FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

muamerc
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 14 sep 2014, 13:44

Pa ne vjerujem. :-( Drzi se Badstuberu. To je sve iz razloga sto ga se forsiralo a nije igrao dvije godine. Prije sam govorio da treba da igra 10-15 minuta dok ne ocvrsne i dok tijelo ne udje u mod rada sportiste. Puno je dvije godine. Cinj mi se da je i on gotov sto se tice ove kalendarske godine.

Ne zelim biti zloslutnil ali mislim da se on nikad nece dostici visok nivo, iako je imao sve preduspozicije za to. Slicno kao Rose u kosarci. Jos jedna velika povreda i to je to. Ali zelim da bude sve ok i da se varam.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 14 sep 2014, 13:51

Mene čudi kako 'štuber nije puk'o načisto zbog ovakvog stanja. Najbolji doktori na svijetu, njega, vjerovatno i psihološka podrška al' nekad je džaba, on je haman jednostavno skovan od lošeg materijala. Bilo kako bilo želim mu brz oporavak pa ćemo da vidimo.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 14 sep 2014, 14:02

Sreća je valjda što nije obnovi staru povredu. Ovako se možda vrati za tri četiri mjeseca.

A baš je bio sjajan u ovih par utakmica.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 sep 2014, 14:21

muamerc je napisao/la:Pa ne vjerujem. :-( Drzi se Badstuberu. To je sve iz razloga sto ga se forsiralo a nije igrao dvije godine. Prije sam govorio da treba da igra 10-15 minuta dok ne ocvrsne i dok tijelo ne udje u mod rada sportiste. Puno je dvije godine. Cinj mi se da je i on gotov sto se tice ove kalendarske godine.
Ma gledaj polako je on uvođen i onda je u pripremnim utakmicama izdržao opterečenje i u ovim početnim utakmicama takmičarskog karaktera pokazao da je fizički spreman. Tako da nije bilo tu riječ o forsiranju, jednostavno moraš ga baciti u vatru, kada je čovjek spreman. A tijelo naravno nenadano pokaže određenu reakciju, koja je posljedica dugog odsustva. Ovakve stvari je teško predvidjeti.
Jučer se još govorilo o muskulatornim problemima (tada bi to bilo odsustvo maksimalno par dana), a sada evo ipak malo ozbiljnija povreda. Udarac je ovo novi za njega, samo eto što sreća nije opet obnovio tu povredu križnih ligamenata jer bi mu to vrlo moguće bio i kraj karijere.
A fantastičan je jučer bio. Samo jedino zamjerka što je nekako bio premotivisan, pa ide hrabro s onim jednim klizečim startom. Lijepo je to vidjeti, ali malo je mogao i povući ručnu, bar dok još malo vremena ne prođe. Ipak povreda je poslije uslijedila na najgluplji način i totalno nesretno. Ali tako je to u fudbalu nažalost, najveće povrede se i zadobiju na glup način....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 sep 2014, 14:31

Steta za Trubu, bas sam se radovao njegovim partijama u kojima je naprosto briljirao.

Izdrzi momak, vratices se ti opet.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 14 sep 2014, 14:33

Mislim ipak da smo igrali koliko je dovoljno za pobjedu, da bi se što manje pročitalo iz naše igre.. Nismo još na onom nivou na kojem trebamo biti ali biti ćemo uskoro. Za city i utakmicu u srijedu ne očekujem neku pobjedu i mislim da ćemo odigrat nerješeno pogotov ako Robbena ne bude u prvom timu.. Ipak ćemo znati poslije tekme na čemu smo i kako stojimo.. Oni su spremniji od nas trenutno..

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 14 sep 2014, 14:37

Nije obnovljena povreda ni pokidani križni ligamenati koljena desne noge koju je imao nego je napuknuće butnog mišića lijeve noge koje zahtjeva operaciju ...

Nije ni blizu opasna povreda kao pokidani križni ligamenti gdje otpišeš čitavu sezonu, gdje karijera ti visi o koncu i gdje je rehabilitacija mnogo teža ... Ovisno od operacije ako bude uspješna i ne bude komplikacija, u najboljem slučaju 3-4 mjeseca odmora ... Da počne trenirati negdje tamo u decembru/januaru bilo bi odlično ...

Stvarno se divim njegovoj psihi gdje u zadnje 2 i po godine tip je povređen 80% vremena i opet et igra vrhunski fudbal što je pokazao u ovih par zadnjih utakmica ...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 14 sep 2014, 14:44

Satrase nas ove povrede. Stalno nas izbacuju iz ritma. Muka mi je vise od saznavanja da se neko povredio i da nakon jednu-dvije dobre tekme mora na hladjenje neko vrijeme.

