Hvala momci puno..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ma skoro svi u tom redu kafića prenose utakmice osim one kafane Bled.Rooney88 je napisao/la:Imas i SSH na Cengic Vili recimo, uvijek prenose tekme EPL-a a ako je TV ugasen samo kazes jednom od konobara i momci ti odmah upale.Narin je napisao/la:Zna li neko gdje se moze gledati Unitede utakmica u nekom kaficu,gdje 100% pustaju to,posto je BH United zatvoren..
Kod Rukije na CarsijiNarin je napisao/la:Zna li neko gdje se moze gledati Unitede utakmica u nekom kaficu,gdje 100% pustaju to,posto je BH United zatvoren..
Meni danas vuće na ovo, nakon prošle sezone i prvi par utakmica:rio_Ferdy88 je napisao/la:loololoolo radameeel falcaoooo, looolololololoo radameeel falcaoooooo![]()
[youtube][/youtube]
Citavo jutro na replayu
SSH ti je kod Vranicinih nebodera, kod treceg nebodera da budem precizniji, uz cestu. Ne mozes promasiti nikako.Narin je napisao/la:Pita me jaran gdje moze,nisam ni znao da je zatvoren BH United,znam gdje je Mon Cheri,a gdje je taj SSH-a,posto zivim tu,ne mogu da vjerujem da ne znam gdje je,il mozda samo po imenu ne znam..![]()
Hvala momci puno..
Who the fuck is bušilica?Belmin6 je napisao/la:Rutinski ovo ide, 1-0.
Naravno, bušilica zabija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.