Pljusak isto kao kod vas.ALBOX je napisao/la:Kakva je situacija u Srebrniku , u Gracanici opet prolom oblaka i nove nevolje u gradu ?
OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
-
- Moderator
- Kontakt:
Kod nas Sunce dereVandelanoite je napisao/la:Pljusak isto kao kod vas.ALBOX je napisao/la:Kakva je situacija u Srebrniku , u Gracanici opet prolom oblaka i nove nevolje u gradu ?

-
- Kontakt:
Evo i kod nas stala kiša valjda oko 4 bude lijepo vrijeme.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Gradina-Čaršija 0:0
Od prve minute gosti prave pritisak na sudije..Znam da je u Gračanicu uvijek bilo od prve minute PENAL PENAL..Igraci i navijači uvijek pravili veliki pritisak na sudiju..Kod njih je ono pravilo kad 10put trazimo 11put ce proc..Danas su to pokusali i u Srebreniku..Napravili su "ciganluk"od utakmice..
Gradina cijelu utakmicu napadala al bez zavrsnice..Imali dvije 100%prilike preko Husica i Turbica..Pokazalo se i danas da nemamo gol igrača..Gosti pokusavali preko kontri i imali par dobri prilika i dva ponistena gola..Po meni sudac je ispravno postupio ponistavajuci golove al sacekat ce mo snimak koji ce pokazat..
Al oni kostolomci sto igraju u odbrani Gračanice su posebna prica..svaka se ide u kost..Oni ne bih mogli docekat desetu minutu u PL..
Od prve minute gosti prave pritisak na sudije..Znam da je u Gračanicu uvijek bilo od prve minute PENAL PENAL..Igraci i navijači uvijek pravili veliki pritisak na sudiju..Kod njih je ono pravilo kad 10put trazimo 11put ce proc..Danas su to pokusali i u Srebreniku..Napravili su "ciganluk"od utakmice..
Gradina cijelu utakmicu napadala al bez zavrsnice..Imali dvije 100%prilike preko Husica i Turbica..Pokazalo se i danas da nemamo gol igrača..Gosti pokusavali preko kontri i imali par dobri prilika i dva ponistena gola..Po meni sudac je ispravno postupio ponistavajuci golove al sacekat ce mo snimak koji ce pokazat..
Al oni kostolomci sto igraju u odbrani Gračanice su posebna prica..svaka se ide u kost..Oni ne bih mogli docekat desetu minutu u PL..
OFK Gradina Srebrenik
panta,salka šuša i kadija jel na njih misliš pod tim kostolomci,ako su oni možda si u pravu,al svi smo vidili kako se gradina prošetala PL......mislim super ste bili...........Brcko87 je napisao/la:Gradina-Čaršija 0:0

Nije neka provokacije..Ja ti kazem da oni igraci u PL ne bih docekali desetu minutu sa onom igrom..Previse grubo igraju..Igra kod njih je u kost a kad loptu imaju nabij sto dalje od svog gola..Pravi "kukuruz" igraci..
A to za Pl..mi smo igrali 6 godina prvi rang a vi to nikad necete..pozz
A to za Pl..mi smo igrali 6 godina prvi rang a vi to nikad necete..pozz
OFK Gradina Srebrenik
To sto pises nije istina , jedini ljudi koji su napravili ciganluk su sudije. Ja ne znam sta ti smatras pod ciganlukom , ali ponistit cisti gol , sudit neke ofsajde koji nemaju veze s mozgom. Davat nasem igracu zuti jer ga je lik udario laktom i on je ostao lezati na poduBrcko87 je napisao/la:Gradina-Čaršija 0:0

