Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Jako dobro,pojacanja su opravdala ocekivanja,ali vidjet cemo kako ce ovo kasnije izgledati..
Januzaj sebican na kraju,ne treba mu ovo..
Januzaj sebican na kraju,ne treba mu ovo..
Suma sumarum solidna tekma ali ako se uzme u obzir broj debitanata odlicno ! Di Maria, Rooney, Herrera tim redoslijedom. Blind takodje odlican s tim sto ce on tek da pokaze koliko moze protiv jacih (napadackih) ekioa jer ovi nisu pet puta presli centar za 90minuta. Steta za tigra ali kako ga Persie nesebicno proigra
bice ovo svako kolo bolje jos kad se vrati Carrick.. uhh
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Momak ima ogromnu zelju. Fenomenalan je talenat.dr.van nostrand je napisao/la:Adnane, na ovakvim potezima gubis postovanje saigraca, i ovakvi potezi ce te zakovati za klupu ako nastavis ovo raditi. Ajjjj, sanse
Koliko je samo Ronaldo imao ovakvih situacija, dobro ga Gigs i drustvo nisu udavili. Shvatit ce i Persi, i on je nekada bio sebican. Nista strasno.

Mene zabrinjava ova formacija kada je u pitanju Falkao. Runi i Persi se mogu izvlaciti, razvaliciti protivnika. Znaju sa loptom, mogu stosta napraviti i van sesnaest. Medjutim, Falkao nije takav igrac. On je klasicni spic, gol igrac. Grijeh ga je vozati po terenu. Valjda i Gal to skonta pa ga isforsira u vrhu napada.
Roho me pozitivno iznenadio.
Toliko za ovu tekmu. Vidjet cemo kako ce izgledati protiv ozbiljnijih protivnika. KPR je u ovom trenutku najslabija ekipa u ligi.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Januzaj k... od igraca
beka23 je napisao/la:
Napokon u školu bez da me neko podyebava

Upravo! RvP na minut ranije iz izgledne pozicije pokusava naci Falcaoa da ovaj zabije na debiju a Januzaj iz dosta teske situacije se ne odlucuje odigrati pas RvP-u, ili Kolumbijcu, koji su bili potpuno sami.dr.van nostrand je napisao/la:Adnane, na ovakvim potezima gubis postovanje saigraca, i ovakvi potezi ce te zakovati za klupu ako nastavis ovo raditi. Ajjjj, sanse
Prva pobjeda je tu, 4:0 je dobar rezultat a moglo je jos gol-dva komotno. Nagradu za igraca utakmice nek` podijele Di Maria i Herrera, oboica su odigrali odlicno s tim sto je ovaj drugi bio jako dobar i u defanzivi i naprijed. Blind takodjer odigrao dobro ali protiv ekipe koja nije mogla napadati tako da ovo njemu i nije neki test, ali i pored toga mi je djelovao jako sigurno, odigrao je momak dobar mec, bolji je na toj poziciji od svakog konkurenta u Unitedu, dosta bolji.
Pobjeda na individualni kvalitet pojedinaca kojih je dosta u ovom timu Uniteda. Razumljivo, reci cu, jer su neki igraci tek dosli, neki se tek oporavili od povrede i nadam se da ce tim preuzeti ulogu pojedinca u narednim mecevima.
Ova pobjeda nece znaciti nista ako se ne nastavi sa dobirm igrama. Nije sramota i prosuti bodove kada igras dobro ali lopta nece u gol. Iskreno se nadam da su partije iz prva 3 kola proslost.
Falcao je tek dosao ali steta sto nije zabio nakon onog suta Blinda. Nadam se da ce prestati izvlaciti se po loptu, vjerujem kako ce LvG skontati da on NIJE igrac za to, RvP i Rooney to komotno mogu ali Radamel je klasicni napadac koji je najbolji kada je blizu gola. Doduse danas to i moramo shvatiti, zelio je pokazati borbenost pred Old Traffordom koji ga je fenomenalno docekao.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
A kakav je Ronaldo bio u prve 2-3 godine. Usrao je ovakvih situacija na stotine, driblao i milijardu puta gubio bezveze lopte. Visio je po klupi, imao bruku uspona i padova. Sve to je istrpio stari Fergi i od njega napravio zvijer. Valjda ce i Gal imati sluha za Januzaja. Mali bi mogao biti legenda Junajteda.veron je napisao/la:Januzaj k... od igraca
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- SylvesterStallone
- Kontakt:
4-0 man.utd-Q.P.R
ali nemoj te mislit da ste jaki,Q.P.R je ocajan

- DukeOfWellington
- Kontakt:
To već sve izgleda puno bolje sa ovim novim igračima, pogotovo sa Di Mariom. Za neke nove treba malo više strpljenja, pa čak i za neke stare dok se uklope sa novima. Van Gaal je sam birao ova pojačanja i eto hajmo vjerovati da je znao šta je birao, zna se šta se očekuje od njega i od Uniteda.
Blind maestralan .
Zeljeznicar! 1921 !
Blind je kombinacija PAula Scholes-a i Elvira Rahimica
Raduje me dobra saradnja RvP i Falcaa, dodaju se u napadu, iako su kratko zajedno.
Kazem vam titula nije nemoguca... jest da skripi u odbrani al bice bolje.

