Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

MrParanoic
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la MrParanoic » 14 sep 2014, 19:41

Al cini mi se da je Bleket,trenutno ispred Smolla,Evans,Rojo,Jones su prvi izbor,ali naigrat ce se i on fino.Lvg je promovisao Alabu Blek bi mogao biti otkrice.Sad ide u gostima licester,pa nam dolaze cekicari.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 14 sep 2014, 19:44

MrParanoic je napisao/la:Al cini mi se da je Bleket,trenutno ispred Smolla,Evans,Rojo,Jones su prvi izbor,ali naigrat ce se i on fino.Lvg je promovisao Alabu Blek bi mogao biti otkrice.Sad ide u gostima licester,pa nam dolaze cekicari.
Bleckett je i danas uspio da napravi kardinalnu gresku, doduse kod 4:0 pa to niko i ne pominje. Rojo mu je vratio jednu loptu ali je ovaj cudno reagovao i poklonio Vargasu dobru sansu. Ostatak meca je odradio sasvim korektno ali vidjet` cemo u tezim mecevima. Treba loptu drzati na zemlji, ne zanositi se previse i ici utakmicu po utakmicu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 14 sep 2014, 19:49

Nisam gledao vecinu utakmice, napušim se qrca sam sebi, ali nema veze. :evil:

Vidim da je bušilica zabio i asistirao, to je moj covjek. Kad su neki htjeli RVP-a za kapitena. :puke:

Kakav je Tigar bio ? Vidim da ste zadovoljni Blindom. :thumbup:

I kada je onaj MOTD, de @rio postavi link ako budeš imao ili snimak utakmice kakav.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 sep 2014, 19:54

Svaka cast svim igracima, ali Di Maria je taj koji nas moze ozivit i dignut iz pepela. Takav kalibar nismo imali od Ronalda, odlican jednostavno. Vrijedi svaku funtu sto smo dali. Ne znam hoce li moc ova dijamant formacija protiv jacih ekipa, ali ove manje bi trebali demolirat sa ovom formacijom.

I vidite koliko mali Rafa znaci. Svaka cast.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 14 sep 2014, 19:57

Belmine nasa ikona se izjednacila sa Anrijem.Nego jeste li svjesni koje smo pojacanje dobili u vidu klevinog odlaska.Inace posudjeni igracu nemaju pravo igrat u mecu protiv svog kluba,ali nadam se da je gaal uradio suprotno te pod must stavio da kleva mora igrat protiv nas kad dodje mec sa Aston Vilom hahaah

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 sep 2014, 20:05

MrParanoic je napisao/la:Belmine nasa ikona se izjednacila sa Anrijem.Nego jeste li svjesni koje smo pojacanje dobili u vidu klevinog odlaska.Inace posudjeni igracu nemaju pravo igrat u mecu protiv svog kluba,ali nadam se da je gaal uradio suprotno te pod must stavio da kleva mora igrat protiv nas kad dodje mec sa Aston Vilom hahaah
:rol:

Ne samo on, nego sto smo se rijesili ili gurnuli na klupu ostale panjeve koji nam godinama cupaju zivce i unistavaju ofanzivnu igru: Cleverley, Hernandez, Valencia, Young, Smalling i tako dalje. Znaci likovi koji nemaju ni osnovnu tehniku ni pamet. Dok je ovaj panj Valencia danas usao, digao mi je tlak. Nadam se da ce sto manje igrat.

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 14 sep 2014, 20:10

Cartman je napisao/la:
MrParanoic je napisao/la:Belmine nasa ikona se izjednacila sa Anrijem.Nego jeste li svjesni koje smo pojacanje dobili u vidu klevinog odlaska.Inace posudjeni igracu nemaju pravo igrat u mecu protiv svog kluba,ali nadam se da je gaal uradio suprotno te pod must stavio da kleva mora igrat protiv nas kad dodje mec sa Aston Vilom hahaah
:rol:

Ne samo on, nego sto smo se rijesili ili gurnuli na klupu ostale panjeve koji nam godinama cupaju zivce i unistavaju ofanzivnu igru: Cleverley, Hernandez, Valencia, Young, Smalling i tako dalje. Znaci likovi koji nemaju ni osnovnu tehniku ni pamet. Dok je ovaj panj Valencia danas usao, digao mi je tlak. Nadam se da ce sto manje igrat.
Ja bih iskreno Valenciu volio samo gledati na desnom beku, ionako smo tu tanki kad nema Rafe pa neka ga. Iako da, lik je sam sebe zayebo nekim pokušajem driblanja :urnebes:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 14 sep 2014, 20:11

Ne kaki Svindale, ti si meni ovim postom digao tlak.

Kakav je bio Valencia prije povrede, pa cak i ono malo utakmica poslije nje ?

