Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Aca
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Aca » 14 sep 2014, 11:58

Da se oglasim nakon malo duzeg vremena.Sta nam pokazuje prosla sezona i pocetak ove,nesto sto se prekrivalo finansijama,dizanju klubu usled otplacivanja dugova,uspesnoga poslovanja,Wengerova trdoglavost i drskost,ali bojim se da ce na kraju ove sezone tome doci kraj.Navijaci vise nemaju strpljenja,stadion je skoro pa otplacen,dugova skroro da nema,novca se ima poslujemo u plusu,svi predvidjaju pocetak ere Arsenala,ali da li se zaista vidi svetlo na kraju tunela ili se mi ipak vrtimo u krug stojimo na odredjenom pijedestalu,krenemo malo na gore,pa se spustimo i leskarimo se u osrednjosti cetvrtog mesta koje se ranijih godina definisalo kao uspeh,samo da ne budemo kao Liverpul ,trust in Wenger,dobro je tek su mu 22 za tri sezone bit ce onaj pravi,mladi su ima vremena,da Eduardo nje slomio nogu osvojili bismo prvenstvo,izgovori,izgovori :shh: ,da ne duzim mislim da ste shvatili poentu,do pre dva zadnja prelazna roka verovao sam u Francuzove price koje su u sustini znacile ogroman je uspeh to sto smo uopste u top cetiri zbog stanja u kojem se nalazimo,ali zadnja dva prelazna roka dokazali su mi da se Wenger previse osilio i previse ovlastio u klubu koji iznad bilog kojeg navijaca,trenera,igraca.Prethodnih prelaznih rokova validnih izgovora je bilo za ne dovodjenje igraca koji su nephodni za uzdizanje Arsenala na visi nivo,ali zadnja dva prelazna roka su me ubedila da jednostavno i teska srca govorim Wenger vise nije trener koji ce unaprediti Arsenal i osvojati odlicja koja ocekujemo od jednog velikana kakav je Arsenal.Zbog cega ovo govorim,nema sumnje da su Turcin i Cileanac kvalitetni igraci ali postavicu vam retoricko pitanje,da li biste u zadnja dva prelazna roka doveli Pogbu,Rojsa,Benatiju,ili ovu dvojicu,poenta je zasto dovoditi igrace svetske klase na pozicijama na kojima smo popujeni,a ne dovoditi na mestima koja su zaista neophodna,na premir pozicija zadnjeg veznog koja se po meni trebala odmah na pocetku resiti,napadac tipicna devetka koja se razlikuje od Girouda,Welbek ne bi bio doveden da se Giroud nije povredio,a pod velikim je znakom pitanja je taj mladi Englez,sustina je da coveka koji prica toliko jezika,nemerljive visoke inteligencije o kojoj svedoce svi igraci koji su prosli kroz Arsenal u Wengerevoj eri,ponasa u prelaznim rokovima i takticki u utakmicama sa velikim timovima kao nepokolebljivi retard,u ovom prelanom roku dovodio je zamene za igrace koji su otisli,doveo igraca svetske klase na poziciji na kojima je Arsenal situiran i to je u sustini jedino pojacanje ovog prelaznog roka Cileanac,a svi ostali su zamene,imao sam velike rasprave oko toga da je Mesut Ozil tipicni panic buy,poraz od Aston Vile,nikad veci pritisak navijaca,siguran sam da nije cekao zadnji dan prelaznog roka da bi doveo Mesuta Ozila,cenakanje oko Hazarda,Suareza its just not good enough,pre svega se mora misliti na navijace,na klub a ne na neki Arsenal Way koji se nikad ne moze ostvariti u najacoj ligi na svetu sa igrackim kadrom drugih timova koji trose po 200 miliona svaki prelazni rok,bojim se da Wenger zivi u nekom svom svetu koji ce se prekinuti na kraju ove sezone kada bude napustao klub koji transformisao u potpunosti,treba tri njegove statue da stoje ispred Emirejtsa,hvali ti za sve upomene ali je vreme da kazemo zbogom :!: .

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 14 sep 2014, 12:34

majstorska partija jucer

" onclick="window.open(this.href);return false;

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 14 sep 2014, 13:15

VGS je napisao/la:majstorska partija jucer

Najjači jučer,a tek onaj lakat Lampardu, Džeki boj :tokralju: :tokralju:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 14 sep 2014, 13:29

AsharaK je napisao/la:

Najjači jučer,a tek onaj lakat Lampardu, Džeki boj :tokralju: :tokralju:
Kako ga zakuca. :wtf:

Izdominirao je jučer, samo zbog njega i Sancheza mi je krivo sto nismo pobjedili, yebem ti nafakaški City. :think:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 sep 2014, 13:30

Jest masina samo da ovako nastavi,imali bi svemirski brod u vezi :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 14 sep 2014, 15:58

#Arsenal's Mathieu #Debuchy will be out for two months after picking up an injury v Man City. Report comes from Le Parisien. #AFC
Pld W D L
38 26 12 0

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 14 sep 2014, 16:00

Vidi se napredak u igri u odnosu na prethodne utakmice. Jack me odusevio, ponovo je bio odlican nakon dugo vremena. Alexis pokazao da je ogromno pojacanje i nadam se da ce nastaviti sa dobrim igrama.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 14 sep 2014, 16:19

Ako je 'badly sprained ankle' onda nije 2 mjeseca sigurno, manje je.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 14 sep 2014, 16:34

