RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Pirke
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Pirke » 14 sep 2014, 20:29

Iz qrca smo primili gol....
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 sep 2014, 20:30

2:0.....i još jedna propala godina, nažalost... :oops:

Evropo putuj ti, a mi ako smo pamenti nećemo se rasipati riječima o nekkavoj Evropi, moj Mrle, prvo sredite uslove omladincima, i onda se nešto nadaj, a Evropa će doći onda kada budete dovodili prava pojačanja, a bez napadača smo QURAC...

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 sep 2014, 20:35

e jbg...nista pokusajte do godine.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 14 sep 2014, 20:36

wienultras je napisao/la:e jbg...nista pokusajte do godine.

Ajde u qurac trollerski.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 14 sep 2014, 20:38

Mislim da uprava malo lozi raju, a nalozio se onaj samo ko nepoznaje ekipu tj. kvalitet igraca.
Nemoze se od ovog napravit nista ozbiljnije od 5 mijesta na tabeli.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 sep 2014, 20:38

NeverGiveUp je napisao/la:
wienultras je napisao/la:e jbg...nista pokusajte do godine.

Ajde u qurac trollerski.
jesi nekulturan,samo sam reko da pokusate sledece godine,ove ocito neide..neide vec decenijama,ali mozda sledece godine pometete ligu...neznam koji je problem :roll:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 14 sep 2014, 20:41

Jesi to smiješan Tita ti ? :lolno:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 14 sep 2014, 20:55

Svaki pdf ovaj sjebe :roll:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 14 sep 2014, 20:57

Kao što trener kaže, nismo imali igre.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 14 sep 2014, 21:37

Večeras smo slabi bili, mada iskreno nisam ni očekivao nešto jer bez ćele mi nemamo nikakvu igru.Još kad se Škaljić na zagrijavanju povrijedio. :evil:
Uglavnom, liga nije odavno lošija bila a mi teško možemo išta više od 5 do 7 mjesta.Bazirati se na kup jer su sve ekipe u 5 deka što se kaže.Široki večeras nije isto nešto pokazao, loši i oni.Liga nam je na nivou 2 HNL, makslimalno.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 14 sep 2014, 21:38

Ne vidim svrhu pričanja kako nismo imali ništa od igre i kako sami sebi dajemo golove. Prvo obaviti sastanak sa igračima i reći im da je naš golman u žutom dresu i da ne treba njemu pucati , te njihovim igračima gurati u for lopte.
Široki je danas bezveze odigrao, a mi još bezveznije, jer je jedno Sarajevo s igračem više imalo bolju igru, ali smo zato i mi igrali pa i izvukli bod. Pored svega dali smo i gol. Nije moguće da jedan Olimpic odnese bod u prošlom kolu, a nije imao šut u cijeloj utakmici.
Škahića ne krivim nimalo, krivim ekipu Veleža jer igra bojažljivo. Prvo poluvrijeme X (ako mi vjerujete, to sam i odigrao danas na kladionici) , a onda primanje gola i spašavanje žive glave. I onda bude : "Nesretno smo primili gol, morali smo se otvoriti i nešto uraditi" . Ne želim gledati ovakav Velež, bojažljiv i preambiciozan u odnosu na mogućnosti. Nismo mi za Evrope, možda mi imamo fine dresove, Vladavića Admira, klub sa historijom i tradicijom, jedne od najboljih navijača u Ex-Yu (i danas su se bolje čuli od Škripara, a kamera je bila na sredini terena, svaka im čast iako uvijek može bolje) , ali jednostavno ne ide - pa ne ide. Još ćemo se nagledati ekipa kao što su Olimpic , kao što je Čelik i spašavanja boda. Nisam ogorčen na svoj klub, samo sam realan. Đokić je opravdano na klupi, žao mi što sam ga prozivao i govorio da bih volio da igra, 36 mu je godina i riješiti ga se obavezno na kraju sezone. Ima Bobić, ima Andrija, ubaciti nekog mladog (možda Volodera iz juniora, kažu da je doista talentovan). Što se tiče pojačanja, nijedno mi do sad nije pojačanje, nego samo prinova.

