NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Pa zar je moguće da smo sve tri utakmice u gostima do sad igrali 3 za 3 zar smo tako nisko pali pu **** vas jufka
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
kolko vas je bilo danas u mostaru ? čujem da je bio solidan broj s obzirom na kilometre koje je potrebno preći da bi se došlo u hercegovinu 
-
nebeskasila
- Kontakt:
Bilo oko 15tak naših, tako sam i ja čuo. Standardna ekipa koja prati sve, a ovakvu ekipu sa ovakvim rezultatima, cudi me da iko i prati
Ma nije problem ekipa vidis da kod kuce dobivas i Rudar i Gosk i Gradinu si dobio, nego trener koji u gostima igra po principu-samo obrana i ako izvucemo bod...nebeskasila je napisao/la:Bilo oko 15tak naših, tako sam i ja čuo. Standardna ekipa koja prati sve, a ovakvu ekipu sa ovakvim rezultatima, cudi me da iko i prati
-
nebeskasila
- Kontakt:
Veliku čistku praviti, koji k čekaju navijači, šta rade.. Borba za opstanak, fuj kako mi se ovi igrači gade. Dajte našu djecu, kad ispadnem neće mi biti krivo, doveli ste najveće alkoholičare u klub. **** te Upravo
Nego, ti nama reci sta oni konzumiraju da ponesemo na nase sledece gostovanjenebeskasila je napisao/la:Veliku čistku praviti, koji k čekaju navijači, šta rade.. Borba za opstanak, fuj kako mi se ovi igrači gade. Dajte našu djecu, kad ispadnem neće mi biti krivo, doveli ste najveće alkoholičare u klub. **** te Upravo
- anonymous001
- Kontakt:
nek smo i mi pobjedili u gostima napokon ...

-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi, vidimo se uskoro. 
Bujrum u sto vecem brojuSiouxLukavac je napisao/la:Čestitke na pobjedi, vidimo se uskoro.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Sutra u 15.00 uzvratna utakmica 1/16 finala Kupa za Juniore
Jedinstvo - Siroki Brijeg -- : --
Prvi mec zavrsen je bez golova
Jedinstvo - Siroki Brijeg -- : --
Prvi mec zavrsen je bez golova
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 01 okt 2014, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Zavrsilo 2:2, Siroki prosao dalje.... 
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Kakve dvije kontre za 3 boda u Konjicu 
- anonymous001
- Kontakt:
tri igrača Jedinstva imala saobracajnu nesrecu... jedan od njih je imao 2,2 promila alkohola u krvi!
toliko o ovoj ekipi Jedinstva ove sezone ... ovo je stvarno sramota ! sve osim poraza sad u subotu protiv Radnickog bi me iznenadilo .daj Boze da grijesim ali stvarno ovo je smijesno kako se ponasaju pojedini igraci. ne mogu kile na terenu a evo i zasto,.. dosli decki u Bihac da piju i provode se,boli njih briga za rezultate!!!
toliko o ovoj ekipi Jedinstva ove sezone ... ovo je stvarno sramota ! sve osim poraza sad u subotu protiv Radnickog bi me iznenadilo .daj Boze da grijesim ali stvarno ovo je smijesno kako se ponasaju pojedini igraci. ne mogu kile na terenu a evo i zasto,.. dosli decki u Bihac da piju i provode se,boli njih briga za rezultate!!!
Da da jesi vidio fini pasova, ova ekipa bi bila na 1 mjestu samo da imamo trenera koji ce posloziti ekipu, pa vidio si Tola zabija golove petom, Topic iz slobodnih sa 25+ metara, Mujo Mujkic 2 preljepa gola...LloriS je napisao/la:Kakve dvije kontre za 3 boda u Konjicu
Sta je to cudno citava liga tj. igraci iz ove lige piju i to se moze vidjeti po fb, nazalost ovo je amaterska liga i klubovi u njoj i dok je god tako dok se igraci ne budu kaznjavali te stvari ce se desavati i dalje, a mi cemo se svi potajno "ponekad" nadati ulazku u PLanonymous001 je napisao/la:tri igrača Jedinstva imala saobracajnu nesrecu... jedan od njih je imao 2,2 promila alkohola u krvi!
Novo prosipanje bodova, kuci imamo 2 pobjede i 3 remija, ali kad se uzme u obzir da smo od 30 min imali igraca manje i uspjeli zabiti gol, onda je i ovaj bod dobar, ali ajde nemozemo ni ispasti a ni u PL tako da nam je neka zlatna sredina od 5-8 mjesta realnost.
- LukavacLive
- Kontakt:
U kakvom ste vi sad k u r c u pali. Niko ovdje ne piše već 10 dana .Nema interesa za klub ili . .
Malo vam falilo da uđete u PL, postovi su ovdje padali ko ludi, a sad. Auuuuu
Malo vam falilo da uđete u PL, postovi su ovdje padali ko ludi, a sad. Auuuuu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.