QUARTERBACK je napisao/la:Ako je 'badly sprained ankle' onda nije 2 mjeseca sigurno, manje je.
Kakve smo mi sreće daj bože da ne bude 4 mjeseca
Pld W D L
38 26 12 0

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 sep 2014, 17:59

slika
Doviđenja,prijatno!
A.F.C. Bournemouth!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 14 sep 2014, 18:12

@Rambo16. Ne znam sa koje si stranice to skinuo ali to je presmjesna formacija a i izbor ekipe.
Prvo ta formacija bez krila gdje bi cijelu ulogu gore-dole imali bekovi kod nas ne prolazi posto nemamo tako kvalitetne bekove. Od toga Chambers je neiskusan a kamoli guranje jos neiskusnijeg Bellerina koji je uglavnom defanzivno truba dok ovaj drugi neiskusni igra DMa. :facepalm: Kada smo ponovo kod Chembersa on mora igrati sada desnog beka ali treba shvatiti da nam je on i jedini moguci treci stoper postooo nasi genijalci nisu doveli jos jednog. :clap:
Osipina ce ipak sacekati svoju sansu tek u kupu sigurno nije bolji golman od Woje.
Onda ova trojka, Ramsey-Wilshere-Ozil jedan je visak ali bas... Nastavice se forisranje Ozila na krilu da bi Jeck igrao to je sigurno... Nas jedini spas jeste da kada dodje Theo za kokosi da se sto pre nastavi gdje je stao pa da furamo nasu standardnu igru sa njim desnom a Alexisom lijevo i Dannyem napred. Po meni je Danny pun pogodak a to ce vrijeme pokazati. Konacno brzi napadac! : :bow:

Ali meni i nije problem u igrackom kadru (mislim da ofanzivu u defanzivi fali jos) koliko u nekim Wenerovim zamislima koje nas kostaju bodova. :facepalm:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 sep 2014, 18:19

Ovo je sasvim nova formacija u svijetu fudbala.
Dok svi kontaju da su ti Welbeck i Alexis napadači,oni sa izvuku na krila. Protivnici se pogube i onda tu nastupaju Ezel i Jack kroz sredinu. Ramiz ostaje kao podrška Chambersu.

Nadam se da ću uspjet patentirat ovu ideju u što kraćem periodu!
A.F.C. Bournemouth!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 sep 2014, 18:51

Ovo je formacija sa kojom je Milan osvojio sve zivo :D Istina oni su imali Pirlo-Gattusso-Kaka-Rui Costa i i spicu Schevchenka i Crespa..

LFC_YNWA
Kontakt:

Re: Odg: Arsenal

Post Postao/la LFC_YNWA » 14 sep 2014, 18:58

tuzlak1987 je napisao/la:Ovo je formacija sa kojom je Milan osvojio sve zivo :D Istina oni su imali Pirlo-Gattusso-Kaka-Rui Costa i i spicu Schevchenka i Crespa..
Clarence umjesto Rui Coste samo i sve je ok.
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 sep 2014, 21:54

rambo16 je napisao/la:
slika
Doviđenja,prijatno!
Nije lose za probati,nemoze biti gora od trenutne koju wenger forsira :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 14 sep 2014, 23:35

:lol: :lol:
Pld W D L
38 26 12 0

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 sep 2014, 23:44

Yebeno pa hajd. Ramiz,Ezel,Jack. 3 igrača,2 pozicije. Još ako Jack explodira.....

edit. Evo Žike. Znam da svima fali.
Welbeck mu ne može kopačke čistit.
[youtube][/youtube]
A.F.C. Bournemouth!

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 15 sep 2014, 00:56

gledajuci ovaj klip reko bi cojek da je on igrac svjetske klase, mada on je po meni trenutno nesto ko benzema u realu, ima svojih dobrih, a i losih momenata, voli da ucestvuje u kreiranju akcija vise nego sto bi trebao, kad ide ono peglanje lopte oko sesnaesterca, umjesto da trazi poziciju za naprijed, on se izvlaci nazad, nije toliko brz za kontri, al ipak to sto on voli ucestvovat u kreiranju akcija, daje priliku drugim igracima da jurisaju na go, sad kad imamo welbeka mozemo kombinirat ta dva stila, to otvaranje prilika drugima prema golu sa giroudom, i igru sa klasicnim spicom sto je welbek, al uz povratak walcotta, napad ce biti mnogo opasniji, jedino sto me sad brine je **** odbrana, uopste nije na razini od prosle sezone i na tome bi hitno trebalo poradit, jer koliko god mi golova damo, toliko ih i primimo sto nikako ne valja
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

VaVaVoom
Kontakt:

Post Postao/la VaVaVoom » 15 sep 2014, 02:53

they say you need someone tough tackling i just say, look i've got coquelin. if it goes wrong and nothing comes along i can always call Kallstrom :lol: :lol: :lol:

Arsenal Football Club

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 15 sep 2014, 12:48

Ja mislim da će Manchester United na kraju sezone završiti ispred vas na ljestvici. Jednostavno ako se zalaufaju bit će bolji od vas. To je realno. Ali moraju i klupu na zimu pojačati. Ja ne vidim kako vi možete biti ispred Uniteda sa igračima kao što su Monreal, Flamini, Arteta, Mertesacker, Podolski, Rosicky, Sanogo, Bellerin i sličnim, dok vas vodi onaj nenormalni Wenger i dok Campbella gura na klupa.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.