Da se oglasim nakon malo duzeg vremena.Sta nam pokazuje prosla sezona i pocetak ove,nesto sto se prekrivalo finansijama,dizanju klubu usled otplacivanja dugova,uspesnoga poslovanja,Wengerova trdoglavost i drskost,ali bojim se da ce na kraju ove sezone tome doci kraj.Navijaci vise nemaju strpljenja,stadion je skoro pa otplacen,dugova skroro da nema,novca se ima poslujemo u plusu,svi predvidjaju pocetak ere Arsenala,ali da li se zaista vidi svetlo na kraju tunela ili se mi ipak vrtimo u krug stojimo na odredjenom pijedestalu,krenemo malo na gore,pa se spustimo i leskarimo se u osrednjosti cetvrtog mesta koje se ranijih godina definisalo kao uspeh,samo da ne budemo kao Liverpul ,trust in Wenger,dobro je tek su mu 22 za tri sezone bit ce onaj pravi,mladi su ima vremena,da Eduardo nje slomio nogu osvojili bismo prvenstvo,izgovori,izgovori

,da ne duzim mislim da ste shvatili poentu,do pre dva zadnja prelazna roka verovao sam u Francuzove price koje su u sustini znacile ogroman je uspeh to sto smo uopste u top cetiri zbog stanja u kojem se nalazimo,ali zadnja dva prelazna roka dokazali su mi da se Wenger previse osilio i previse ovlastio u klubu koji iznad bilog kojeg navijaca,trenera,igraca.Prethodnih prelaznih rokova validnih izgovora je bilo za ne dovodjenje igraca koji su nephodni za uzdizanje Arsenala na visi nivo,ali zadnja dva prelazna roka su me ubedila da jednostavno i teska srca govorim Wenger vise nije trener koji ce unaprediti Arsenal i osvojati odlicja koja ocekujemo od jednog velikana kakav je Arsenal.Zbog cega ovo govorim,nema sumnje da su Turcin i Cileanac kvalitetni igraci ali postavicu vam retoricko pitanje,da li biste u zadnja dva prelazna roka doveli Pogbu,Rojsa,Benatiju,ili ovu dvojicu,poenta je zasto dovoditi igrace svetske klase na pozicijama na kojima smo popujeni,a ne dovoditi na mestima koja su zaista neophodna,na premir pozicija zadnjeg veznog koja se po meni trebala odmah na pocetku resiti,napadac tipicna devetka koja se razlikuje od Girouda,Welbek ne bi bio doveden da se Giroud nije povredio,a pod velikim je znakom pitanja je taj mladi Englez,sustina je da coveka koji prica toliko jezika,nemerljive visoke inteligencije o kojoj svedoce svi igraci koji su prosli kroz Arsenal u Wengerevoj eri,ponasa u prelaznim rokovima i takticki u utakmicama sa velikim timovima kao nepokolebljivi retard,u ovom prelanom roku dovodio je zamene za igrace koji su otisli,doveo igraca svetske klase na poziciji na kojima je Arsenal situiran i to je u sustini jedino pojacanje ovog prelaznog roka Cileanac,a svi ostali su zamene,imao sam velike rasprave oko toga da je Mesut Ozil tipicni panic buy,poraz od Aston Vile,nikad veci pritisak navijaca,siguran sam da nije cekao zadnji dan prelaznog roka da bi doveo Mesuta Ozila,cenakanje oko Hazarda,Suareza its just not good enough,pre svega se mora misliti na navijace,na klub a ne na neki Arsenal Way koji se nikad ne moze ostvariti u najacoj ligi na svetu sa igrackim kadrom drugih timova koji trose po 200 miliona svaki prelazni rok,bojim se da Wenger zivi u nekom svom svetu koji ce se prekinuti na kraju ove sezone kada bude napustao klub koji transformisao u potpunosti,treba tri njegove statue da stoje ispred Emirejtsa,hvali ti za sve upomene ali je vreme da kazemo zbogom

.