P.S. Ne pise se ce mo nego cemo

www.nkbratstvogracanica.com
cesc4 je napisao/la:To sto pises nije istina , jedini ljudi koji su napravili ciganluk su sudije. Ja ne znam sta ti smatras pod ciganlukom , ali ponistit cisti gol , sudit neke ofsajde koji nemaju veze s mozgom. Davat nasem igracu zuti jer ga je lik udario laktom i on je ostao lezati na poduBrcko87 je napisao/la:Gradina-Čaršija 0:0
Al oni kostolomci sto igraju u odbrani Gračanice su posebna prica..svaka se ide u kost..Oni ne bih mogli docekat desetu minutu u PL..Rijad dribla domaceg igraca na 16 metara i vas desni bek mu klize bez lopte u noge i to je gol aut ? Lopta metar izlazi u gol aut i Mirza je zaustavlja i to je korner ? I mi napravili ciganluk ? Grado Kerima hvata za glavu i gura ga i onda obojica dobiju zuti karton ? I kakav pritisak na sudiju ? Jel nam citavu klupu iskljucio ? Dalje kakav ste vi klub pa nemate dovoljno markira ? Mene cetvrti sudac istjeruje sa stadiona na tribine jer vi nemate markira
![]()
P.S. Ne pise se ce mo nego cemo

OFK Gradina Srebrenik
OK momcino,mi CIGANI iz Ciganluka smo ipak dosli danas u Srebrenik,bodrili svoje CIGANE ili ti kostolomce i ovom prilikom te pozivam da dodjes u nasu Gracanicu kada tvoj klub bude gostovao ovdje. U pp cu ti dati svoj broj mobitela,nazovi,budi pored mene da zajedno komentarisemo cigancenje,ako ga bude.Svojim ZIVOTOM ti garantujem sigurnost na tribinama. Lijep sportski pozdrav iz ciganluka....
Opusti se momak..Ja pisem onako kako sam ja vidio danasnju utakmicu..bili ste u Srebreniku i opet nam dodjite..Nije vam niko ruznu rijec reko..Kod nas su svi dobrodosli..encco je napisao/la:OK momcino,mi CIGANI iz Ciganluka smo ipak dosli danas u Srebrenik,bodrili svoje CIGANE ili ti kostolomce i ovom prilikom te pozivam da dodjes u nasu Gracanicu kada tvoj klub bude gostovao ovdje. U pp cu ti dati svoj broj mobitela,nazovi,budi pored mene da zajedno komentarisemo cigancenje,ako ga bude.Svojim ZIVOTOM ti garantujem sigurnost na tribinama. Lijep sportski pozdrav iz ciganluka....
Zar je dotle doslo da mi neko mora garantovat sigurnost na tribinama ??

