Safet Sušić - Pape

amho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la amho » 14 sep 2014, 17:20

Rusilac je napisao/la:
amho je napisao/la:smjenom selektora ne smijemo zapast u zamku pa vratit' spahica i misimovica.... njihovo vrijeme je proslo... treba gradit' ekipu za zavrsnicu EP-a i kvalifikacije za rusiju... povratkom nih dvojice bi dobili kratkorocno u smislu sigurnijeg plasmana na EP, ali dugorocno je to korak unazad... eh sad pitanje je sta nam je prece...
To sto ti pricas su je tesko s.anje iz jednostavnog razloga sto vracanje najboljeg stopera kojeg ova zemlja ima i najlucidnijeg tehnicara nikako i nikad ne moze biti korak unazad.Moze samo u tvojoj glavi i u glavama takvih kao sto si ti.
Treba vratiti svakog ko moze pomoci,nama gori pod nogama i ozbiljno nam je ugrozen plasman na EP,najvaznije je izboriti ga a ti i tebi slicni za sebe ostavite to ko je vama drag a ko nije,to nije uopste vazno.

Uostalom,novi selektor ce zvati one igrace koji mu trebaju. Sumnjam da bi i jedan normalan trener izostavio ova dva igraca,pogotova sad u ovakvoj situaciji koja je prilicno teska.
kao sto sam ja? to ti mene znas pa donosis generalne zakljucke?? obuzdaj se malo... iznesi svoje misljenje i sve ok... opet ti kazem: citas sranja??? nisi valjda tako nisko pao... zaobidji moje postove i mirna bosna...

tvoji stavovi o spahicu i misimovicu zapravo samo govore koliko ti veze s vezom imas ili bolje receno nemas... traziti spas u spahicu i misimovicu za francusku i rusiju je jednaka glupost kao i susicevo vodjenje repke u posljednjih godinu, dvije... radije bi gasio pozar kojeg nema nego trazio dugorocna i u slucaju misimovica moderna rjesenja... ali dobro to je s.anje... ti si inace ekspert... a o tome govori tvrdnja da 'nama gori pod nogama i da nam je teska situacija za plasman' .. ovakvu tvrdnju iznijet nakon odigrane 2 utakmice u grupi je dokaz teske 'strucnosti' da ne kazem 'znanja'....

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 sep 2014, 17:22

ultrasstyle_tz je napisao/la:bas me zanima dal zna da nam je jedan napadac danas odigrao 45 min u seriji A...da ga pitas koji i da mu das milion ako pogodi ne bi Sajo znao nema sanse :mrgreen:
Kako je odigrao?
btw Zukan opet klupa, ali Chievo je pobjedio Napoli u gostima.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 sep 2014, 17:26

calcio je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:bas me zanima dal zna da nam je jedan napadac danas odigrao 45 min u seriji A...da ga pitas koji i da mu das milion ako pogodi ne bi Sajo znao nema sanse :mrgreen:
Kako je odigrao?
btw Zukan opet klupa, ali Chievo je pobjedio Napoli u gostima.
Cessena katastrofalna, nije mogla tri dodavanja spojiti u protivnickoj polovici. Djuric par puta dobro zagradio loptu, proslijedio saigracima, takodje par zracnih duela dobio (gdje mu ne mogu pera odbiti), ali inace nista posebno. Kao sto rekoh, nije imao upotrebljivih lopti da napravi nesto znacajno naprijed.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 14 sep 2014, 17:35

Ja i dalje ostajem kod svojih principa od prije, a to je da necu da vrijedjam niti selektora (ko go to bio), niti igrace, koliko god oni bili losi ili ne zasluzivali igranje. Ono sto radim je kritika i trudim se da bude konstruktivna bez nekog velikog pametovanja, jer je ipak to samo moje misljenje sto se tice situacije.

Moje misljenje je da ako izgubimo od Velsa, tu se zavrsava Papetova karijera u nasoj reprezentaciji. Mislim da nije potreban los rezultat jos i sa Belgijom da bi se to desilo. Nezadovoljstvo od strane igraca pa i Pepeta je vidljivo i za ljude izvan BIH, a kamoli ljude poput nas koji pratimo nasu reprezentaciju.
Inace sam optimista, ali u ovom slucaju ne vidim pozitivan ishod dok Pape ne bude zamjenjen, i imam osjecaj da ce se to brzo i desiti. On je trebao da zna da ako igraci osjecaju nezadovoljstvo, taman da je igrao sa mega zvijezdama, pozitivnog rezultata nema, nego ce samo rasti ta agonija.

Jednostavno receno, baterije su se ispraznile i ne vidim niti volju, niti elan neki, niti bilo sta vise. Pape mi je drag, ali mislim da svi znamo pa i on, da ovo nece biti nista bolje kasnije. Ako je znao kako igraci osjecaju i ako je rekao da nakon Irana nece vise da bude selektor, trebao je da se drzi toga. Nisu problem ni mladi igraci, niti novi (nebitno sada je li oni zasluzuju taj poziv ili ne). Cak mislim da je pravo vrijeme da dodajemo mlade generacije na pocetku kvalifikacija da se uigravaju, umjesto kasnije kada budu jace utakmice i onda pokusavas na prvenstvu da se uigravas, ali losa atmosfera je itekako problem.

