Ovo ti je već drugi put, uozbilji seDANTES je napisao/la: vidiš ja to nisam znao za te incidente, jbt ko da sam juče došao na forum

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ovo ti je već drugi put, uozbilji seDANTES je napisao/la: vidiš ja to nisam znao za te incidente, jbt ko da sam juče došao na forum
NeshaFCB je napisao/la:Jbt neće san na oči pa to ti je. Vidim ljude od ranog jutra sa zastavama u kafićima, euforija level 300.
Favorit se zna, ali zna se i ko ima veći motiv. Presudiće psiha i to je definitivno. Kao što Sale reče da bi se dobio američki tim igra mora biti perfektna. Nešto kao protiv Brazila. S takvom igrom šanse su veće.
Kako god, ogroman uspjeh je napravljen. I to sa timom bez dvojice najboljih defanzivaca koje zemlja ima. S kapitenom bez priprema i Teom koji je bio upitan do 3 pred prvenstvo. S igračima iz Superlige i igračima bez ugovora.
Jedna značajna stvar: Amerikanci realno na ovom prvenstvu nisu igrali utakmicu s onim najjačim ekipama: Španija, Francuska, Srbija, Brazil. Nimalo nebitan detalj. Bez da se iko uvrijedi, ali Turska i Slovenija, pa i ovakva Litvanija su ipak slabije ekipe.
NeshaFCB je napisao/la:I Kosta Rika je u fudbalu otišla dalje od Španije, to ne znači da je bolja.
Litvanci bez Kalnietisa su za 10 razlike slabiji od svih navedenih.
Prijatelju, ja ocekujem veceras do 4/4 razliku za Ameriku od 10tak poena i da ce se dobro potuci sa Srbijom u posljednjoj cetvrtini. Mene raduje duel Teo - Kyrie/Rose, a i to kako ce Teo morati da svede svoje zabijanje na minimum. Mene raduje to sto ce se Katic morati potuci sa Cousinsom. Ocekujem 2-3 prekida i par tehnickih. Amerika jeste kvalitetnija za dva koplja i to niko ziv ne moze osporiti, ali ovi americki kosarkasi osim sto su veliki sportisti nemaju taj neki "fakinluk", sto krasi Srbe. Ne znam, mozda grijesim, ali nazovi to osjecajem. U svakom slucaju navijam za dobru kosarku, jaku odbranu i jos jaci napad i nekih 200+ poena, pa neka u tom dvosatnom uraganu pobijedi bolji. Ne ocekujem poraze od 25+ razlike. Opet, kazem - osjecaj... pa neka bude samo dobra kosarka.lumani je napisao/la:NeshaFCB je napisao/la:I Kosta Rika je u fudbalu otišla dalje od Španije, to ne znači da je bolja.
na tom Turniru su bili bolji od Spanijeu fudbalu zna jedan udarac da presudi,kosarka je druga prica...
Prije tekme sa Grckom sam rekao, ne vidim nacin na koji Grcka moze dobiti SrbeSada ti kazem, ne vidim nacin na koji Srbija moze ozbiljno ugroziti Amere i drzati se ispod -20,25...Nadam se dacu fulati i vi dobijete nekih 15 razlike
To je tvoj osjećaj. Nigdje nisam rekao da će Srbija dobiti ili izgubiti na jednu loptu.lumani je napisao/la:NeshaFCB je napisao/la:I Kosta Rika je u fudbalu otišla dalje od Španije, to ne znači da je bolja.
na tom Turniru su bili bolji od Spanijeu fudbalu zna jedan udarac da presudi,kosarka je druga prica...
Prije tekme sa Grckom sam rekao, ne vidim nacin na koji Grcka moze dobiti SrbeSada ti kazem, ne vidim nacin na koji Srbija moze ozbiljno ugroziti Amere i drzati se ispod -20,25...Nadam se da grijesim i vi dobijete nekih 15 razlike
ti trolovi ne hode istim stazama kao ja, sem možda fkkrajine(kojeg usput pozdravljam jer vidim nema ga na temi)Virtu4l je napisao/la:Ovo ti je već drugi put, uozbilji seDANTES je napisao/la: vidiš ja to nisam znao za te incidente, jbt ko da sam juče došao na forum
Epidaurus je napisao/la:Nek večeras u braću uđe duh Dražena, Kukoča, Divca, Rađe, Danilovića, Bodiroge, Savića, Paspalja, Slavnića, Kićanovića, Delibašića, Čosića, Koraća, Peđe, Daneua, Zdovca i svih ostalih velikih legendi jugoslavenske košarke i da braća vrate titulu prvaka svijeta u košarci na Balkan gdje joj je i mjesto![]()
Sa srećom braćo
jesteAlfredBorden je napisao/la:kraj amerike tituli prvaka svijeta mjesto na balkanu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.