Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Nije potrvđeno, al piše se da je Walter Zenga opet poslao ponudu i stavio se na raspolaganje savezu...Pa bolje i on nego Pape sigurno...Valjda ima neke istine u ovoj priči...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sta ce ti Walter Zenga, da jednog idiota zamjenimo drugim?
- crvenocrni
- Kontakt:
Ma moze i Walterova gospodja samo da ovajwobly92 je napisao/la:Nije potrvđeno, al piše se da je Walter Zenga opet poslao ponudu i stavio se na raspolaganje savezu...Pa bolje i on nego Pape sigurno...Valjda ima neke istine u ovoj priči...

Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 14 sep 2014, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
Oj Safete Sajo Sarajlijo, a što si se bolan pogubio...
Kome oni daju 50.000 basic mjesečno...ni KM ti ne treba dati, nabiti te nogom u Pariz odakle si i došao da zaradiš novce na igračima koji će sami da pobjeđuju a ti i dalje izbjegavaj odgovornost i pljuj po igračima.
Nadam se da postoji neka klauzula u ugovoru da se isti može prekinuti ovisno o određenim uslovima bez štete po kasu Saveza. Što prije leđa da ti vidimo...

Kome oni daju 50.000 basic mjesečno...ni KM ti ne treba dati, nabiti te nogom u Pariz odakle si i došao da zaradiš novce na igračima koji će sami da pobjeđuju a ti i dalje izbjegavaj odgovornost i pljuj po igračima.
Nadam se da postoji neka klauzula u ugovoru da se isti može prekinuti ovisno o određenim uslovima bez štete po kasu Saveza. Što prije leđa da ti vidimo...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ajax prijatelju nemoj nikad biti siguran kad je ovaj brav u pitanju. Ti si njegov kriticar i to mi je poznato ali uvijek naAjax je napisao/la:Koliko god mi mrzak bio Susic zbog njegovih taktickih bravura od Slovacke dalje. Ne prizeljkujem poraz protiv Walesa. Siguran sam da ce Safet ( za razliku od Kipra ) izvesti najboljih 11 igraca i to u postavki 4-2-3-1 i ocekujem nerjesen rezultat ( koji nece biti dovoljan ) a nadam se pobjedi koju ce biti jako tesko izboriti zbog Bale-a Ramseya i Allena ( paklena sredina terena ) ako nista drugo. Znaci pobjeda mi je bitnija od Papeta u svakom slucaju utakmica protiv Belgije ce odlucivati jer mu treba bar jedan bod iz te utakmice![]()
kraju price ponudis pomirljiv ton. Poslije SP si se nadao da on vise nece nikad ciniti eksperimente sa timom i vidi sto nas snadje protiv Cipra. Nema njemu care pomoci taj se sa pameti rastao svojim rodjenjem i tu sa sigurnoscu ne mozes tvrditi nista osim da ce kad tad opet napraviti ludilo. Ja ocekujem opetovano igranje Vrska,Ibisevica i Tina. Izostavljanje Mujdze,Lulica i Hajrovica. Budalas je uvjeren da smo jaci ako stavi vise srednjaka. Kad izgubimo on izjavi da su lose igrali i gotova prica. Nema nade. Ne bi on docekao 60 godina bez ijednog ozbiljnog trenerskog angazmana da ljudi nisu vidjeli o kakvoj stijeni je rijec.
- sanlituncay
- Kontakt:
Safet marŠ à Paris, quitter l'équipe à la paix

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Davno sam pisao a i dalje mislim da bi nam Prosinecki bio najbolja solucija. Barbarez na klupu sa njim za pomocnika. Treba nam mladi trener koji ce se trsiti po Evropi i ukljucivati sve sto je moguce a kvalitetno u repku. Posten i
beskompromisan i kao takav protuteza kriminalnoj organizaciji na celu sa Begicem. Barbarez bi se pripremio za vrijeme poslije Robija.
beskompromisan i kao takav protuteza kriminalnoj organizaciji na celu sa Begicem. Barbarez bi se pripremio za vrijeme poslije Robija.
Kakvo jadno razmisljanje, pa sad sam jos vise za Safeta.wobly92 je napisao/la:Nije potrvđeno, al piše se da je Walter Zenga opet poslao ponudu i stavio se na raspolaganje savezu...Pa bolje i on nego Pape sigurno...Valjda ima neke istine u ovoj priči...
Samo ostro Pape!
@Head
IZDAJICO RODA SVOGA

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- sanlituncay
- Kontakt:
Emire ti uopšte ne razmišljaš,to je za tebe nešto strano
Tako da...

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Od naseg pisanja i tjeranja on otic nece.Samo radikalne mjere pomazu jer ako ostane do ove 2 tekme onda je kasno to svi znamo i **** onda sto ce otic ja bi ga ostavio pa da bas rasturi sve.
Znaš koliko nas zanima što si ti za papeta...Ko god je za njeg, onda je protiv reprezentacije i napretka iste.emir79 je napisao/la:Kakvo jadno razmisljanje, pa sad sam jos vise za Safeta.wobly92 je napisao/la:Nije potrvđeno, al piše se da je Walter Zenga opet poslao ponudu i stavio se na raspolaganje savezu...Pa bolje i on nego Pape sigurno...Valjda ima neke istine u ovoj priči...
Samo ostro Pape!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma prijatelju meni se sve čini da si ti zapravo kontraš. Samo si za Sušića da ostalima ideš u kost.emir79 je napisao/la:Kakvo jadno razmisljanje, pa sad sam jos vise za Safeta.wobly92 je napisao/la:Nije potrvđeno, al piše se da je Walter Zenga opet poslao ponudu i stavio se na raspolaganje savezu...Pa bolje i on nego Pape sigurno...Valjda ima neke istine u ovoj priči...
Samo ostro Pape!
@Head
IZDAJICO RODA SVOGA
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- Goalgetter
- Kontakt:
@Head
Uvijek si bio ljudina. Sve ti je oprosteno.

