jbga jesam li ja lud il šta je ovo

Upravo tako. Što se Saveza tiče, ukratko, i poslije Ušketa Uške.revan je napisao/la:Sama činjenica da kod nas informacije o plaći stručnog štaba novinari i cjelokupna javnost moraju saznavati iz anonimnih izvora unutar Saveza, govori da je i dalje nešto truhlo u toj državnoj instituciji. Po pravilu u svim državnim institucijama, bilo političkim ili sportskim, sve mora biti transparentno i dostupno javnosti, samo kod nas se sve vezano za novac krije kao zmija noge.
Selektor nacionalnog tima, yebote... Pa nece imat' 600 marakamone je napisao/la:Čuj ovo " Pristojne plate imali su Hadžibegić, Smajlović i Slišković, koje su se kretale od 5.000- 10.000 maraka"
Consigliere je napisao/la:
Profil je prejakI iako je zayebancija teska, u njemu ima ogromna doza istine... nazalost
Imasanlituncay je napisao/la:Ja taj profil ne mogu naćiIma li neko link
Nerminovic je napisao/la:Imasanlituncay je napisao/la:Ja taj profil ne mogu naćiIma li neko link
https://www.facebook.com/susic.safet.pape" onclick="window.open(this.href);return false;
"Vjerujte, da nam je bilo tko drugi bio izbornik na Svjetskom prvenstvu mi onu skupinu prolazimo bez problema. Ma, sami da smo se dogovorili kako ćemo igrati prošli bismo! Ispali smo samo zato što je protiv Nigerije stavio momčad koja nikad na treningu nije igrala zajedno, a pogotovo na utakmicama", otkriva nam izvor iz bh. svlačionice, razočaran ponašanjem izbornika, za kojeg kaže da se BiH nije zahvaljujući njemu plasirala u Brazil, već unatoč njemu.
Nisi me razumio. Odkad su pristojne plate 5-10 milja? To kod bas pristojno? Za kolko ti radiš, ako radiš uopšteConsigliere je napisao/la:Selektor nacionalnog tima, yebote... Pa nece imat' 600 marakamone je napisao/la:Čuj ovo " Pristojne plate imali su Hadžibegić, Smajlović i Slišković, koje su se kretale od 5.000- 10.000 maraka"
Al ime na fbu kao ove teme. Ovo se neki forumaš zajebavasanlituncay je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Imasanlituncay je napisao/la:Ja taj profil ne mogu naćiIma li neko link
https://www.facebook.com/susic.safet.pape" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa upravo to je i zeljela vecina novinara,da i oni mogu zaraditi koju pinku na reprezentaciji.zgembo89 je napisao/la:Evo sta se desi kad svi pocnu da sastavljaju ekipu Zec,MAhmutovic![]()
![]()
A.H. kad je postavio pitanje na pres konferenciji za Tinceka, ovdje je ismijan, a jedini je imao muda postaviti bilo kakvo pitanje onom olosu na klupi.zgembo89 je napisao/la:Ja ne podrzavam ni ovo orkestrirani napadi onog A.H. sa hrvatskog portala kao i avaz,uredu je kritikovati formaciju,taktiku,pozivanje igraca ali ovo oko plate to je Izvrsni odbor ,a ne Safet Susic on nema veze stim oni su mu dali tolike beneficije treba i njih istjerat neki dan je Jasminu Bakovicu produzen ugovor na 4gide to lagano..
AH je kritikovao i kad je sve bilo bajno (naizgled) i kada su se Avaz i slicni takmicili ko ce vise polizati supak Savezu i selektoru.zgembo89 je napisao/la:Ja ne podrzavam ni ovo orkestrirani napadi onog A.H. sa hrvatskog portala kao i avaz,uredu je kritikovati formaciju,taktiku,pozivanje igraca ali ovo oko plate to je Izvrsni odbor ,a ne Safet Susic on nema veze stim oni su mu dali tolike beneficije treba i njih istjerat neki dan je Jasminu Bakovicu produzen ugovor na 4gide to lagano..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.