Bio je najbolji igrac ekipe uz Nanija i bušilicu, valjao je dakle.

Chicharito isto tako, on je i dalje odlican igrac protivnickog šesnaesterca. Zna zabiti gol kao malo tko.

Ovo ostalo je tu negdje.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 sep 2014, 20:12

Divno je za promjenu vidjeti ubjedljiv i jos vaznije, uzbudljiv United. Samo imena nekih igraca izazivaju neopisivo uzbudjenje.

Ipak ocekujem dosta prosutih bodova narednih mjeseci. Gradi se novi tim i logicno je da ce skripati na nekim mjestima. Ici ce vjerovatno niz od 3-4 pobjede, zatim remi i poraz. I tako redom. Nadam se da ce na kraju biti dovoljno za pozicije koje je klub zacrtao kao cilj. Tek od naredne sezone ja ocekujem United spreman za pravu borbu. Ono sto ne ocekujem ove sezone je igra koja dusu ubija kakvu smo imali nezadovoljstvo gledati prosle sezone. Kakvo god bude stanje sa bodovima, vjerujem da cu puno lakse sve gledati nego lani. Filozofije i mentaliteti dvojice menadzera su dva razlicita svijeta.

Angel... Nemam rijeci. Samo njegovo prisustvo na terenu jako pozitivno utice na tim, a o kvalitetu da ne govorim. Fantastican nastup.

Falcao ostavlja jos i jaci dojam. Ne znam, nekakva moc zraci iz njega sto ne vidim ni kod jednog drugog igraca u ligi, a i sire.

Sve u svemu, vrlo sam zadovoljan. Kad prodjes kroz puno sranja, naucis cijeniti i sitne stvari, kao naprimjer pobjedu protiv davljenika. Ipak, negdje se mora poceti. Krece nova era. I neka nam je sretna.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 sep 2014, 20:15

Rajaz je napisao/la:Mata nea sta trazit u Unitedu
pa Mata je i doveden da bude jedan od glavnih igraca Uniteda, nosioc tima (u najboljim je igrackim godinama, a znamo svi da zna igrati fudbala).

druga je stvar što je LVG sad sve pretumbao naglavacke u Unitedu i što se koncepcija same igre radikalno mjenja sa ovim novim formacijama....u ovoj ludackoj šemi Van Gaalovog fudbala Mati bi najbolje odgovaralo da igra napadaca (ako CF ,onda barem SS).

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 14 sep 2014, 20:15

Trasimaco je napisao/la:Divno je za promjenu vidjeti ubjedljiv i jos vaznije, uzbudljiv United. Samo imena nekih igraca izazivaju neopisivo uzbudjenje.

Ipak ocekujem dosta prosutih bodova narednih mjeseci. Gradi se novi tim i logicno je da ce skripati na nekim mjestima. Ici ce vjerovatno niz od 3-4 pobjede, zatim remi i poraz. I tako redom. Nadam se da ce na kraju biti dovoljno za pozicije koje je klub zacrtao kao cilj. Tek od naredne sezone ja ocekujem United spreman za pravu borbu. Ono sto ne ocekujem ove sezone je igra koja dusu ubija kakvu smo imali nezadovoljstvo gledati prosle sezone. Kakvo god bude stanje sa bodovima, vjerujem da cu puno lakse sve gledati nego lani. Filozofije i mentaliteti dvojice menadzera su dva razlicita svijeta.

Angel... Nemam rijeci. Samo njegovo prisustvo na terenu jako pozitivno utice na tim, a o kvalitetu da ne govorim. Fantastican nastup.

Falcao ostavlja jos i jaci dojam. Ne znam, nekakva moc zraci iz njega sto ne vidim ni kod jednog drugog igraca u ligi, a i sire.

Sve u svemu, vrlo sam zadovoljan. Kad prodjes kroz puno sranja, naucis cijeniti i sitne stvari, kao naprimjer pobjedu protiv davljenika. Ipak, negdje se mora poceti. Krece nova era. I neka nam je sretna.
Iako ovo zvuči suludo, u korist nam ide ne igranje lige prvaka. Znači da bi mogli ganjati neke bodove računajući na umor glavnih konkurenata. Što se mene tiče i u FA kupu bih stavljao najjači sastav i tako uigravao glavni tim, a bome nakon prošle sezone i već 10 godina kako se taj kup nije osvojio, trofej bio sjeo ko kec na desetku.

Iako ovo zvuči suludo, u korist nam ide neigranje lige prvaka. Znači da bi mogli ganjati neke bodove računajući na umor glavnih konkurenata. Što se mene tiče i u FA kupu bih stavljao najjači sastav i tako uigravao glavni tim, a bome nakon prošle sezone i već 10 godina kako se taj kup nije osvojio, trofej bi sjeo ko kec na desetku
Zadnja izmjena: UnitedWA, dana/u 14 sep 2014, 20:19, ukupno mijenjano 2 puta.