Uvijek si bio ljudina. Sve ti je oprosteno.

Ma drug onaj ko je spreman promijeniti svoje mišljenje na osnovu činjenica koje mu se prezentiraju, nema šta da se ispričava. Vjerovao si u čovjeka, ispostavilo se da nije zaslužio povjerenje i promijenio si mišljenje. I ja sam nekada imao dobro mišljenje o Sušiću, ali me je tamo negdje od utakmice sa SAD-om razuvjerio u svoje sposobnosti da bude selektor.Head je napisao/la:Ovako, zelim javno da se ispricam svim forumasima sto sam branio ovu trenersku neznalicu.
Evo citavu sezonu dozivljavam zdrastvene poteskoce zbog toga sto Dzeno Uscuplic yebe Sarajevo sa svojim taktickim zamislima i od aviona pravi zaprezno vozilo. Sjedim, razmislim i vidim da Susic radi isto sa reprezentacijom.
Jos jednom, izvinjenje.
Gori su ljudi oni koji, uprkos svim dokazima i činjenicama, i dalje idu glavom kroz zid, samo da nebi morali priznati da su pogriješili.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Shvatit ce i oni. Isto ko kad imas neki zadatak iz matematike koji treba rijesiti. Bude onih pametnijih koji odmah uspiju i onih kojima je potrebno malo duze vremena. Samo polako.revan je napisao/la: Gori su ljudi oni koji, uprkos svim dokazima i činjenicama, i dalje idu glavom kroz zid, samo da nebi morali priznati da su pogriješili.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Koliki međed moraš bit da tek sad "shvatiš", plus pljuvanje na "miševe" i mrzitelje reprezentacijeGreivis je napisao/la:Shvatit ce i oni. Isto ko kad imas neki zadatak iz matematike koji treba rijesiti. Bude onih pametnijih koji odmah uspiju i onih kojima je potrebno malo duze vremena. Samo polako.revan je napisao/la: Gori su ljudi oni koji, uprkos svim dokazima i činjenicama, i dalje idu glavom kroz zid, samo da nebi morali priznati da su pogriješili.

- Nerminovic
- Kontakt:
Odlazi i spasi generaciju.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nema ti se šta činiti, on to i jeste, potvrdio je to ovim "pa sad sam jos vise za Safeta.", provokacija mu je glavni cilj, jer očigledno znanja o fudbalu nema. Također sam i ja prije SP-a branio Papeta, iako mi neke njegove odluke i izjave nisu bile najjasnije, ali od SP pa na dalje je čovjek pokazao da je jednostavno amater za ovog posla, da nije taj kalibar koji nam treba, ne može biti nesreća svaki put kad podbaciš ili izgubiš...Plus što se vadi na igrače i ne zna da preuzme krivicu, ma znamo svi već šta se dešavalo ovih dana...Ne znam zašto se ljudi boje promijenit mišljenje i priznati da nisu u pravu, ako ima takvih još, a ovaj troll je nebitan.revan je napisao/la:Ma prijatelju meni se sve čini da si ti zapravo kontraš. Samo si za Sušića da ostalima ideš u kost.emir79 je napisao/la:Kakvo jadno razmisljanje, pa sad sam jos vise za Safeta.
Samo ostro Pape!
Ne mogu se više radovati pobjedama, jer se agonija produžava. S pobjedom protiv Irana djubre je izganjalo novi ugovor. S pobjedom protiv Velsa, kratkoročno gledano, popravili bi situaciju nakon poraza od Kipra, al' gledajuću dugoročno, panj će nas syebat' u ključnim utakmicama naredne godine. Ovako, čak i ako obje izgubimo, ne bi bilo kasno, s novim selektorom bi se situacija u slačioni dramatično promjenila, igrali bi najbolji igrači, tako da sam siguran da bi ulovili drugo mjesto.
Idealna situacija bi bila da panj prije oktobra odyebe. Ubijeđen sam da bi se i sami igrači bolje organizovali za ove dvije utakmice, i ako ništa odigrali srcem, nego s ovim idiotom zbog kojeg gube volju da ošutaju loptu.
Idealna situacija bi bila da panj prije oktobra odyebe. Ubijeđen sam da bi se i sami igrači bolje organizovali za ove dvije utakmice, i ako ništa odigrali srcem, nego s ovim idiotom zbog kojeg gube volju da ošutaju loptu.
Te da su dvojica od trojice spremni vratiti se u reprezentaciju
Ne trebaju nama se vraćati ni Misimović ni Spahić to je proces koji je trebao biti odrađen nama smao treba selektor koji će posložiti igrače na terenu po kvalitetu i po ulogama koje imaju u svojim klubovima..Nazalost,Izvrsni odbor snosi najvecu odgovornost za ovu agoniju jer je morao smijeniti Susica nakon SP-a zbog svega i rezultata i odnosa sa igracima,javnosti..