Safet Sušić - Pape
- sanlituncay
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
SAFETE ODLAZI!!!

Zadnja izmjena: sanlituncay, dana/u 14 sep 2014, 00:04, ukupno mijenjano 2 puta.
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Ne moraš prizivat poraz, mi ćemo izgubiti od njih 100% onda će oni kriminalci u savezu se prepast da se nećemo plasirat( ne zbog neuspjeha, nego što neće pare zaradit od plasmana), tako htjeli ne htjeli morat će tele smjenit, da bi spasili kvalifikacije.UnSub je napisao/la:Teska srca ali svim srcem uz Wels i Belgiju i da primimo 5 komada od belgijanaca, i valjda bi to bila garancija da onog covjeka vise ne gledam
Hocemo rep.BIH na EP 2016
Safete mars.

Safete mars.

- Centre forward
- Kontakt:
Mene samo zanima jel' on stvarno ima mjesecno 75.000 maraka (ono plata + bonus). Jel' ima neko zaista ko je bolje upućen i da barata (tacnim) informacijama ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Nije problem što veliki broj ljudi pati za nekim sretnijim vremenima (neću ulaziti u to u kojoj mjeri je to tačno i da li je zaista 90%). Ali, u svakom slučaju, njega ne podržava svako ko, kako ti kažeš "pati za Jugoslavijom". Ni ja, ni moj otac, ni bruka drugih ljudi koje znam. Ja lično ne mislim da velika većina Bosanaca i Hercegovaca i dalje vjeruje u Sušića. Nemam nikakvu statistiku da to potkrijepim, ali nemaš ni ti. Prosto mislim da je narod naučio da trpi, da je rezigniran (kao i za sve ostalo). Na kraju krajeva, u funkcionalnoj državi nije narod taj koji glasa za selektora, postoji tijelo koje se tim bavi. Kod nas je taj organ takav kakav već jeste. Pisao sam neki dan - pogodan on njima, pogodni oni njemu.sanlituncay je napisao/la:Kod nas postoji samo jedna greška,većina naše raje pati za Jugoslavijom,90% našeg stanovništva živi i dalje u tom fazonu,sanja taj život,a ovaj na klupi je bio dio njihovog života... I oni zbog njegove igračke karijere ne vide sranya koja radi kao selektor,zaslijepljeni do bola! Dok se kod Hrvata i Srba davno prestalo sanjati o Jugi,ko je bio dobar igrač,oni ruše sve redom,čim nema rezultata,od politike do sporta! Štimac je bio 3 na svijetu,al noga jarane,još i do baraža došao,al nogaaaa! Veze nemaš! Iako znamo da bi i Štimac prošao Island u baražu,jer su bili kvalitetniji! Mihajlović je njima bio vrh,al nogaaaaaa! Veze nema ko ni Štimac! Prosinečki je bio jedan od najvećih igrača Crvene Zvezde,al čovjek vidio da nije dorastao u tom momentu da vodi klub,i dao otkaz na mjesto trenera,a ovaj kaže : Kad on skonta da ne može odvest repku na EP,otići će
Možda ljude prevare rezultati i igra, pozitivni momenti, koje je on itekako imao, pogotovu u početku. Npr. utakmica u Francuskoj, ova zadnja prijateljska protiv Meksika, pa i tekma s Argentinom na SP. Ali, onda imamo tonu primjera (Slovačka, Egipat, Nigerija, Kipar itd.) gdje čovjek pokazuje ogroman manjak znanja, autoriteta, svega. I djeluje neprofesionalno do daske. Ne samo na terenu već i van njega. Valjda treba da se izgubi svaka nada za plasmanom na ovo EP pa da on ode, eto kao nije uspio.
Čitam danas izjavu Vršajevića da "smo morali pobijediti Kipar" i pitam se ko je, do đavola, pitao njega za bilo što. Zna on dobro da pod ozbiljnijim čovjekom ne bi mogao ni da prismrdi. Isto važi i za onog drugog.
I ne pristajem na onu "nema para, neće niko da preuzme". Negdje sam, onako u polušali, rekao da bi i Uščuplić bolje radio ovaj posao. On me je razuvjerio. Ali, brate, nemojte govoriti da nema rješenja. Nema ako nećete da se potrudite, tj. nije vam u interesu. Ako ništa drugo, evidentno je da je došlo do nekog zasićenja u repki, da treba svježa krv. Ne u obliku novog Avdije već novog selektora.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Pa majku mu Emire, valjda znas da ti pravopis nije jaca strana i da se ne bi trebao javljati.emir79 je napisao/la:Odavno dokazano, da bolest nije sve sto boli. Bitno je, da si ti majci pismen.MostaracVelezovac je napisao/la:Safete Susicu,
Sve ti u kuci gorilo osim sijalice.
Apoteka ti menza bila.
Sve ti se u kuci osusilo osim vesa.
Umiro od zedji a imo vodu u koljenu.
Nogu ti u Sipadu pravili.
Rukav u djepu noso.
Majki brata pravio!
Sin ti kuci zeta doveo.
Umro majki za bajram!
Tino Susic ti ocuh postao!
Ne da mi se da sada trazim postove. U ovom imas npr. dva zareza koji su potpuno suvisni, kako si ih majke ti tu stavio.
Haj' sto branis teleta stalno, ali nemoj i o pravopisu.
Najjaca tema ubjedljivo. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
da joj je pape amidza, igrala bi na mundijalusanlituncay je napisao/la:Uz sve to internacionalac