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 14 sep 2014, 20:15

Od odlaska Rone pate nas i Jang i Valencia,i Nani,tek sad s Di Mariom shvatis neke stvari,Januzaj ce takodje biti ubica,znaci oo mom misljenju,i Nani,i Zaha,i Chicha,Kleva,Jang moraju otici,Kagawe i Welbeka mi je zao,ali ipak je Utd preozbiljan da bi ih se moglo tolerisat i stvarno im zelim srecu.Fellaini tog decka ne treba otpisat,dok Andi treba dat dozivotni ugovor.To je to jos eventualno Strotman i napadamo iduce sezone sve zivo

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 sep 2014, 20:16

Belmin6 je napisao/la:Ne kaki Svindale, ti si meni ovim postom digao tlak.

Kakav je bio Valencia prije povrede, pa cak i ono malo utakmica poslije nje ?

Bio je najbolji igrac ekipe uz Nanija i bušilicu, valjao je dakle.

Chicharito isto tako, on je i dalje odlican igrac protivnickog šesnaesterca. Zna zabiti gol kao malo tko.

Ovo ostalo je tu negdje.
Ma daj covjece, Valencie dvije sezone prije ove igra katastrofalno, do kada cekat? Nema on sta trazit, vrlo limitiran igrac. Moze bit zamjena na desnom beku, ali to je to. Chicharo jest dobar u sestnaestercu, ali je toliki panj izvan njega da ne pomaze. Uz to je najmanje 5 puta po utakmici u offsideu. Takvi igraci nam ne trebaju, dosta je vise. Samo je Fergie mogao s takvima osvajat. Danas je svaki igrac u prvih 11 bio kvalitetan i tehnicki jak. Odma se osjeti, samo jedan slab igrac moze drasticno poremetit igru.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 14 sep 2014, 20:21

Valencia sada jeste rinaka, ali nekada je valjao. I sad valja kao zamjena Rafaelu, siguran sam.

Kažem ti samo da su Valencia i Chicharito neka valjali za United, za ovu trojicu se slažem. Obicne qrcine.

A picicu Andersona ne spominješ ? Taj nije ni za mog Celika yebote, medvid debeli. :cry:

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 14 sep 2014, 20:25

Belmine nemoj na Andu dje e ti pa onaj debi kad je pojeo Gerrarda isplatio se svake marke.Ando je ljudina covjek za atmosferu u klubu,voli pojest voli se nasalit ako oad i zaigra dobro i jest meni bi srce puklo da ode iz eng,pa zamisli vrati se u brazil,nakacio bi se na gudru zar mu zelis to....Nama vise ne trebaju igrqci koji nemaju prostora za napredak a bgm ni mozga,znaci ide zahvalnica mnogim

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 sep 2014, 20:40

Ando treba dobit dozivotni ugovor. :bow:

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 14 sep 2014, 20:42

Andrej je napisao/la:slika
Opasna slika... :D molim vas vratite me kuci... jer tamo sam bio najblizi Bogu koliko su me pazili i mazili :)

Pure domination!
Rojo --- fenomelan!!!!
Blind doktor nauka za (Cleverleya) momak je razvalio danas na DM-u i imamo novog DM-a
Herrera - naš novi Paul Scholes, prvo talentovan strašno, drugo fajter i trece drzak.. ima sve ama bas sve i danas je pokazao svoj talenat
Mata -- dobar, Mata je klasa samo što je on igrac više za sporije igre tj. taktičke Serie A :)
Di Maria moj lepi Perhan, hvala Perezu (krotitelju svemira), Di Maria je 2 stepenice ispred Le Bron Jamesa :)
Wazza(Busilica) dobar i vidilo se na njemu da puca od snage i srece (capitano)
RVP dobar ali nije više to... EL Tigre treba biti izbor prije njega!

Desile su se dvije fenomenalne stvari, igrali smo kuci i debitanti su bili extra dali golove i asistirali) veoma bitno za samopouzdanje
Druga stvar, pobjeda od 4:0 daje krila za naprijed i skinut je veliki pritisak ovo nam je trebalo i sada kreće mašina...

Kao što sam rekao danas... "RISE!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 sep 2014, 20:43

slika
slika
slika
slika

slika

[youtube][/youtube]
:cool:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 14 sep 2014, 20:43

Cartman je napisao/la:Ando treba dobit dozivotni ugovor. :bow:
Ako će u kuhinji objerati ono što ostali igrači ne budu mogli pojest' onda da.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 sep 2014, 20:48

Fustang je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ando treba dobit dozivotni ugovor. :bow:
Ako će u kuhinji objerati ono što ostali igrači ne budu mogli pojest' onda da.
:mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.