odevingi je napisao/la:hajmo ljudi danas lagani trening u subotu tucemo radnika i ponovo smo u igri :D :D
gdje vam je optimizam
danas će Radnik igrati s drugom postavom,možda bi se i naši trebali odlučiti na istu varijantu(zbog mogućih ozljeda)a i u Subotu nam je mnogo bitnija utakmica,i onako nemamo neke velike šanse u kupu...

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 17 sep 2014, 12:38

sretno danas momcima pa da i pobjedu upisu iako nam je kup nebitan pobjeda bi danas dobro dosla radi samopouzdanja ekipe i mislim da bi im lakse bilo docekati subotu i za nas jako bitnu utakmicu
a na moju veliku zalost danas cu morati propustiti ovu utakmicu radi posla a ovo ce mi biti prva propustena u zadnjih 7 godina
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 17 sep 2014, 13:50

idemo danas odigrat jednu jaku utakmicu i upisati prvu pobjedu ove sezone. sto se vaznosti kupa tice cujem da je trener rekao da je to za njega vrlo vazno takmicenje i da ce se pokusati sto dalje dogurati. Radnika u subotu sto se tice prvenstva moramo dobiti da ne bi bio velik zaostatak za sredinom tabele pa moramo i mi jednom procepit

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 17 sep 2014, 15:07

idemo na dernjavu danas jedno 3-0 4-0 pa da nas očepi momački radi samopouzdanja da dobijemo Radnik...

idemoooooooooooooooooooo :opaopa: :opaopa: :opaopa:

tooooooooooooooooooooooooooo :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Brko ce poslozit momcad.... uvjeren sam... :kralj:

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 17 sep 2014, 15:18

samo polako i minimalna pobjeda danas je dobra ...

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 17 sep 2014, 16:55

Nazalost,realnost do sada u prvom dijelu :oops: :oops: :oops: ......kada ćemo prestati vise da nakon sto povedemo odmah nas kazne :(

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 17 sep 2014, 17:46

Sas vidit niko sretnij od vatrenog sto vodimo 5-1

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 17 sep 2014, 18:18

BRAVO ZVIJEZDA :clap: :clap: :clap: :clap:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 sep 2014, 18:33

bice tesko u subotu neka nam je Allah na pomoci.
prvo poluvrijeme dosta lose medutim u drugom smo bili mnogo rastrcaniji sto je urodilo plodom.
drago mi je zbog prolaza dalje ali bojim se za subotu.bice prevelik pritisak :roll:

nadam se povratku bube i covica u subotu i isto tako da ce uros nastaviti tresti mreze
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.