FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 14 sep 2014, 12:18

pitanje mi je zvučalo besmisleno, zato je i odgovor bio takav kakav jeste :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 sep 2014, 12:26

fukara87 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Uvrava je donijela odluku da svi moraju placati 5 KM ulaz pa prema tome nema nikom đaba ulaz pa tako i gostujucim navijacima, robijasi su vec placali tako da i Manijaci ce vjerovatno isto toliko. Cuj da se Uprave dogovore oko ne placanja ulaza :facepalm: pogotov sa Zeljinom upravom. :D
sa njima se jedino mozemo dogovorit da im onu paletaru sa istoka prebacimo u dolinu mumijevih posto vec imaju jednu pa da im upotpunimo ambijent a oni bi recimo nama mogli prebacit onaj raspali voz pa da ga postavimo na istok dok se ne pocne radit...
Nego kad si vec kod toga, jel i sad stoji ta paletara ili su je raskovali ?
raskovali...kazem ti,prebacuje se u dolinu mumijevih..to je vec gotov transfer :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 14 sep 2014, 12:26

Sta bezveze laprdate ???? ko kaze da su robijasi platili ulaz ????? mrzim jarane i ja zelju najvise na svijetu al nemojte tako ljudima......ulaz ce vjerovatno biti zavrsen ne pamtim kad sam platio ulaz na grbavicu uprave se uvijek dogovore tako da nemate brige.......

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 sep 2014, 12:29

da se vratim malo na tekmu sa radnikom....jel neko gleda ove nase treninge....pa dal je moguce da ljudi ne mogu 3 pasa da sastave...jednu suvislu akciju da naprave..ne moraju dat gol al da za 90 minuta ne mogu da povezu nesto da to lici na ekipu koja se PROFESIONALNO bavi fudbalom...ono juce a i prije izgleda ZASTRASUJUCE :oops:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 14 sep 2014, 12:33

staragarda je napisao/la:da se vratim malo na tekmu sa radnikom....jel neko gleda ove nase treninge....pa dal je moguce da ljudi ne mogu 3 pasa da sastave...jednu suvislu akciju da naprave..ne moraju dat gol al da za 90 minuta ne mogu da povezu nesto da to lici na ekipu koja se PROFESIONALNO bavi fudbalom...ono juce a i prije izgleda ZASTRASUJUCE :oops:

zato moze radnik kondicioni poslije tekme odradit :urnebes: :urnebes: a presing su igrali 90 min tacno mi nije bilo jasno kako onako kidaju sa kondicijom

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 14 sep 2014, 13:33

[youtube][/youtube]

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 14 sep 2014, 13:37

staragarda je napisao/la:da se vratim malo na tekmu sa radnikom....jel neko gleda ove nase treninge....pa dal je moguce da ljudi ne mogu 3 pasa da sastave...jednu suvislu akciju da naprave..ne moraju dat gol al da za 90 minuta ne mogu da povezu nesto da to lici na ekipu koja se PROFESIONALNO bavi fudbalom...ono juce a i prije izgleda ZASTRASUJUCE :oops:
Proslu sezonu protivnike smo lomili zadnjih 20 minuta jer smo bili najbolje fizicki spremna ekipa sad imaju snage za 60 minuta. Upravo me pojede cinjenica da se neko moze profesionalo baviti jednim sportom i da osnovne elemente igre nema u znanju. Od toga zaradjujes za hljeb, a ti ne znas uputiti pas duzi o 5 metara.
samo Sloboda

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 sep 2014, 13:37

Nije problem plaćat cemo mi ulaz samo da nam dozvolite da dodemo da ne bude kakve muljaze sa policijom pa ko fol nema uslova ovo ono kao protiv zrinjskog. Jedva cekamo subotu i mi i vi. Dolazimo.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 sep 2014, 13:41

terabajt je napisao/la:Nije problem plaćat cemo mi ulaz samo da nam dozvolite da dodemo da ne bude kakve muljaze sa policijom pa ko fol nema uslova ovo ono kao protiv zrinjskog. Jedva cekamo subotu i mi i vi. Dolazimo.
Ne odlučuje Sloboda da li ćete biti pušteni ili ne, nego MUP. Sto puta je napisano do sada, a i da nije samo treba treba logički razmisliti.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 14 sep 2014, 13:41

I pored ove tekme se Radnikom ,sjeća li se neko neke izigrane akcije od pocetka sezone iz koje smo zaprijetili ili dali gol :roll: .

