treba vas izgleda pred svaku tekmu upozorit da je jedna greska ban, vidi srece moje kako se mogu i prepucavat kulturno
inace, sta je ono jucer je.o te led

...koja bruka..ono jucer ide vise na igrace nego na trenera i za ono bi im po pola plate u startu uze... Koliko god ga mrzili i ne podnosili , prvo ne mrzite ga vise od nas pic.ka vam materina, a drugo NE SMIJETE onako igrati za Slobodin dres ne znam sta da je u pitanju...jedino da 5 mjeseci niste plate dobili pa bi razumio cuvaju se povreda...koje pi.cke ..da naredna tekma nije ova koja jeste ne bi mene Tusnja vise vidio, je.enih 5 maraka cu dat, kupit nekom djetetu kartu i finansijski pomoc kako god mogu...al imam ja pametnija posla neg da gledam onakvu Slobodu
pa ondje nema igre, zelje, nema postavke, nema ekipe..imas nase igrace od naseg gola do protivnickog gola..razmak izmedju 2 igraca 25 metara..ko god dobije loptu nema nikog slobodnog, svi stoje..jadnog Radovanovica mi zao sto se i trudi al nema s kim odigrat..jednostavno izgledamo kao djeca bacena da igraju sa seniorima....
Sadikovic i odnosi u ekipi jesu najveci problem ali ne moze se onako igrati za Slobodu, nisu oni onoliko losi koliko su igrali jucer..ono jucer nije tim za PL ono nije tim ni za prve kantolane lige...
ali eto cim ti zamjenis 3 kapitena u 3 tekme sve ti je jasno...ovi sto znaju da igraju nece da igraju i da trce, ostatak ekipe ne zna...
nego jel stvarno istina da mujic i mujka uopce nisu ni pozdravili sadikovica kad su izasli vec pravac u svlacionicu, ako je to istina onda je Azmire vakat da vuces radikalne poteze