Mandžukić je u HNLu drugi strijelac, pa ako je on panjina šta reći za reprezentativca Zeca?harishp je napisao/la:Mislio si vjerovatno na onog panja Mandjukica. :lol:Samo sto si ti stidljiv,prirodno.Mrgood je napisao/la:Još se čudim da su dali za Gomeza 30mil. , pa za te pare bi mogli dovesti Džeku i još bi im ostalo 5-6 milijuna.
Gomez je panj nad panjevima. Kraj njega bi i Jasmin Agić izgleda kao Maradona.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Mrgood je napisao/la:Mandžukić je u HNLu drugi strijelac, pa ako je on panjina šta reći za reprezentativca Zeca?harishp je napisao/la:Mislio si vjerovatno na onog panja Mandjukica. :lol:Samo sto si ti stidljiv,prirodno.Mrgood je napisao/la:Još se čudim da su dali za Gomeza 30mil. , pa za te pare bi mogli dovesti Džeku i još bi im ostalo 5-6 milijuna.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 mar 2010, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nemoj mi samo govoriti da je on odlican igrac.S-Y-L-A-R je napisao/la:prijatelju moj jesil ti ikad gledao utakmicu bayerna ijednu osim ove ?VanBasten je napisao/la:Imate vi većih briga u prvih 11 od Gomesa, kao npr Van Buyten
Van buyten je odlican igrac al svakome se potrefi nekad los dan i jbt to ti je to
svima je jasno da je on veceras grijesio nevjerovatno puno al je bilo dosta utakmica kad nas je vadio sto intervencijama u odbrani sto ponekad i golovima
Imao je odlicnu sezonu do sinoc, prije svega zbog velikog samopouzdanja koje je dobio a ne zbog neke svoje kvalitete.
Sto se mene tice nek odmah ide iz Minhena nakon sinocnje partije, jer ce se ono 99% ponoviti u cetvrtfinalu. Pogrijesio je kod gola u Minhenu, sinoc je kod dva zezno, tako da mi ne treba vise dokaza da je los igrac koji imao srece tokom sezone.
The Game - za ono sinoc...vjetar je bio kriv.
Neka smo produzili sa dugajlijom samo iz jednog razloga. Posto je veliki Spezi sa Bilalom, on ce grabiti nogama i rukama da ovog ubjedi da mu je najbolje da ostane u Bayernu.
Ako mu to ipak ne uspije, sa ovakvim oscilacijama u igri, u iducoj sezoni mu ne gine klupa.

Neka smo produzili sa dugajlijom samo iz jednog razloga. Posto je veliki Spezi sa Bilalom, on ce grabiti nogama i rukama da ovog ubjedi da mu je najbolje da ostane u Bayernu.
Ako mu to ipak ne uspije, sa ovakvim oscilacijama u igri, u iducoj sezoni mu ne gine klupa.
Vom Jäger zum Gejagten
Nadam se da se salis, burazFRANK RIBERY je napisao/la:Gomez puno bolje igra od Benzema pa hoćeš li i njega počastiti sa riječima panj i sl.Mrgood je napisao/la:Još se čudim da su dali za Gomeza 30mil. , pa za te pare bi mogli dovesti Džeku i još bi im ostalo 5-6 milijuna.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Omerbavarac
- Kontakt:
Malo da i ja svrljnem na svetoj temi, nisam od sinoc.
Mali problem je kartonirani Bastian. Kako u LP tako i u Bundeski. Postavlja se pitanje ko ce ili ko bi mogao zaigrati na njegovoj poziciji. Kao moguci kandidati su Tymo, Alaba, pa cak i Altintop. Ko ce od njih dobiti sansu? Tymo je najblizi, ali nakon sinocnje igre Alabe nista me nece iznenaditi da ga stavi na tu poziciju.
U narednim sedmicama mozemo uzivati i sladiti se sa dokazom da smo medju 8 najboljih timova na svijetu.
Za vikend slijedi novo iskusenje, Freiburg.

Mali problem je kartonirani Bastian. Kako u LP tako i u Bundeski. Postavlja se pitanje ko ce ili ko bi mogao zaigrati na njegovoj poziciji. Kao moguci kandidati su Tymo, Alaba, pa cak i Altintop. Ko ce od njih dobiti sansu? Tymo je najblizi, ali nakon sinocnje igre Alabe nista me nece iznenaditi da ga stavi na tu poziciju.
U narednim sedmicama mozemo uzivati i sladiti se sa dokazom da smo medju 8 najboljih timova na svijetu.

Za vikend slijedi novo iskusenje, Freiburg.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
jel to ti uspoređuješ kako je igrati u realu ili bayernu,pa gomeza ja ne bih doveo u našu bih ligu,kamoli bayern...FRANK RIBERY je napisao/la:Gomez puno bolje igra od Benzema pa hoćeš li i njega počastiti sa riječima panj i sl.Mrgood je napisao/la:Još se čudim da su dali za Gomeza 30mil. , pa za te pare bi mogli dovesti Džeku i još bi im ostalo 5-6 milijuna.
-
- Kontakt:
da je uli pametan prodo bi riberya i doveo legendarnog jojoa koji ce ako ne najbolji onda medju top 5 najboljih igraca bit 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- roy_makaay
- Kontakt:
Šta je ovom Konjiću?Cuj Bayern nije dominiro,nije ni u jednom momentu nametnuo svoju igru
Pa jel on mozda upoznat sa statistikom i sa posjedom lopte od 58%.Al opet bolji je strucnjak od onog Tulića 

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
roy_makaay je napisao/la:Šta je ovom Konjiću?Cuj Bayern nije dominiro,nije ni u jednom momentu nametnuo svoju igru![]()
Pa jel on mozda upoznat sa statistikom i sa posjedom lopte od 58%.Al opet bolji je strucnjak od onog Tulića
Nema on veze, to je dokazao jednom davno dok smo gubili od Mađarske kući ili ti ga doma

Robben ko je taj ????

