AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- StephanEl92
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma ovi komentatori su koma.. na sk kada su jucer igrali real i atl govori za atleticovog golmana dobar je ali nije u rangu JESUSA NAVASA,tibe kurtoa...
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
Forza Milan
hvala bogu kad se ovo sve zavrsi kako treba, ne znam vise sta reci, ovi me syebase totalno..
kakva utakmica bog te vidio.... sve u svemu najbitnije su 3 bobe
bravo Milan. bravo Menez
kakva utakmica bog te vidio.... sve u svemu najbitnije su 3 bobe

bravo Milan. bravo Menez
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
- Kontakt:
e ljudi moji odavno nisam gledao ludju utakmicu i nisam se odavno ovako smijao, psovao, strepio i jos nekih nedefinisanih osjecaja a sve u 90 min
vazna 3 boda, protiv juventusa bi bio zadovoljan bodom

vazna 3 boda, protiv juventusa bi bio zadovoljan bodom

FORZA MILAN
a covjece, koja utakmica, ne pamtim kad sam ovako nesto vidio
pa bukvalno si sve vidio, devet golova, dva crvena, stative, cudan autogol
svaka vama cast sto ste odgledali ovo do kraja, ja sam uletio u kuhinju i poceo prati sudje, casu sam razbio od nervoze... al' ko je bolan yebe, kakva 3 boda, jos jedan naklon
e to je to, pravi Milan, kako sam samo pozelio ovako nesto... hvala igraci, hvala Pippo

svaka vama cast sto ste odgledali ovo do kraja, ja sam uletio u kuhinju i poceo prati sudje, casu sam razbio od nervoze... al' ko je bolan yebe, kakva 3 boda, jos jedan naklon

e to je to, pravi Milan, kako sam samo pozelio ovako nesto... hvala igraci, hvala Pippo

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ma kakav bod bolan, staroj funjari deremo guzove

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ukazuje se pomoc Lopezu i ljudi puštaju golove a on veli da je neko utrčao na teren pa vjerovatno zbog toga gledamo golove 
Sve u svemu nisam zadovoljan. Sa ovakom odbranom i sredinom teško ćemo protiv Juventusa. Nadam se da ce Pipo shvatit da sredina sa 3 DMF nije dobro rješenje.

Sve u svemu nisam zadovoljan. Sa ovakom odbranom i sredinom teško ćemo protiv Juventusa. Nadam se da ce Pipo shvatit da sredina sa 3 DMF nije dobro rješenje.
Il Club più titolato al mondo!
- StephanEl92
- Kontakt:
Poderali smo ih u 45 minuta valjda cemo i u 90
Forza Milan
- LegendKiller
- Kontakt:
Luda utakmica. Ima dvije godine da Milan nije odigrao ovakvu utakmicu. Solidan start Pipa, drago mi je zbog njega.
Menez odigrao utakmicu života, ako ovako nastavi biti ce od ovog Milana nesto.
Napad ElS-Tores-Menez izgleda odlicno. Samo je odbrana uzasna, i izgleda da je svejedno ko od ova 4 stopera igra, svi su oni tu u 5 deka, loši. Tesko nama sa ovom odbranom protiv teveza i lorentea.
Menez odigrao utakmicu života, ako ovako nastavi biti ce od ovog Milana nesto.
Napad ElS-Tores-Menez izgleda odlicno. Samo je odbrana uzasna, i izgleda da je svejedno ko od ova 4 stopera igra, svi su oni tu u 5 deka, loši. Tesko nama sa ovom odbranom protiv teveza i lorentea.
dobro sad, kako ste igrali prošle sezone, ovo izgleda kao napredak, al' pravi Milan, đeš bolan to reć'?rope11 je napisao/la:e to je to, pravi Milan, kako sam samo pozelio ovako nesto... hvala igraci, hvala Pippo