OFK Gradina Srebrenik
Kao prvo nisam momak,vjerovatno imam sina tvojih godina...drugo, pomno procitaj svoj post sta je za tebe ciganluk...trece,sigurnost ti garantujem da bi razbio te predrasude o nama koji smo radili taj ciganluk za koji pises (prozvao si me licno)cetvrto,mislim da bi dobro trebao odvagati kad nesto pises pa cak i na ovom usranom forumu koji nista ,ama bas nista nemoze promijeniti. 0-0 je, kraj utakmice to se pika. Za kraj hoces li da ti posaljem broj mob. I ponovo sportski pozdravBrcko87 je napisao/la:Opusti se momak..Ja pisem onako kako sam ja vidio danasnju utakmicu..bili ste u Srebreniku i opet nam dodjite..Nije vam niko ruznu rijec reko..Kod nas su svi dobrodosli..encco je napisao/la:OK momcino,mi CIGANI iz Ciganluka smo ipak dosli danas u Srebrenik,bodrili svoje CIGANE ili ti kostolomce i ovom prilikom te pozivam da dodjes u nasu Gracanicu kada tvoj klub bude gostovao ovdje. U pp cu ti dati svoj broj mobitela,nazovi,budi pored mene da zajedno komentarisemo cigancenje,ako ga bude.Svojim ZIVOTOM ti garantujem sigurnost na tribinama. Lijep sportski pozdrav iz ciganluka....
dobar si ako imas sina moji godina..onda si sigurno čiko u poznim godinama..Djede dragi stvarno se pravis englez..evo da se citiram sta sam napisao za taj "ciganluk" : "od prve minute vrsite pritisak na sudiju..na svaku odluku vi prootestujete..Igraci vam stalno pricaju sa sudijom,sa domacim igračima,sa publikom...i na kraju poceste sa klupe bacat neku vodu,sutat one kante".. Ja ne znam gdje si ti se ovdje pronasao..pisao sam za igrace i vasu klupu..encco je napisao/la:Kao prvo nisam momak,vjerovatno imam sina tvojih godina...drugo, pomno procitaj svoj post sta je za tebe ciganluk...trece,sigurnost ti garantujem da bi razbio te predrasude o nama koji smo radili taj ciganluk za koji pises (prozvao si me licno)cetvrto,mislim da bi dobro trebao odvagati kad nesto pises pa cak i na ovom usranom forumu koji nista ,ama bas nista nemoze promijeniti. 0-0 je, kraj utakmice to se pika. Za kraj hoces li da ti posaljem broj mob. I ponovo sportski pozdravBrcko87 je napisao/la:Opusti se momak..Ja pisem onako kako sam ja vidio danasnju utakmicu..bili ste u Srebreniku i opet nam dodjite..Nije vam niko ruznu rijec reko..Kod nas su svi dobrodosli..encco je napisao/la:OK momcino,mi CIGANI iz Ciganluka smo ipak dosli danas u Srebrenik,bodrili svoje CIGANE ili ti kostolomce i ovom prilikom te pozivam da dodjes u nasu Gracanicu kada tvoj klub bude gostovao ovdje. U pp cu ti dati svoj broj mobitela,nazovi,budi pored mene da zajedno komentarisemo cigancenje,ako ga bude.Svojim ZIVOTOM ti garantujem sigurnost na tribinama. Lijep sportski pozdrav iz ciganluka....
OFK Gradina Srebrenik
Brcko87 pronasao se bas tu gdj si i napisao....ponovo ti predlazem da odvagas prije nego napises nesto...malo je teze dokuciti ko je ko u STVARNOSTI na ovom forumu.....a naj bolje bi bilo da zavrsimo sa polemikom jer nemamo iste poglede na rijeci ciganluk......usput nisam bas ni neki djedica imam 43 godine za tvoju informaciju da ne nastupas u podjebackom tonu.....dobro nam dosao na proljece (nije provokacija) sporstki ti pozdrav
Usput, Brcko87 da ti malo prosvijetlim to tvoje vidjenje cigancenja....dosta,dosta igraca iz Srebrenika ovdje zaradjuje koru hljeba za sebe i svoju djecu,dok nesto neznam da mi iz Gracanice dolazimo po isto u Srebrenik....nemoj samo rec da neznamo igrat lopte kao vi.....pitaj Smajketa,Delu....jel im nesto fali.....biraj ba rijeci kad pises **** je vakat danas
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
http://www.****/clanak/135542/fudbal ... ili-za-usi" onclick="window.open(this.href);return false;
- 7aprildomemoj
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Prilično neozbiljno od kolege Čalića
, ali nije ništa slagao.
Problem pasa lutalica je prisutan u cijeloj Federaciji, pa zato nije rijetkost da ponekad pas zaluta i na stadion. Dešava se to i na mnogo bolje ograđenim stadionima od onog u Srebreniku kao recimo OVDJE

Problem pasa lutalica je prisutan u cijeloj Federaciji, pa zato nije rijetkost da ponekad pas zaluta i na stadion. Dešava se to i na mnogo bolje ograđenim stadionima od onog u Srebreniku kao recimo OVDJE

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Pretpostavljam da je novinar iz jednog od komšijskih gradova čije ime počinje sa G
Nikad mi nisu bili jasni, vazda neko ismijavanje drugih, a što je kod tebe ista ili i gora situacija, to ne bitno, bitno je da je komšiji crkla krava

Nikad mi nisu bili jasni, vazda neko ismijavanje drugih, a što je kod tebe ista ili i gora situacija, to ne bitno, bitno je da je komšiji crkla krava

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.