Raduje me dobra saradnja RvP i Falcaa, dodaju se u napadu, iako su kratko zajedno.
Kazem vam titula nije nemoguca... jest da skripi u odbrani al bice bolje.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Jel` se Rooney izjednacio sa Henryem na listi strijelaca? Sad mi pade na pamet.
EDIT:
Jeste, po 175 oba.
EDIT:
Jeste, po 175 oba.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Po meni je danas RvP trebao izaći, a da Falcao uđe. A sumnjam nešto da će se trojka Rooney - RvP- Falcao često nalaziti zajedno na terenu ali vidjećemo.Rooney88 je napisao/la:Upravo! RvP na minut ranije iz izgledne pozicije pokusava naci Falcaoa da ovaj zabije na debiju a Januzaj iz dosta teske situacije se ne odlucuje odigrati pas RvP-u, ili Kolumbijcu, koji su bili potpuno sami.dr.van nostrand je napisao/la:Adnane, na ovakvim potezima gubis postovanje saigraca, i ovakvi potezi ce te zakovati za klupu ako nastavis ovo raditi. Ajjjj, sanse
Prva pobjeda je tu, 4:0 je dobar rezultat a moglo je jos gol-dva komotno. Nagradu za igraca utakmice nek` podijele Di Maria i Herrera, oboica su odigrali odlicno s tim sto je ovaj drugi bio jako dobar i u defanzivi i naprijed. Blind takodjer odigrao dobro ali protiv ekipe koja nije mogla napadati tako da ovo njemu i nije neki test, ali i pored toga mi je djelovao jako sigurno, odigrao je momak dobar mec, bolji je na toj poziciji od svakog konkurenta u Unitedu, dosta bolji.
Pobjeda na individualni kvalitet pojedinaca kojih je dosta u ovom timu Uniteda. Razumljivo, reci cu, jer su neki igraci tek dosli, neki se tek oporavili od povrede i nadam se da ce tim preuzeti ulogu pojedinca u narednim mecevima.
Ova pobjeda nece znaciti nista ako se ne nastavi sa dobirm igrama. Nije sramota i prosuti bodove kada igras dobro ali lopta nece u gol. Iskreno se nadam da su partije iz prva 3 kola proslost.
Falcao je tek dosao ali steta sto nije zabio nakon onog suta Blinda. Nadam se da ce prestati izvlaciti se po loptu, vjerujem kako ce LvG skontati da on NIJE igrac za to, RvP i Rooney to komotno mogu ali Radamel je klasicni napadac koji je najbolji kada je blizu gola. Doduse danas to i moramo shvatiti, zelio je pokazati borbenost pred Old Traffordom koji ga je fenomenalno docekao.
Luis van Gal isti Zlatko Lagumdzija, ko da su braca rodjena

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Sjajno je što smo pobijedili, ali ipak je ovo QPR tek' treba da vidimo kako će to izgledati protiv jačih ekipa. Isto tako mislim da ćemo izgledati mnogo bolje što vrijeme bude prolazilo.
Danas su me Blind i Ander jako iznenadili, odlična partija. Jako agresivni i ne griješe prilikom dodavanja. Ander ima neka lucidna riješenja, zna dati loptu u prostor, brz iagilan u odbrani. Blind sigurica pasovi, ali to je možda i ono što nam treba kad' nema Carricka.
Šta reći za Di Mariu osim
Rojo jako dobar, kao i cijela odbrana. Kapiten dobar ali može bolje još
Mata me danas još jednom razoćarao, bez obzira na njegov go

Danas su me Blind i Ander jako iznenadili, odlična partija. Jako agresivni i ne griješe prilikom dodavanja. Ander ima neka lucidna riješenja, zna dati loptu u prostor, brz iagilan u odbrani. Blind sigurica pasovi, ali to je možda i ono što nam treba kad' nema Carricka.
Šta reći za Di Mariu osim

Mata me danas još jednom razoćarao, bez obzira na njegov go

-
- Kontakt:
This is United.Hejteri na aparatima!!!! Di magia momak malo luddd,ali Blinde skidam kapu kakav mec,pa sve Kleverlije smijurije se nmg poredit sa ovim sto si sminko napravio za 90 min,jos samo da je tigar zavrsio onu odbicu,valja iscekat sljedecu sed icu volim te mancooo
Daley Blind, 122 dodavanja (95%)
Jeste QPR, ali s obzirom da je prva utakmica u dresu Uniteda na poziciji koja nam škripi odavno sasvim zadovoljavajuć učinak (eto da je bila jača ekipa, perfektan). Plus onaj šut, protiv težih timova takav šut može donijeti 3 boda.
Jeste QPR, ali s obzirom da je prva utakmica u dresu Uniteda na poziciji koja nam škripi odavno sasvim zadovoljavajuć učinak (eto da je bila jača ekipa, perfektan). Plus onaj šut, protiv težih timova takav šut može donijeti 3 boda.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Blind nije onakve partije pruzao ni u Ajaxu na poziciji koju je danas igrao

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
To je ono sto mi se kod njega najvise i svidja. On nije nikakav hibrid Inieste i Alonsa, i toga je svjestan tako da ne pokusava nikakve futuristicke pasove, svjestan je svoje uloge na terenu, zna da je defanzivac i da ne smije grijesiti tako da igra na sigurno. Pasovi su mu tacni i precizni, ne boji se gurnuti loptu naprijed i razmislja, u odnosu na Flertchera, kao superracunar[/i. Naravno da je olaksavajuca okolnost protivnik koji nije mogao napadati ali mu je tek prva utakmica, nadam se da ce i protiv jacih ekipa igrati slicno.UnitedWA je napisao/la:Daley Blind, 122 dodavanja (95%)
rafael i Ander su dobitna kombinacija kada su na malom prostoru, dosta brzo mijenjaju pozicije i razumiju se izgleda jako dobro + imaju slican karakter oboica, dosta su agresivni i temperamentni, nadam se da ce Rafa nastaviti sa igrama u prvih 11 te da se nece, bar neko vrijeme, vracati u bolnicu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.