Mozda suvisna, ali ne i pogresna ako ih ipak stavim. U mom slucaju mogu da stavim zarez ispred veznika da. Zarez i jeste pravopisni znak koji sluzi za lakse razumjevanje recenice. Neka si ti meni postavio pitanje TACKOM, a ne UPITNIKOM pravopismeni, u recenici koju si morao iznova zapoceti velikim slovom, a ne zarezom odvajati.bvb je napisao/la:
Pa majku mu Emire, valjda znas da ti pravopis nije jaca strana i da se ne bi trebao javljati.
Ne da mi se da sada trazim postove. U ovom imas npr. dva zareza koji su potpuno suvisni, kako si ih majke ti tu stavio.
Haj' sto branis teleta stalno, ali nemoj i o pravopisu.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Principatus
- Kontakt:
Nek stoji ova sramota. Nemogu svi ekspresno do SPa kao veliki patriota i najveci talenat Hajduka Tino Susic. Jedan Kolasinac treba prvo u U21, da "ne preskace etape fudbalskog razvoja", kako Susic kaze.Ajax je napisao/la: Selektor Safet Sušić o spisku za Vels: Mislio sam zvati Kolašinca, ali pješice ne bi stigao na vrijeme!
Veliki je talent, ali bi bilo normalno da ga prvo pozove selektor mladog tima, da ne preskače.. Hodao bih do Sarajeva da me Sušić pozove - izjavio je za jučerašnji broj "Dnevnog avaza" 19-godišnji član Šalkea Sead Kolašinac, upitan bi li volio zaigrati za A-tim Bosne i Hercegovine. Safeta Sušića tekst nije iznenadio, jer odranije zna o kome se radi. Našu molbu da prokomentira Seadovu izjavu dočekao je lucidno:
- Mislio sam ga zvati, ali ako krene pješice, neće stići na utakmicu pa ne mogu - našalio se Sušić te dodao:
Znam za njega - Znam o kome se radi. Veoma je mlad momak i bilo bi mi nekako normalno da ga prvo pozove selektor mlade reprezentacije, da ne preskače etape fudbalskog razvoja. Činjenica da je u Šalkeu i da je bio juniorski reprezentativac Njemačke govori da je riječ o velikom talentu. Nadam se da će njegov uspon u klubu dovesti do toga da ga pozovem i u A-tim, ali bi bilo dobro da ga prije toga vidimo u mladoj selekciji - rekao je Sušić.
Jagodić: Pratim ga, ali sada ga neću zvati
Sušić kaže da Kolašinac prvo treba u mladu reprezentaciju, ali će naš talent morati malo pričekati. Selektor tima U-21 Vlado Jagodić kaže da prati Kolašinca i da je veliki talent, ali da u finišu kvalifikacija ne smije sebi dopustiti luksuz da mijenja kostur tima koji igra veoma dobro.- Imam grupu od dvadesetak fudbalera koji će biti pozvani za prijateljsku utakmicu s Albanijom, a Kolašinac nije među njima. Pratim ga, riječ je o fudbaleru nove generacije koja dolazi i za njega će sigurno biti mjesta. Ali, ne sada, kada nas očekuju odlučujuće utakmice i kada na raspolaganju imam uigranu ekipu - kaže Jagodić.
Susicu, Susicu...pozdravim ti najmilije.

Ovog Kolasinca, koji bi pjeske do Sarajeva, su Paptolizaci ovdje ismijavali. Tipa: "Trener mu ne daje povjerenje.", "Vidi igrao ponovo za U21 Elf-a, a ne dolazi na teferic u Sloveniji, izdajnik.", "Kokosinjac". I tako dalje. Njihova sramota.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Koliko god mi mrzak bio Susic zbog njegovih taktickih bravura od Slovacke dalje. Ne prizeljkujem poraz protiv Walesa. Siguran sam da ce Safet ( za razliku od Kipra ) izvesti najboljih 11 igraca i to u postavki 4-2-3-1 i ocekujem nerjesen rezultat ( koji nece biti dovoljan ) a nadam se pobjedi koju ce biti jako tesko izboriti zbog Bale-a Ramseya i Allena ( paklena sredina terena ) ako nista drugo. Znaci pobjeda mi je bitnija od Papeta u svakom slucaju utakmica protiv Belgije ce odlucivati jer mu treba bar jedan bod iz te utakmice

Pape odlazi samo ako izgubimo obje utakmice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Dobrodosao medju pravu raju.Virtu4l je napisao/la:Pape odlazi......

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ovako, zelim javno da se ispricam svim forumasima sto sam branio ovu trenersku neznalicu.
Evo citavu sezonu dozivljavam zdrastvene poteskoce zbog toga sto Dzeno Uscuplic yebe Sarajevo sa svojim taktickim zamislima i od aviona pravi zaprezno vozilo. Sjedim, razmislim i vidim da Susic radi isto sa reprezentacijom.
Jos jednom, izvinjenje.
Evo citavu sezonu dozivljavam zdrastvene poteskoce zbog toga sto Dzeno Uscuplic yebe Sarajevo sa svojim taktickim zamislima i od aviona pravi zaprezno vozilo. Sjedim, razmislim i vidim da Susic radi isto sa reprezentacijom.
Jos jednom, izvinjenje.
1946
U oktobru cu se poistovjetiti sa Feniksom 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- hogarstrasni
Head je napisao/la:Ovako, zelim javno da se ispricam svim forumasima sto sam branio ovu trenersku neznalicu.
Jos jednom, izvinjenje.

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- sanlituncay
- Kontakt:
Odlazi SAFETEEE!!!

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Da se i ja upisem : SAFETE ODLAZI !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.