kao sto sam ja? to ti mene znas pa donosis generalne zakljucke?? obuzdaj se malo... iznesi svoje misljenje i sve ok... opet ti kazem: citas sranja??? nisi valjda tako nisko pao... zaobidji moje postove i mirna bosna...Rusilac je napisao/la:To sto ti pricas su je tesko s.anje iz jednostavnog razloga sto vracanje najboljeg stopera kojeg ova zemlja ima i najlucidnijeg tehnicara nikako i nikad ne moze biti korak unazad.Moze samo u tvojoj glavi i u glavama takvih kao sto si ti.amho je napisao/la:smjenom selektora ne smijemo zapast u zamku pa vratit' spahica i misimovica.... njihovo vrijeme je proslo... treba gradit' ekipu za zavrsnicu EP-a i kvalifikacije za rusiju... povratkom nih dvojice bi dobili kratkorocno u smislu sigurnijeg plasmana na EP, ali dugorocno je to korak unazad... eh sad pitanje je sta nam je prece...
Treba vratiti svakog ko moze pomoci,nama gori pod nogama i ozbiljno nam je ugrozen plasman na EP,najvaznije je izboriti ga a ti i tebi slicni za sebe ostavite to ko je vama drag a ko nije,to nije uopste vazno.
Uostalom,novi selektor ce zvati one igrace koji mu trebaju. Sumnjam da bi i jedan normalan trener izostavio ova dva igraca,pogotova sad u ovakvoj situaciji koja je prilicno teska.
tvoji stavovi o spahicu i misimovicu zapravo samo govore koliko ti veze s vezom imas ili bolje receno nemas... traziti spas u spahicu i misimovicu za francusku i rusiju je jednaka glupost kao i susicevo vodjenje repke u posljednjih godinu, dvije... radije bi gasio pozar kojeg nema nego trazio dugorocna i u slucaju misimovica moderna rjesenja... ali dobro to je s.anje... ti si inace ekspert... a o tome govori tvrdnja da 'nama gori pod nogama i da nam je teska situacija za plasman' .. ovakvu tvrdnju iznijet nakon odigrane 2 utakmice u grupi je dokaz teske 'strucnosti' da ne kazem 'znanja'....