Ako baš moram izabrati najboljeg našeg igrača danas, to je Janičijević. Ubacio je jednu loptu u šesnesterac, svaka mu čast, neki za 85 minuta to nisu uspjeli

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 14 sep 2014, 21:41

shaman7 je napisao/la:Ne mozemo mi nigdje, ne spominjite evropu. Od 2 kornera u 70 minuta, jedan je jedva dobacen do sesnesterca, Đokić ne moze izbaciti loptu do polovine terena i prespor je. Pored toga sami smo sebi uzeli 4 boda u zadnje dvije utakmice.
Gdje samo nadjose onog golmana, njegove intervencije su ko na usporenom snimku a pojam istrcavanje mu je potpuno nepoznat. A dino igrac manje na terenu. Sve u svemu lagano do kraja, ispast necemo.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 14 sep 2014, 21:42

shaman7 je napisao/la:Ne vidim svrhu pričanja kako nismo imali ništa od igre i kako sami sebi dajemo golove. Prvo obaviti sastanak sa igračima i reći im da je naš golman u žutom dresu i da ne treba njemu pucati , te njihovim igračima gurati u for lopte.
Široki je danas bezveze odigrao, a mi još bezveznije, jer je jedno Sarajevo s igračem više imalo bolju igru, ali smo zato i mi igrali pa i izvukli bod. Pored svega dali smo i gol. Nije moguće da jedan Olimpic odnese bod u prošlom kolu, a nije imao šut u cijeloj utakmici.
Škahića ne krivim nimalo, krivim ekipu Veleža jer igra bojažljivo. Prvo poluvrijeme X (ako mi vjerujete, to sam i odigrao danas na kladionici) , a onda primanje gola i spašavanje žive glave. I onda bude : "Nesretno smo primili gol, morali smo se otvoriti i nešto uraditi" . Ne želim gledati ovakav Velež, bojažljiv i preambiciozan u odnosu na mogućnosti. Nismo mi za Evrope, možda mi imamo fine dresove, Vladavića Admira, klub sa historijom i tradicijom, jedne od najboljih navijača u Ex-Yu (i danas su se bolje čuli od Škripara, a kamera je bila na sredini terena, svaka im čast iako uvijek može bolje) , ali jednostavno ne ide - pa ne ide. Još ćemo se nagledati ekipa kao što su Olimpic , kao što je Čelik i spašavanja boda. Nisam ogorčen na svoj klub, samo sam realan. Đokić je opravdano na klupi, žao mi što sam ga prozivao i govorio da bih volio da igra, 36 mu je godina i riješiti ga se obavezno na kraju sezone. Ima Bobić, ima Andrija, ubaciti nekog mladog (možda Volodera iz juniora, kažu da je doista talentovan). Što se tiče pojačanja, nijedno mi do sad nije pojačanje, nego samo prinova.

Ako baš moram izabrati najboljeg našeg igrača danas, to je Janičijević. Ubacio je jednu loptu u šesnesterac, svaka mu čast, neki za 85 minuta to nisu uspjeli
Imam apsolutno isto mišljenje.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 14 sep 2014, 21:53

Veceras je Siroki igro puno slabije nego proslih godina,i da je Velez igro onako kako moze i zna odnijeli bi sigurno bodove.Sami smo krivi za zasluzen poraz jer nam je igra prema naprijed bila katastofalno bojazljiva i anemicna.Sa odbanom sam zadovoljan izuzev kod prvog gola(Skahica mora da je mala naljutila pa o tome razmisljo dok je vracao golmanu loptu :? ).Dino ,Anel i Vlada najslabiji igraci na terenu a trebali su biti ubitacni trio za Siroki.Ama nista nisu pokazali i gdje im je ona forma od prosle godine nestala pitam se :? .Sredina isto losa bila sa Nikolicem,Jankom i Merzicem,nisu mogli da naprave 2 akcije da valja.Peja mi je isto slabasan u odbrani,lahko prolaze kraj njega.

Sve u svemu zasluzen poraz i to najvise nasom katastrofalnom igrom,pogotovu prema naprijed :problem:

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 sep 2014, 22:03

Mislim da je sada jasno zasto sam govorio da smo lose otvorili sezonu. Protiv Celika i Olimpica smo morali uzeti po 3 boda, da se ovdje nebi morali hvatati za glavu ako izgubimo. Ipak ostaje nada da ce momci odigrati dobru sezonu, a na kraju sta bude. Tu je i Kup i tu se takodjer mora igrati sa 100% ako zelimo izaci u Evropu.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 14 sep 2014, 22:06

Red Army Mostar
Upravo sada ·
Neceemo Vas kritikovat samo cu pitat igrace Veleza imate li obraza jel Vas stid imalo nakon vecerasnjeg poraza.
uredu je izgubit ali "skinug gace"i pustit da Vas naguze to necemo trpit.
KUNEMO Vam se nasom svetinjom vise nema zajebancije.mi se po trubini kucamo da raja udju na tribinu i da vas bodre dahemo zadnju marku a vi glumitr sminku i pijete po xxx i oecini.
kunemo Vam se da od sad to nece moci ili cete se s nama kacit i degenwk dobit ili se borite za grb s petokrakom.
U suprotnom idite iz kluba.....
Dobili ste zuti karton

