Safet Sušić - Pape

adoo11
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la adoo11 » 14 sep 2014, 15:16

Mozambik je napisao/la:
amho je napisao/la:smjenom selektora ne smijemo zapast u zamku pa vratit' spahica i misimovica.... njihovo vrijeme je proslo... treba gradit' ekipu za zavrsnicu EP-a i kvalifikacije za rusiju... povratkom nih dvojice bi dobili kratkorocno u smislu sigurnijeg plasmana na EP, ali dugorocno je to korak unazad... eh sad pitanje je sta nam je prece...
Mi smo ga dugorocno popusili svakako.

Na SP 2018 se sigurno necemo plasirati, nismo mu takvi nafakasi da dva puta izvucemo Grcku.

Buducnost nam je crna. Sve manje igraca ce dolazit iz dijaspore, to je prirodan sijed doga
djaja i Bosna tu nece biti izuzetak. Ovi dosad igraci su ili rodjeni u Bosni i kao bebe protjerani u bijeli svijet i imaju kakvo takvo osjecanje prema BiH.

Sljedeca generacija nece imati nikakve emotivne veze sa BiH i tesko da cemo docekati da se odluce za BiH. To je ono sto se Turskoj događa vec dugo vremena.

Kvaliteta nase lige je u ravni Andore, kad se budemo morali osloniti na domace igrace i reprezentacija ce pasti u rang Andore.[/quote

Upravo tako.Ova generacija momaka je i uspjela učiniti korak naprijed jer su igrali izvan BiH.Vjerovatno nam je ovo EP posljednja velika smotra.Jer poslije njega otići će se Salihovic, Medunjanin, Mujdza,Ibisevic, Lulic možda čak i Dzeko.Zbog toga prioritet treba da bude plasman mada poslije Kipra nisam optimista.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 sep 2014, 15:20

amho je napisao/la:smjenom selektora ne smijemo zapast u zamku pa vratit' spahica i misimovica.... njihovo vrijeme je proslo... treba gradit' ekipu za zavrsnicu EP-a i kvalifikacije za rusiju... povratkom nih dvojice bi dobili kratkorocno u smislu sigurnijeg plasmana na EP, ali dugorocno je to korak unazad... eh sad pitanje je sta nam je prece...
plasman na EP.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 sep 2014, 16:04

:kafa:
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 14 sep 2014, 16:22

Nerminovic je napisao/la::kafa:
slika
:kafa:

Hadzic Anelu san Hajduk.

Anel Hadžić: Želim igrati za Hajduk!
http://www.****.ba/novost/9930 ... -za-hajduk" onclick="window.open(this.href);return false;

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 14 sep 2014, 16:33

Pape Odlazi !!! :mrgreen:

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 14 sep 2014, 16:37

Ubleho jedna, ima janje da okrenem kad ode :bale:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 14 sep 2014, 16:40

UnSub je napisao/la:Ubleho jedna, ima janje da okrenem kad ode :bale:
Ma 'ebo Prvi Maj, Novu Godinu kako ću se olešit'. :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 sep 2014, 16:42

Ja cu tek da ''slavim'' kad se vec bude nasao nasljednik. Poznavajuci nas savez, mogu i goreg od Papeta dovesti (ako moze ikako gore).

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 14 sep 2014, 16:44

Goalgetter je napisao/la:Ja cu tek da ''slavim'' kad se vec bude nasao nasljednik. Poznavajuci nas savez, mogu i goreg od Papeta dovesti (ako moze ikako gore).
Savezu treba poslati cestitku ako goreg nadju, malo je onakvih strucnjaka :lol: :lol:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 14 sep 2014, 16:45

Goalgetter je napisao/la:Ja cu tek da ''slavim'' kad se vec bude nasao nasljednik. Poznavajuci nas savez, mogu i goreg od Papeta dovesti (ako moze ikako gore).
Ne može. U ovo se smijem opkladit' u šta god ko hoće, da ne postoji veća neznalica od ovog trenutnog. A iskreno, i Savez više nije kokuzan, može se uvijek naći dobar selektor za ove pare koje ovaj maconja prima.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 14 sep 2014, 16:47

Svaki dan treba da ovdje svi pisemo : Pape odlazi i onda ako ode,ima da se nadjemo negdje i da proslavimo to.... :njanjanja:

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 14 sep 2014, 16:50

Dan kada on ode slaviti cu kao svoj drugi rodendan.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 sep 2014, 16:51

Celtic je napisao/la:Svaki dan treba da ovdje svi pisemo : Pape odlazi i onda ako ode,ima da se nadjemo negdje i da proslavimo to.... :njanjanja:
Daj' Lokaciju. :njanjanja: :kafa:

BackSpace United

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 14 sep 2014, 16:52

Zenica,Travnik,Sarajevo...To mi odg sve :D

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 14 sep 2014, 16:55

Zasto se Ivica Osim ne oglasava povodom ovoga svega.
Ne znam stvarno,ppraz jeste bolan,nisam bio za to da mu se produzi ugovora al gotovo je sad.Ako se sad smijeni da nece to dodatno unijeti nemir pred vazne tekme u oktobru??
Meni su gori oni sto su mu ponudili nov ugivir,valjda poslije onih desavanja u Brazilu su trebali malo mucnuti glavom.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 sep 2014, 16:56

Celtic je napisao/la:Zenica,Travnik,Sarajevo...To mi odg sve :D
Travnik, moze. :njanjanja:
Idemo na restoran ''Plava Voda'', narucim ribu i cijeli dan fino. :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

BackSpace United

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 14 sep 2014, 17:00

sedra je napisao/la:Zasto se Ivica Osim ne oglasava povodom ovoga svega.
Ne znam stvarno,ppraz jeste bolan,nisam bio za to da mu se produzi ugovora al gotovo je sad.Ako se sad smijeni da nece to dodatno unijeti nemir pred vazne tekme u oktobru??
Meni su gori oni sto su mu ponudili nov ugivir,valjda poslije onih desavanja u Brazilu su trebali malo mucnuti glavom.
Ivica Osim jeste na bolestan ali nista vise nego sto je bio prije, ide na redovne preglede .
Covjek se povukao jer su ga izigrali i ispreskakali u prici sa produzavanjem Susicevog ugovora. Sve su mu uradili iza ledja.
On je bio protiv, tj bio je za Bajevica, a pogotovo se sada nece oglasavati kada ga je ovaj idiot Susic kompromitovao svojim kriminalom.
Mislim da je Svabo zavrsio reprezentativni angazman, a i nije trebao toliko podrzavati smetljara.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 sep 2014, 17:12

bas me zanima dal zna da nam je jedan napadac danas odigrao 45 min u seriji A...da ga pitas koji i da mu das milion ako pogodi ne bi Sajo znao nema sanse :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 sep 2014, 17:16

ultrasstyle_tz je napisao/la:bas me zanima dal zna da nam je jedan napadac danas odigrao 45 min u seriji A...da ga pitas koji i da mu das milion ako pogodi ne bi Sajo znao nema sanse :mrgreen:
Ne zna, gledao je u tom momentu utakmicu Lille-Nantes. ;)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.