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 14 sep 2014, 14:08

Dolazim u miru :D

Koje su cijene karata na ostalim tribinama osim na vasoj navijackoj tribini ;)

Ono gdje ide straija raja i sa strane ovako ko hoce da pogleda utakmicu bez ultra fazona :)

pozz
Željeznicar za život cijeli !

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 14 sep 2014, 14:09

5 KM

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 14 sep 2014, 14:12

Zodiac je napisao/la:5 KM
hvala :thumbup:
Željeznicar za život cijeli !

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 14 sep 2014, 14:20

Tako je bar do sad bilo i ne vjerujem da ce se ista mijenjati sto se tice cijene za zapad.

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 14 sep 2014, 14:27

Znaci po sarajevskim ultra pravilima nije kompleks pjevati "slo slo slobodo" protiv viteza a jeste
yebanje zelje i sarajeva samo jedno kolo ranije... stvarno moram poceto kontat furku :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 14 sep 2014, 14:32

samo me interesuje gdje ce ih sjmestit posto nema montazne vise tamo na zapadu nek im je bog na pomoci

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 sep 2014, 14:39

@likusa

ako ćeš među simpatizere, da ti dam jedan savjet, da te ne bi provalili :D kad budu psovali brku i vaš klub, itd, ti se pridruži raji, jer mislim da ćeš u suprotnom biti jedini koji neće psovat', a to te može provalit' :lol: ako zabijete gol, nemoj se zajebat', pa počet' slavit', brzo ćeš završit' pod nečijim nogama :lol:

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 14 sep 2014, 14:43

Igracima treba skrenuti paznju da u slijedecoj utakmici se ne zajebavaju, pa i ako citaju ovaj forum nek im to udje u glavu.
Znamo svi dobro sta je cilj ove sezone, ali yebem mu majku ispast neces pa pokazi malo damu, otvori se na strani, niko ti nece nista reci a mi kao "takticki igramo".
Denise izgubi slijedecu i to je to :wave:

Likusa je zensko ja mislim, moze jedino na Ilincici zavrsit :mrgreen:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 14 sep 2014, 14:44

da i ja dam neki komentar na tekmu u Bijeljini......

ako ona utakmica nije prodana,onda je ono za 3 lige,nije ni za 2...mi smo ekipa koja ne moze 3 pasa da sastavi,koja ne moze sanse da stvori za 90 minuta,stvarno kad malo bolje razmislim mi smo budale sto idemo na gostovanja....
Ljudi su izgubili utakmicu dosli pred tribinu i smiju se boli ih qrc odose vjerovatno poslije u vivu il kod tome.....

Borbenost 0 bodova......utakmica zavrsena ekipa RADNIKA TRCI KONDICIONI TRENING...sramota...

znam da ce morati puno puno jace da igraju protiv selje i da umru na terenu,jer su u Bijeljini igraci dobili zuti karton sigurno kod nas navijaca,onakva utakmica se ne smije ponovit,pogotovo kuci !

HOCETE VI NAVIJAT,DA MI IGRAMO ?!
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 sep 2014, 14:52

nesvrstani je napisao/la:Znaci po sarajevskim ultra pravilima nije kompleks pjevati "slo slo slobodo" protiv viteza a jeste
yebanje zelje i sarajeva samo jedno kolo ranije... stvarno moram poceto kontat furku :mrgreen:
Pa pjevali ste i protiv Sirokog i protiv Zrinjskog, na tekmi reprezentacije grupa u kavezu kod stadiona je to pjevala, itd. ;) Najbolje ce se kompleksi vidjeti na tribini, sto jedva cekam...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.