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 14 sep 2014, 22:10

Tuga, jad i cemer.Europa ćao :salut:
Dino i Ani se umislili da su igrači.Jedini koji je zadovoljio je Janicijevic.Bravo momak :clap:
Sad protiv Slavije u kupu, to gubimo i onda protiv njih u Mostaru remi i Feja ide
Šteta mogla je biti dobra sezona.
MANEKENI STIDITE SE :evil: RAja daju zadnje pare i gube vrijeme a vi im tako vracate.FUJ.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 14 sep 2014, 22:15

Jbg rodjeni nema veze glavu gore pa visi nas sta smk sve doveli i ulozili pa pogledaj rezultata i nama je puna kapa sto ih **** boli za nas navijace tako da vas razumijem sretno u nastavku rodjeni. ;)
04.10.2009 !!

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 14 sep 2014, 22:18

" onclick="window.open(this.href);return false;

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 14 sep 2014, 22:20

Sta reci?

Zasluzen poraz.

Nekoliko objektvinih zakljucaka iz ove utakmice:

-Dragojevic je bolji od Djokica, sigurnije djeluje i barem loptu moze izbiti na protivnicki dio terena. :) Neznam ko je doveo Djokica, ali nazalost je potpuni promasaj.

-I dalje mislim da je odbrana najkvalitetniji dio ovoga tima, ali nazalost kod Skahiceve greske presudilo je iskustvo. Ko je ikad vidio profesionalne igrace da se poigravaju saljuci neke pasove svom (ionako) nesigurnom golmanu. Zlatno pravilo odbrane je ako neznas sta sa loptom izbij je u aut, pa to rade i svi profesionalni igraci najboljih liga. Vidili smo kako Pandza cisti lopte veceras. Nema zezancije, nabij je u aut pa nek izadje sa terena. Osima Skahica, bilo je i jos nesigurnih pasova nazad golmanu, kao da je to bio nagovjestaj sta ce se kasnije dogoditi. Skaljicevo iskustvo u odbrani puno znaci.

-Mi smo totalno druga ekipa sa i bez Blagojevica. Jednostavno nemamo igraca koji ga moze adekvatno zamijeniti. Neznam jel Merza jos povrijedjen, ali i on je bio katastrofa veceras. Sredina na kojoj smo imali najvise igraca totalno je zakazala. Ocigledan nedostatak Haurdica sa lijeve strane se vidio sa Dinom koji osim trke nista nije pokazao. Drag mi je Dino, bori se i ostalo, ali neide sa njim od prve minute. Veceras je to ponovo pokazao, Dino je igrac za zadnjih dvadesetak minuta koji svojom brzinom moze zagorcati protivniku zivot.

Ostali:

-Vladavic nije u formi jos ocigledno. Osim trke koja mu nedostaje, dosta je grijesio sa pasovima. :( Probudi se Vlada. :(

-Hebibovic nije ni sjena igraca od prosle sezone. Sta se dogadja? :(

-Zvonic katastrofa, odbija se lopta od njega ko od dasku peticu. :thumbdown: :thumbdown:

-Jankovic van forme, veoma slabo. :yawn:

-Nikolicu dajem prolaznu ocijenu veceras, veliki borac i sigurno pojacanje. :thumbup:

-Maleta isto porlazna ocijena, jedni koji zna povuci loptu, doduse veceras malo slabiji u proigravanju.

-Pejic, isto prolazna ocijena. :thumbup:

-Janicijevic veceras pokazao da sigurno zasluzuje vecu minutazu. :thumbup:

-Popovic je djelovao zainteresirano , kao da ga klupa malo probudila, tesko reci, malo je igrao veceras umalo da ga zabije. :hmmmmm:

Nista jos nije izgubljeno, nije Siroki nesto puno bolji od nas, a ni Sarajevo. Ima puno toga jos da se igra. Netreba posustati. Tu je kup, a prosipace svaka ekipa ove lige bodove. Mi se trebamo probuditi dok nam nije jos kasno.
Nadam se da ce Blogoje i Haurdic biti spremni brzo.

Forza Velez!
Zadnja izmjena: Kadet91, dana/u 15 sep 2014, 00:01, ukupno mijenjano 3 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.