- IlGuerriero
- Kontakt:
Ha pareggiato il Cesena.milanist je napisao/la:ma kakav bod bolan, staroj funjari deremo guzove![]()
![]()

momcino na domacem smo forumu, svoje znanje italijanskog ostavi za neki drugi, tako da mi se obracas na jeziku uz koji sam odrastao, jasno!IlGuerriero je napisao/la:Ha pareggiato il Cesena.milanist je napisao/la:ma kakav bod bolan, staroj funjari deremo guzove![]()
![]()
Ma nista od ovoga ne bi bilo da je Bonera ostao na klupi, skrivio dva gola i dobio crveni koji nas je jos vise uvalio u go'vna.
Protiv Juveta mozemo do pobjede (mada ruku na srce nije ni bod los), fali i njima par igraca, nema Bonere, vraca se faraon, a Muntari po pravilu odigra utakmicu zivota protiv njih. Plus domaci teren, ne sjecam se kad smo zadnji put izgubili na San Siru.
@jarane, kad sam rekao pravi Milan, vise sam mislio na tu zelju i borbenost, po prvi put nakon dugo vremena su u meni probudili neku nadu, osjecanja, nervozu, iscekivanje kao u dobra stara vremena.
I na kraju krajeva, nije nista toliko vazno k'o i 3 bobe na kontu. Yebo bolan igru, k'o to jos gleda...
edit: i da, nismo imali igraca vise vec smo se brojcano izjednacili
Protiv Juveta mozemo do pobjede (mada ruku na srce nije ni bod los), fali i njima par igraca, nema Bonere, vraca se faraon, a Muntari po pravilu odigra utakmicu zivota protiv njih. Plus domaci teren, ne sjecam se kad smo zadnji put izgubili na San Siru.
@jarane, kad sam rekao pravi Milan, vise sam mislio na tu zelju i borbenost, po prvi put nakon dugo vremena su u meni probudili neku nadu, osjecanja, nervozu, iscekivanje kao u dobra stara vremena.

I na kraju krajeva, nije nista toliko vazno k'o i 3 bobe na kontu. Yebo bolan igru, k'o to jos gleda...

edit: i da, nismo imali igraca vise vec smo se brojcano izjednacili

Zadnja izmjena: rope11, dana/u 14 sep 2014, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
@rope emotivac 

- IlGuerriero
- Kontakt:
Također!milanist je napisao/la:momcino na domacem smo forumu, svoje znanje italijanskog ostavi za neki drugi, tako da mi se obracas na jeziku uz koji sam odrastao, jasno!IlGuerriero je napisao/la:Ha pareggiato il Cesena.milanist je napisao/la:ma kakav bod bolan, staroj funjari deremo guzove![]()
![]()
Nadam se da je Pippo shvatio da Bonera ne smije igrati,direktan krivac za dva gola+crveni karton koji nas je dodatno uvaliti u probleme.Menez,Honda i De Jong pokidali.Nije ni Abate bio los kao ni Jack na svom debiju.Svi ostali moraju i trebaju bolje.mada je nekima ovo limit.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Zapata Rami Alex kakav god dvojac odo ovih štopera izađe sledeću utakmicu ne može bit goori od para sa Bonerom
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jedina prednost ovog crvenog je sto makar doktor sljedecu nece moci igrati, makar jednu utakmicu da gledam a da ne upljujem tv 

Jesam emotivan, ko pizda.
Ma u zadnje dvije - tri godine sam bio emotivno mrtav, hladan, prosle sezone sam vise navijao da izgubimo nego da pobjedimo, sve zbog toga da nasim dodje iz guzice u glavu. Dosta mi je vise toga, zazelio sam se brate malo ovog uzbudjenja i ove atmosfere, podsjeca me na ona stara dobra vremena.
i da, prvi smo na tabeli...

Ma u zadnje dvije - tri godine sam bio emotivno mrtav, hladan, prosle sezone sam vise navijao da izgubimo nego da pobjedimo, sve zbog toga da nasim dodje iz guzice u glavu. Dosta mi je vise toga, zazelio sam se brate malo ovog uzbudjenja i ove atmosfere, podsjeca me na ona stara dobra vremena.

i da, prvi smo na tabeli...

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pippo zivi za ovaj klub,to se vidi.Kakve samo reakcije na svaki gol Milana.
@francobaresi
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.