Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Ja nasu sansu vidim u tome sto realno nemamo sta da izgubimo 

- AlfredBorden
- Kontakt:
nista james naismith, a?Epidaurus je napisao/la:jesteAlfredBorden je napisao/la:kraj amerike tituli prvaka svijeta mjesto na balkanu
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Prije Mirko Novosel, Žeravica, Nikolić, Pešić, Obradović, Tanjević, Ivković, Maljković i sličniAlfredBorden je napisao/la:nista james naismith, a?Epidaurus je napisao/la:jesteAlfredBorden je napisao/la:kraj amerike tituli prvaka svijeta mjesto na balkanu
Francuzi i Litvanci odigraše sjajan meč. Pogotovo ona thriller završnica na kraju. Poeni Diawa u posljednjoj dionici su se na kraju ispostavili ključnim, iako nisu morali ništa značiti. Da naši krvnici na Eurobasketu nisu pali u 4. četvrtini, vjerovatno bi osvojili bronzu, ovako je nisu ni zaslužili jer su odigrali ispod svakog nivoa.
@MaGiCa, vezano za Bodirogu, upravo sam mislio na to da bi vam dobro došao Dejan iz finala protiv Argentine. Ipak, ne slažem se da njegova "spora košarka" (kako ti kažeš) ne bi prošla, jer je protiv SAD-a potreban igrač koji će smiriti igru i preuzeti odgovornost kada se lomi utakmica. On je upravo to radio, i još usput pravio budalu od Mela.
Koliko god da je ostatak tima bio bolji u tom meču, njima je bio potreban lider, inače bi pokušavali trčati s Amerikancima (što je naravno nemoguće), ulazili iz greške u grešku, a znamo kako to onda završava. 
@MaGiCa, vezano za Bodirogu, upravo sam mislio na to da bi vam dobro došao Dejan iz finala protiv Argentine. Ipak, ne slažem se da njegova "spora košarka" (kako ti kažeš) ne bi prošla, jer je protiv SAD-a potreban igrač koji će smiriti igru i preuzeti odgovornost kada se lomi utakmica. On je upravo to radio, i još usput pravio budalu od Mela.

Srbi, mogu vam samo zavidjeti.
Košarkaška ste nacija i sila! Mogu samo zamisliti kako se osjećate danas i kakvi će vam trnci prolaziti večeras.
Sretno pa kako god da bude, i da izgubite sa 30 razlike, ovo je fenomenalan uspjeh!
AJMo komšije!!
Košarkaška ste nacija i sila! Mogu samo zamisliti kako se osjećate danas i kakvi će vam trnci prolaziti večeras.
Sretno pa kako god da bude, i da izgubite sa 30 razlike, ovo je fenomenalan uspjeh!
AJMo komšije!!

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Mi veceras Amerima mozemo parirati samo "na foru", odnosno pametnom i kontrolisanom kosarkom! Ako budemo srljali kao Litvanci, onda nam ne gine -30...
Iskreno, ne ocekujem neko cudo, ali se nadam dobroj partiji nasih i dostojnom otporu objektivno jacim Amerikacnima!
Iskreno, ne ocekujem neko cudo, ali se nadam dobroj partiji nasih i dostojnom otporu objektivno jacim Amerikacnima!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- elninho_resTO
- Kontakt:
Glavni cilj je uci u 4.cetvrtinu sa minusom manjim od deset razlike, pokazati da se moze do kraja biti u egalu i onda se moze ocekivati i neki pritisak ili srljanje jer nemaju Ameri neku bas zvjezdu i nisu se do sada nalazili u takvoj situaciji. Sve ekipe do deset razlike su se drzale cim je prednost makar za kos presla deset svi se raspadnu jer znaju da to ne mogu stici, nisu svi kao Grci recimo koji su haman poceli tekmu sa -12 a ostalo je historija.
Da se razumijemo msm da Srbija nema sanse,jedno 3,4 ekipe su mogle spletom hiljadu nekih okolnosti parirati SADu ali Srbija nije jedna od tih.
[youtube][/youtube]
Da se razumijemo msm da Srbija nema sanse,jedno 3,4 ekipe su mogle spletom hiljadu nekih okolnosti parirati SADu ali Srbija nije jedna od tih.
[youtube][/youtube]
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Kao što napisah na fejsu, večeras ćemo vidjeti tko je bolji:
ABA ili NBA liga?
zemunski ili dileri iz bronxa?
šumadijska brlja ili jack daniels?
stanija dobrojević ili pamela anderson

ajmoooooooooooo
ABA ili NBA liga?
zemunski ili dileri iz bronxa?
šumadijska brlja ili jack daniels?
stanija dobrojević ili pamela anderson

ajmoooooooooooo

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
E pa nece da moze, Pamela je ŠveCkih korijena 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
[youtube][/youtube] 