Idemo kao novoj utakmici, među 8 najboljih smo...
Gomez je aus do 3 sedmice (raste lista povrijeđenih igrača), a Toni je izjavio da mu se ne vraća u Minken. Veli da mu se u Rimu sviđa (navodno, pica je jeftinija...)
Galonja je reketirao na presici novinare da je i Jovetićev gol iz zaleđa ili ti ofsajda i da smo sad 1:1 po tome i da nije na sreću prolaz...
Već smo zaradili koji miliončić više eurića u odnosu na prošlogišnju Ligu prvaka...
Nešto mi se šmeka na Arsenal kao protivnik u 1/4 finalu... Ostali
Gomez je aus do 3 sedmice (raste lista povrijeđenih igrača), a Toni je izjavio da mu se ne vraća u Minken. Veli da mu se u Rimu sviđa (navodno, pica je jeftinija...)
Galonja je reketirao na presici novinare da je i Jovetićev gol iz zaleđa ili ti ofsajda i da smo sad 1:1 po tome i da nije na sreću prolaz...
Već smo zaradili koji miliončić više eurića u odnosu na prošlogišnju Ligu prvaka...
Nešto mi se šmeka na Arsenal kao protivnik u 1/4 finalu... Ostali

Sent from my Philips Smart TV.
Baš me zanima kaje li se Perez što je pustio Robbena
Pokazalo se da u novcu nije sve, potreban je i mozak, kupiš strašne igrače a prodaj dva najbolja Wesleya i Arjena. To mogu samo ljudi koji nemaju veze sa fudbalom.
Malo pišem o njima jer sam ih htio u duelu sa nama. Pošto su nespobosni, te su ispali, moram pohvaliti Madrižane i njihove bijele zastavice, ono su zastavice za predaju prije početka utakmice bile.
E tako, očekujem Lyona, ili Arsenala, svejedno je

Pokazalo se da u novcu nije sve, potreban je i mozak, kupiš strašne igrače a prodaj dva najbolja Wesleya i Arjena. To mogu samo ljudi koji nemaju veze sa fudbalom.
Malo pišem o njima jer sam ih htio u duelu sa nama. Pošto su nespobosni, te su ispali, moram pohvaliti Madrižane i njihove bijele zastavice, ono su zastavice za predaju prije početka utakmice bile.

Ti ovo ozbiljno?Neutral je napisao/la:Baš me zanima kaje li se Perez što je pustio Robbena![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja Bgm ocekujem Bordeauxa. Da im vratimo za grupnu fazu.Neutral je napisao/la:Baš me zanima kaje li se Perez što je pustio Robbena![]()

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zdena04 je napisao/la:Ti ovo ozbiljno?Neutral je napisao/la:Baš me zanima kaje li se Perez što je pustio Robbena![]()
Da, naravno. Vidimo kako i jedan i drugi igraju za Bayern, odnosno za Inter. Arjen najbolji igrač Bayerna, a i jedan od najboljih u svijetu, počeo redovno da igra, i kao na pesu dribla igrače. Da su imali Ronalda i Robbena , puhhh, ko bi to dobio, ali eto nemaju veze tako da su ispali a mi smo dalje.
Treba im jedan Uli

Ne znam šta da ti na ovo odgovorim, ostao sam bez teksta.
Nisi ni prvi niti zadnji
No kanimo se mi kladioničara iz Madrida. Neka oni prodaju svoje dresove, i neke sve kupe osim dobrog napadača. Šteta što se Karim ozljeđiva, no on je vrhunski napadač.
Mislim da je Bayern sada još opušteniji, te da ćemo gaziti sve pred sobom u prvenstvu. Nadam se duploj kruni, a Chamioons league makar polufinala, ili finala, ili i te titule

No kanimo se mi kladioničara iz Madrida. Neka oni prodaju svoje dresove, i neke sve kupe osim dobrog napadača. Šteta što se Karim ozljeđiva, no on je vrhunski napadač.
Mislim da je Bayern sada još opušteniji, te da ćemo gaziti sve pred sobom u prvenstvu. Nadam se duploj kruni, a Chamioons league makar polufinala, ili finala, ili i te titule

Okej, vidimo da je vrijeme da odem spavati. Mislio sam da me umor stigao pa to pročitah pogrešno, no uvidjeh da je to ipak napisano. Čuj nešto jači od Porta. Okej, vidimo se ako Bog da u top 8. Svejedno je sada ko zapadne, ako želiš biti najbolji, moraš pobjeđivati najbolje.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sve su prilike da ćemo na kraju godine po novog golmana.Kandidati su poznati: Rene Adler i Manuel Neuer i za njih je cijena 20 mil eura.Što se tiče ostalih ,Italijani su opet počeli povezivati Sebastien Frey sa Bayernom zbog Riberya.Od ranije se spominje Samir Handanović i 13 mil eura koliko je Udinese odbio.
http://www.itasportpress.it/?action=rea ... izia=22291
http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... inger.html
http://sportbild.bild.de/SPORT/fussball ... eness.html
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Frey, samo njega da dovedu.FRANK RIBERY je napisao/la:Sve su prilike da ćemo na kraju godine po novog golmana.Kandidati su poznati: Rene Adler i Manuel Neuer i za njih je cijena 20 mil eura.Što se tiče ostalih ,Italijani su opet počeli povezivati Sebastien Frey sa Bayernom zbog Riberya.Od ranije se spominje Samir Handanović i 13 mil eura koliko je Udinese odbio.

Koliko je samo dobar golman, sto je pokazao sinoc. Sta je samo Robbenu odbranio.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.