Ne zelim biti zloslutnil ali mislim da se on nikad nece dostici visok nivo, iako je imao sve preduspozicije za to. Slicno kao Rose u kosarci. Jos jedna velika povreda i to je to. Ali zelim da bude sve ok i da se varam.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ma gledaj polako je on uvođen i onda je u pripremnim utakmicama izdržao opterečenje i u ovim početnim utakmicama takmičarskog karaktera pokazao da je fizički spreman. Tako da nije bilo tu riječ o forsiranju, jednostavno moraš ga baciti u vatru, kada je čovjek spreman. A tijelo naravno nenadano pokaže određenu reakciju, koja je posljedica dugog odsustva. Ovakve stvari je teško predvidjeti.muamerc je napisao/la:Pa ne vjerujem.Drzi se Badstuberu. To je sve iz razloga sto ga se forsiralo a nije igrao dvije godine. Prije sam govorio da treba da igra 10-15 minuta dok ne ocvrsne i dok tijelo ne udje u mod rada sportiste. Puno je dvije godine. Cinj mi se da je i on gotov sto se tice ove kalendarske godine.
el-fighter je napisao/la:Ima li ko sliku Badstuberovog oca, da vidimo tog majstora.Zelim ti sti brzi oporavak majstore!!
.
Ma nek nece, kad e bal nek je maskembal. Izaci cemo nekad iz ove krize.Nerminovic je napisao/la:Izgleda Robben nece biti spreman za utakmicu protiv MC (citam na drugi forum)
Sve je jasno.phily je napisao/la:el-fighter je napisao/la:Ima li ko sliku Badstuberovog oca, da vidimo tog majstora.Zelim ti sti brzi oporavak majstore!!
.
Ja sam citao da je upitan jer nije trenirao sa ekipom ali to vjerovatno znaci da nece biti spreman.Nerminovic je napisao/la:Izgleda Robben nece biti spreman za utakmicu protiv MC (citam na drugi forum)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.