Na kraju, ipak zelim i igracima pa i Papetu sve najbolje i ne mogu da shvatim ljude koji mu prizeljkuju smrt i jos druge ruzne stvari. Nekulturno je vrijedjanje koje vidim ovde, mada pokusavam da shvatim te emocije iako se ne slazem, ali ove druge stvari su van zdravog razuma i stvarno se pitam, kakvi su to ljudi koji mu zele nesrecu, smrt itd.?

Naprijed BiH. Bit ce bolje aBd :bih:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 14 sep 2014, 17:38

Murgina slova, svako je zlatno. :clap:
:bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 14 sep 2014, 17:41

Mozambik je napisao/la:
amho je napisao/la:smjenom selektora ne smijemo zapast u zamku pa vratit' spahica i misimovica.... njihovo vrijeme je proslo... treba gradit' ekipu za zavrsnicu EP-a i kvalifikacije za rusiju... povratkom nih dvojice bi dobili kratkorocno u smislu sigurnijeg plasmana na EP, ali dugorocno je to korak unazad... eh sad pitanje je sta nam je prece...
Mi smo ga dugorocno popusili svakako.

Na SP 2018 se sigurno necemo plasirati, nismo mu takvi nafakasi da dva puta izvucemo Grcku.

Buducnost nam je crna. Sve manje igraca ce dolazit iz dijaspore, to je prirodan sijed dogadjaja i Bosna tu nece biti izuzetak. Ovi dosad igraci su ili rodjeni u Bosni i kao bebe protjerani u bijeli svijet i imaju kakvo takvo osjecanje prema BiH.

Sljedeca generacija nece imati nikakve emotivne veze sa BiH i tesko da cemo docekati da se odluce za BiH. To je ono sto se Turskoj događa vec dugo vremena.

Kvaliteta nase lige je u ravni Andore, kad se budemo morali osloniti na domace igrace i reprezentacija ce pasti u rang Andore.
nismo mi nista dugorocno popusili... kao da ce vrijeme stat' kad dzeko, pjanic, kolasinac, begovic, besic odstupe??? pa isto se mislilo sa generacijom bolica, baljica, konjica, hibica... nista nije stalo... cak naprotiv...

misimovic u posljednoj godini je teret repki...sadasnji misimovic nije ni blizu misimovica kojeg mi prizivamo... spahic sa svojim ponasanjem na i izvan terena takodjer je veci teret nego olaksanje... to ce s vremenom samo postajati gore... a rjesenja ni na vidiku... mi cemo se plasirat' na euro u svakom slucaju... samo selektor treba da odstupi... cak i protiv kipra bi dobili samo da susic zna imalo o taktici i formacijama... dovoljno je bilo da je mujdza igaro desno s hajrovicem, a lulic sa salihovicem lijevo, umjesto vrska, suska i prcka...

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 14 sep 2014, 17:44

ma otkud sad taj igrac da iskoci ? iznenadio ga je .. a i logicno je da igra za srbiju :D ali sta ? zar je vec igrao za nas ? borce molim te snimi mu na kasetu :urnebes:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 sep 2014, 19:03

Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 14 sep 2014, 19:12

hmmmm

http://www.****/clanak/135626/safet- ... -euro-2016" onclick="window.open(this.href);return false;
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 14 sep 2014, 19:16

Žali Bože para protraćenih na ćalovinu.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 sep 2014, 19:17

- NSBiH je pogriješio što se olako odrekao usluga Misimovića i Spahića. Sušić je moj prijatelj, ali je pogriješio ako nije upoznao igrače sa prednostima i manama Kiprana - izjavio je Baždarević.

I Hadžibegić je bio oštar.

- Razočaran sam! I stručni štab mora snositi dio krivice - stav je Hadžibegića. Burno će biti narednih dana u i oko saveza i reprezentacije.
Polako se javljaju...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 sep 2014, 19:19

plavipatriota je napisao/la:https://www.facebook.com/susic.safet.pape
:lol: :lol: :lol:
slika
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Haha prejak profil. :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 14 sep 2014, 19:19

amho je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:
To sto ti pricas su je tesko s.anje iz jednostavnog razloga sto vracanje najboljeg stopera kojeg ova zemlja ima i najlucidnijeg tehnicara nikako i nikad ne moze biti korak unazad.Moze samo u tvojoj glavi i u glavama takvih kao sto si ti.
Treba vratiti svakog ko moze pomoci,nama gori pod nogama i ozbiljno nam je ugrozen plasman na EP,najvaznije je izboriti ga a ti i tebi slicni za sebe ostavite to ko je vama drag a ko nije,to nije uopste vazno.

