@ nick
Nisam ni ja opterecen, ne daj boze, ali sam opterecen zato sto si se sa svojim prvim postom, postavio tako, da zavadis Horde Zla i RA. Bezveze, i uvijek cu se javiti na takav post. Atmosfera pred tekmu odlicna, RA se trudi da im obezbjedi zajedno sa upravom najbolje moguce uslove za prijem, nikom ni na kraj pameti nije neki primitivni incident u glavi. Isto bi bilo i da vi dolazite, a i bilo ko drugi. Isto bi se javio i da je neki Pitar nastupio tako, pred vase gostovanje u Mostaru. Njihovu upravu i Dzakmica u najmanju ruku prezirem, i to ces vidjeti na tribini. Opet cu da podvucem, i uvijek cu, na Kosevu nam je fizicki napadnuta uprava i igraci, bez ikakvih posljedica. Horde Zla, kao istinski navijaci, nisu imale nista sa tim. Sta je bilo bilo je, nekih me stvari sramota sto su se dogadjale, a i datume sam ti poredao po redu. Prvo je RA us.rao u Vrapcicima, i tako sam i napisao. Inace, nisam odavno navijac a pogotovo huligan. Sad sam ostao samo Rodjeni, a ponosan sam na ove nove momke iz RA. Ima sto godina nemaju propusteno gostovanje, iako od svih vecih klubova, njihov ima daleko najlosije rezultate. I na kraju, ne hvalim svoga konja, moga konja hvali FIFA i RAI SPORT

A bogami i Senad Hadjifejzovic