[youtube][/youtube]
Bravo majstore
Bravo majstore

ABA i sljiva dominiraju.
Za sljivu mislim ozbiljno.
Mada ni sa zemuncima se ja ne bih kacio.
Nego to je to... Ovako ce i biti veceras ko u ovom filmu

Nego to je to... Ovako ce i biti veceras ko u ovom filmu

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Pitali smo Avdića i ko je, po njegovom mišljenju najkorisniji igrač ovog Svjetskog prvenstva.
"To je izuzetno teško reći, nisam siguran da mogu odgovoriti na to pitanje na pravi način. Najbolje statistike ima Paul Gasol, ali je on ispao u četvrtfinalu. Nicolas Batum je odlično odigrao utakmicu za treće mjesto Francuske, ali prije toga nije odigrao ništa. Vidjeli smo dosta dobro raspoređene poene, nije bilo nekih pojedinaca koji su ubacivali u prosjeku 20 poena. Kod Amerikanaca se niko ne izdvaja posebno. Ako moram da biram Anthony Davis ako Amerikanci pobijede, ako Srbija pobijedi onda Miloš Teodosić", mišljenja je komentator Edin Avdić.
Edin Avdić ističe da je njegov favorit u večerašnjoj utakmici reprezentacija SAD-a, te da bi sve osim njihove pobjede i to dvocifrenom razlikom bilo iznenađenje.
A.F.C. Bournemouth!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Teodosic-Bogdanovic-Batum-Diaw-Davis/Faried(ko bolje odigra finale) za mene idealna petorka
Naravno da su se neki igraci iz USA vise forsirali sigurno bi bili u petorci
Naravno da su se neki igraci iz USA vise forsirali sigurno bi bili u petorci
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- AlfredBorden
- Kontakt:
u iscekivanju potopa srbije 

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
-
AlfredBorden je napisao/la:u iscekivanju potopa srbije

u iscekivanju neizvjesnog finala svjetskog kosarkaskog prvenstva

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_kosarka/bahato ... ale/140376" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo Srbima šanse, ako se budu ovako i na terenu ponašali

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Citam temu i kontam da nisam na neki srbijanski forum usao, kakve se ovo slike postavljaju svasta. Nisam nacionalista ali administracija mora malo ovo kontrolisati, ne idem ni ja po njihovim forumima a kamoli da postavljam obiljezja moje drzave ili zastavu republike BIH.
Uredu je komentarisati i pisati o uspjehu komsija, ali slike sa 3 prsta ili da smo mi svi Srbi je cisto provociranje.
Inace veceras uz Ameriku.
Uredu je komentarisati i pisati o uspjehu komsija, ali slike sa 3 prsta ili da smo mi svi Srbi je cisto provociranje.
Inace veceras uz Ameriku.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
filip13 je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Nek večeras u braću uđe duh Dražena, Kukoča, Divca, Rađe, Danilovića, Bodiroge, Savića, Paspalja, Slavnića, Kićanovića, Delibašića, Čosića, Koraća, Peđe, Daneua, Zdovca i svih ostalih velikih legendi jugoslavenske košarke i da braća vrate titulu prvaka svijeta u košarci na Balkan gdje joj je i mjesto![]()
Sa srećom braćo
Nikakve veze sa Srbijom nema bar pola nabrojanih
Srbija je do 1991. bila deo SFRJ . Srbi su navijali i za Drazena i za Radju i za Kukoca , i za Kresu Cosica i za Zdovca i za sve ostale iz te bivse zemlje. Ali posto si ti pripadnik MUP-a mora malo da se uprosti da bi shvatio. jel sad ok ?
@BIH fan , sliku sa tri prsta je postavio pripadnik tvog naroda , ne znam iz kog razloga.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Sale, pusti me u startnu postavu večeras, noćas sam sanjao Leonidu, Hulka i Stevana Sinđelića, razneću ih u paramparčad.
- Štimaro, za tebe imam specijalan zadatak, večeras čuvaš Dramonda i Plamlija.
- Pa Sale, oni ne ulaze.
- Zato i kažem OPAAAAA... ajde, ajde, ložim te malo, ti ulaziš na +14 i šutiraš trojku s centra da im se usereš u ćivot. Posle kad se Kenet Farid konačno pretvori u Predatora, komanduješ GET TU D ČOPAAAAA, Simon uzima pehar i palimo na Ibicu.

FORZA MARŠAL !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.