Uostalom,novi selektor ce zvati one igrace koji mu trebaju. Sumnjam da bi i jedan normalan trener izostavio ova dva igraca,pogotova sad u ovakvoj situaciji koja je prilicno teska.
kao sto sam ja? to ti mene znas pa donosis generalne zakljucke?? obuzdaj se malo... iznesi svoje misljenje i sve ok... opet ti kazem: citas sranja??? nisi valjda tako nisko pao... zaobidji moje postove i mirna bosna...

tvoji stavovi o spahicu i misimovicu zapravo samo govore koliko ti veze s vezom imas ili bolje receno nemas... traziti spas u spahicu i misimovicu za francusku i rusiju je jednaka glupost kao i susicevo vodjenje repke u posljednjih godinu, dvije... radije bi gasio pozar kojeg nema nego trazio dugorocna i u slucaju misimovica moderna rjesenja... ali dobro to je s.anje... ti si inace ekspert... a o tome govori tvrdnja da 'nama gori pod nogama i da nam je teska situacija za plasman' .. ovakvu tvrdnju iznijet nakon odigrane 2 utakmice u grupi je dokaz teske 'strucnosti' da ne kazem 'znanja'....
Bio sam malo ostriji zato sto je vidljivo da si hejter.Jer da nisi,pricao bi argumentima.
Mi nemamo boljeg stopera od Spahica,nemamo ni priblizno dobrog.I to je fakt,cinjenica,argument.
Takodje je cinjenica da nemamo i nikad necemo imati igraca kalibra Zvjezdana Misimovica i da je na trenutnom spisku od njega bolji samo Pjanic i niko vise.To ti je isto fakt,cinjenica,argument.
To sto ti licno imas nesto protiv ovih igraca nema nikakve veze ni sa cim,zato ti i kazem da si hejter.
Jos nesto,zasto je star i spor Misimovic a to isto nije Medunjanin recimo,koji jedva da je ista mladji od njega a brzi sigurno nije ni malo,kvalitetniji sigurno nije?Pa i jos neki igraci koji imaju 30 i 31 godinu.
Karagunis je u Brazilu predvodio Grcku sa ravnih 37 godina,kao i Klose Njemacki napad sa 36.

I na kraju,istina je da nam opasno visi u zraku plasman na Euro i vec sad treba poduzeti sve,ukljucujuci i vracanje Spahica i Misimovica,ako oni to uopste zele,da stabilizujemo igru,atmosferu i vratimo se na pravi kolosjek.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 14 sep 2014, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 sep 2014, 19:29

Ako neko na ovom forumu nije hater, nego covjek hladne glave i razuma onda je to amho. ;)

Ipak sam drugog misljenja. Mislim da nam Spahic u ovom momentu zaista treba, Misimovic mozda.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 14 sep 2014, 19:34

Spahic nam treba jer je najbolji odbrambeni igrac, jer je vodja ove generacije, jer ima muda da povede ekipu.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 sep 2014, 19:38

Fuad Muzurović prvi bh. selektor bio je najmanje plaćen. Zarađivao je u prvom mandatu 800 maraka. I nije imao ništa od privilegija, koje su imali njegovi nasljednici. Pristojne plate imali su Hadžibegić, Smajlović i Slišković, koje su se kretale od 5.000- 10.000 maraka. Donedavno je Miroslav Blažević slovio kao najskuplji selektor, ali je sadašnja Sušićeva gaža premašila i, za parama bolesnog Ćiru. Plaće ne smiju biti problem, pogotovo ne nagrade ako će stručni štab ispuniti cilj i odvesti nas na veliko takmičenje kao što nas je Pape odveo u Brazil. Problem je ako se ne ostvari cilj, a još gore što se zapostavljaju domaći treneri s profi licencama do kojih su teško došli, a koji mogu redati čunjeve, voditi zagrijavanje...
:tokralju: :tokralju:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 14 sep 2014, 19:40

Ja jos uvijek ne mogu da vjerujem da su kriminalcu dali platu od 50 000 maraka :o i jos 25 000 od marketinga.
Za te novce smo mogli dovesti strucnjaka svjetskog renomea i referenci.

Ipak ocekujem sutra ili najkasnije u Utorak da ce biti objavljeno da kriminalac vise nije selektor reprezentacije.
Ovog puta drugaciji epilog jednostavno nije moguc.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 14 sep 2014, 19:48

Znaci 75 000 mjesecno+premije+premije za plasman i na sve to sloboda da gura i prodaje igrace,uzima procenat od nekih igraca i jos i tu dodatno zaradjuje :o
Nije cudo sto se tako ocajnicki borio za novi mandat a nije bogami ni cudo sto ga novinari podrzavaju,samo djelicem tih para on moze kupiti sve novinare u BiH.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 14 sep 2014, 20:01

U tu platu i premije su , vjerovatno , ugradjen i i ti lobiji u savezu koji ga drze, novinare placa sicom jer su bijednici ...tu se i proda koji igrac. Ma kretenu kao sto je on, upala sjekira u mede, zato i jeste arogantan, ugovor pojacan, svi podmireni i vjeruje mu ne moze niko nista.
Nitkovi koji samo kod nas mogu biti na poziciji
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 sep 2014, 20:24

slika

Profil je prejak :rol: I iako je zayebancija teska, u njemu ima ogromna doza istine... nazalost :pinokio:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.