Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Srbima premija ispod cvancike.... Ma oni su vec sampioni i sa srebrom.... Realno cuda su moguca, al da oni pobjede Amere to nije cudo, to je fantazija, dakle imaginarnost i nepostajnost... Cvaja i noga u guzi.cu......
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Ako Teodosic/Bogdanovic/Raduljica ubace sve sto bace prema kosu bit ce gusto.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne ono, nisi to rekao..Bosniacum Lilium je napisao/la:Protiv Francuske nije iznenadjenje, Srbija je kvalitetnija ekipa, cak i na papiruHeavensWonder je napisao/la:Srbija je šampion samim time što je došla do finala. I da iznenađenja su moguća. I već se desilo to protiv Francuske... Realno, SAD glat uzima. Faried, Davis, Curry i Thompson će večeras držati sve konce u svojim rukama.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Hajmo komsije samo hrabro.. Ocekujem magiju veceras Teodosica i Bogdanovica,ako Raduljica bude onaj pravi,napravice dosta dobrog ekipi Srbije..samo bez straha uci u mec i to je to.. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:Ne ono, nisi to rekao..Bosniacum Lilium je napisao/la:Protiv Francuske nije iznenadjenje, Srbija je kvalitetnija ekipa, cak i na papiruHeavensWonder je napisao/la:Srbija je šampion samim time što je došla do finala. I da iznenađenja su moguća. I već se desilo to protiv Francuske... Realno, SAD glat uzima. Faried, Davis, Curry i Thompson će večeras držati sve konce u svojim rukama.

s nacionalistama ne pricam

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ko trolla, zar ne smijem srbovati ovdje, ova tema je i onako u srpskom vlasnistvu, dakle popusti me.NeverGiveUp je napisao/la:Hombre, prestani trollat, nije ti zar tlinest ?
Sissoko, okle odmah povezivanje četnika bokte mazo

Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Ne, nije izgubljeni dječače.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- alan_kardec
- Kontakt:
@hombre kingu, samo naprijed, mi Srbi, vlasnici ove teme, dajemo ti punu podršku.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
@ljiljane
Dobra ti ta prica, s ovima ne pricam, s onima ne pricam. Ajde znalce argumentiraj nesto.
Dobra ti ta prica, s ovima ne pricam, s onima ne pricam. Ajde znalce argumentiraj nesto.
Ajmooooo Srbijaaaaa! Nema povlačenja nema predaje!!!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
imas temu, pa listajLillard je napisao/la:@ljiljane

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Hombre se pojede ziv sto 90% forumasa podrzava Srbiju pa pokusava provocirati 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sex, Droga, Bodir... ŠTIMARA 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Consigliere
- Kontakt:
Cuj tema previse Srbijanska
Likovi sa amerima igraju FINALE Svjetskog prvenstva 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- legenda reala
- Kontakt:

Magični javi se

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Kad sutra na klixu osvane članak. Američko-četnička propaganda na domaćim forumimaConsigliere je napisao/la:Cuj tema previse SrbijanskaLikovi sa amerima igraju FINALE Svjetskog prvenstva

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Aaaaaaaa To batice.samocelik je napisao/la:Ajmooooo Srbijaaaaa! Nema povlačenja nema predaje!!!
Ustani Srbijo majko. Jos samo pola sata.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Sretno komsije!
Ocu da vidim Bogdana kako gađa preko ruke, kako Raduljica lijepi Cousinsa
..
I naravno kako Teo valja mladog Kyria .. Cekam @adriana
Ocu da vidim Bogdana kako gađa preko ruke, kako Raduljica lijepi Cousinsa

I naravno kako Teo valja mladog Kyria .. Cekam @adriana

- AlfredBorden
- Kontakt:
kojih 90% svega ti?Otelo je napisao/la:Hombre se pojede ziv sto 90% forumasa podrzava Srbiju pa pokusava provocirati
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Nisu svi nacionaliste kao ti i tvoj 10% kolegaAlfredBorden je napisao/la:kojih 90% svega ti?Otelo je napisao/la:Hombre se pojede ziv sto 90% forumasa podrzava Srbiju pa pokusava provocirati

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.