Uz povrede, promjena taktike kod Pepa i post 'osvajac SPa' sindrom kod igraca ne naslucuju bolje igre do daljnjeg. Ovih par mjeseci ce biti tesko.

Vjerujte mi bio bih zadovoljan i sa jednim trofejom. Salataru ako moze. LP bih bio prezadovoljan da udjemo u polufinale. Sad ne vidim ni teoretsku sansu kako mozemo proci ili pobjediti Celzi, Atletiko Madrid. Te ekipe, a prije svega sistem, taktike su nase rak rane.

Kup me ne interesuje, to treba da nam sluzi za sticanje forme kod drugih igraca. U kupu mozes mnogo da izgubis u odnosu koliko dobijes. Kao gubitak prije svega mislim na povredu nekih kljucnih igraca.

Ali eto nadati se boljem.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 14 sep 2014, 14:59

Sad tek dovođenje Benatie dobiva na težini...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 sep 2014, 16:37

Ima li ko sliku Badstuberovog oca, da vidimo tog majstora. :) Zelim ti sti brzi oporavak majstore!!

Utakmica rutinski odradjena i ovakvih nam sada treba sto vise. Drago mi je da se Ribac vratio pogotkom i nagovijestio dobru sezonu. Pep izgleda ozbiljno racuna na Gaudina i to je dobro. Nadam se samo da ce malac imati priliku za igru u nekim laksim utakmicama i da nece platiti danak neiskustvu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 sep 2014, 19:38

Pa fkt ne znam šta je sa ovim stalnim ozlijedama,da nije Pep usvojio Wengerov način treninga pa svaka druga utakmica neko povrijeđen. :hmmmmm:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 14 sep 2014, 19:48

el-fighter je napisao/la:Ima li ko sliku Badstuberovog oca, da vidimo tog majstora. :) Zelim ti sti brzi oporavak majstore!!
.
slika

:D
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 14 sep 2014, 21:58

[youtube][/youtube]

http://suedkurve-muenchen.org/?page_id=1604" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 sep 2014, 22:01

Izgleda Robben nece biti spreman za utakmicu protiv MC (citam na drugi forum)
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 14 sep 2014, 22:57

Nerminovic je napisao/la:Izgleda Robben nece biti spreman za utakmicu protiv MC (citam na drugi forum)
Ma nek nece, kad e bal nek je maskembal. Izaci cemo nekad iz ove krize.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 sep 2014, 23:00

phily je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Ima li ko sliku Badstuberovog oca, da vidimo tog majstora. :) Zelim ti sti brzi oporavak majstore!!
.
slika

:D
Sve je jasno. :D
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 sep 2014, 23:02

Nerminovic je napisao/la:Izgleda Robben nece biti spreman za utakmicu protiv MC (citam na drugi forum)
Ja sam citao da je upitan jer nije trenirao sa ekipom ali to vjerovatno znaci da nece biti spreman.

Ribery je tu sto ce biti od velike vaznosti a ne bi me cudilo da Pep krene sa 4-4-2 jer se jucer nakon Trubine povrede vratio na tu formaciju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 15 sep 2014, 00:28

Nisam gledao tekmu,nemam vremena da sve upratim ali vidim da nas i dalje prati nesreca sa povredama :plac:

U srijedu ce biti problema sa odbranom,jer City je dosadna ekipa,ko osice navale u 16m i odbrana mora biti jako skoncentrisana,ali sa neuigranim Benatiom i losim Danteom to nece ici lahko.
Medjutim i City nije toliko opasan ako nema Toure-a,ne znam da li ce igrati :?

Ocekujem pobjedu,jer smo kvalitetnija ekipa :kafa:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 15 sep 2014, 01:01

lahm--boa---dante---alaba ovo je granitna odbrana samo je treba postelati, i uhodati sa veznm igracima,o cem mi pricamo da smo desetkovani pa ovi su decki cuda cinili. dete malo ohanite doce sve na svoje ;)
ponovo ce mo šitija naprasiti :mrgreen:
VOLIM BAYERN

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 sep 2014, 11:14

Robben neće biti spreman za City.

Thiago i General bi za 15 - tak dana trebali početi konačno sa pravim treningom.

Igramo užasan fudbal za oči, no dok je rezultata meni je svejedno.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.