FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wienultras
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wienultras » 13 sep 2014, 23:06

sad ce navaliti na svim temama nadugo i nasiroko o trpalju slabasne slobode,izivljavanju moci,dominaciji,a dobice po picki ko i zrinjski :salut:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 13 sep 2014, 23:54

wienultras je napisao/la:sad ce navaliti na svim temama nadugo i nasiroko o trpalju slabasne slobode,izivljavanju moci,dominaciji,a dobice po picki ko i zrinjski :salut:
Pa uvijek je tesko protiv novajlija u ligi i dojucerasnjeg drugoligada, ali eto bit ce za vikend spektakl, dolazi najveci BH klub, valjda cete biti dobar domacin. Ocekujem ako nista makar gledljivu utakmicu

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 sep 2014, 00:04

Guarin14 je napisao/la:
Pa uvijek je tesko protiv novajlija u ligi i dojucerasnjeg drugoligada, ali eto bit ce za vikend spektakl, dolazi najveci BH klub, valjda cete biti dobar domacin. Ocekujem ako nista makar gledljivu utakmicu
Hajd sto pokusavas da budes zanimljiv i da isprovociras al slabo ti ide druze, popravi malo gramatiku ne bi ti bilo lose bgm. Necemo moci spavati do subote jer nam dolazi veliki Zeljeznicar :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 14 sep 2014, 00:07

Sljedeća tekma u ligi je protiv Zeljeznicara :mrgreen: ,sa njima smo odigrali ukupno 79 utakmica (Prva liga Jugoslavije i PL BiH ,nisu uracunate tekme iz savezne lige za vrijeme Juge).

Skor je identican 30 pobjede Slobode 19 nerijesenih i 30 pobjeda Zeljeznicara,mi smo nesto uspjesniji u Yu ligi imamo skor 17-15-13 ,Zeljeznicar u PL 13-4-17 . (gol razlika 96-104)

Što se tiče tekmi na Tušnju ,odigrali smo ukupno 40 ,imamo 22 pobjede 11 remija i 7 poraza uz gol razliku 64-39 ,najveca pobjeda 5-0 ,najubjedljivi poraz onaj iz sezone kada smo ispali 0-4 .

Nakon ovog danas prednost dajem sarajlijama ,protiv Zrinjskog smo imali strasnu srecu i precke i stative pa uzesmo 3b ,pristup se mora promjeniti inace nam ne gine poraz.

Moje licno misljenje je da na toj tekmi mora biti bar jedan crvendać :mrgreen: ,toliko.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 sep 2014, 00:11

Koja sramota od ekipe,gade mi se vise zajedno sa Sadikovicem,kojeg ne vrijedi vise spominjati,dzaba cu se samo iznervirat..pokupit jos koji bod kuci,jer na strani ne vjerujem da nekog mozemo pobjediti,a Azmir neka malo razmisli o svemu ovome i gdje ovo vodi sa igrackim kadrom sa kojim ne bi da smo u drugooj ligi izborili premijer ligu..

Dovedi par provjerenih igraca kao proslu polusezoni u cvajti eto ti rezultata i gledalaca na stadionu,covjek ima moju podrsku kao i ostalih gradjana Tuzle i onih sa strane koji vole Slobodu..

Sad slijedi derbi sa Zeljeznicarom,ocekujem pun Tusanj i igru Slobode kao protiv Zrinjskog,ako povedemo kojim slucajem,ima da igramo bunker citavu tekmu..jer ovaj mutavi trener ne zna postavit igru,mozda i zbog osiromasenog igrackog kadra,jbt nama igra neki Saric,propali fudbaler Dzafic,onda jedan Kenan Piric sjedi na klupi,dok mu brani neki Fejzic koji nije mogao ja mislim u jednom drugoligasu nije uspio,ljudi ga otjerali u Tuzlu..

Samo se pitam koliko ce biti banova ove sedmice na ovoj temi ili temi Zeljeznicara :kafa:

AZMIR HUSIC !!! :kralj:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 14 sep 2014, 00:12

Zodiac je napisao/la:Sljedeća tekma u ligi je protiv Zeljeznicara :mrgreen: ,sa njima smo odigrali ukupno 79 utakmica (Prva liga Jugoslavije i PL BiH ,nisu uracunate tekme iz savezne lige za vrijeme Juge).

Skor je identican 30 pobjede Slobode 19 nerijesenih i 30 pobjeda Zeljeznicara,mi smo nesto uspjesniji u Yu ligi imamo skor 17-15-13 ,Zeljeznicar u PL 13-4-17 . (gol razlika 96-104)

Što se tiče tekmi na Tušnju ,odigrali smo ukupno 40 ,imamo 22 pobjede 11 remija i 7 poraza uz gol razliku 64-39 ,najveca pobjeda 5-0 ,najubjedljivi poraz onaj iz sezone kada smo ispali 0-4 .

Nakon ovog danas prednost dajem sarajlijama ,protiv Zrinjskog smo imali strasnu srecu i precke i stative pa uzesmo 3b ,pristup se mora promjeniti inace nam ne gine poraz.

Moje licno misljenje je da na toj tekmi mora biti bar jedan crvendać :mrgreen: ,toliko.
Nismo ni mi aman zaman nešto kvalitetniji ali mnogo bolje i puni drskosti igramo u gostima. Igrači nam igraju u kost bukvalno, Memija tu prednjači ima 18 godina željan dokazivanja pa nema respekta samo udara :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 14 sep 2014, 00:29

slika
:lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 sep 2014, 00:44

popljuva @harry Fejzića ni krivog, ni dužnog :lol: inače kod njega svaki put druga priča :lol:

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 14 sep 2014, 00:55

pocnite polako da pripremate zadnjicu na ono najgore :D
habib

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 sep 2014, 00:56

Chinaglia je napisao/la:popljuva @harry Fejzića ni krivog, ni dužnog :lol: inače kod njega svaki put druga priča :lol:
Moram malo..aa kakva prica,ne kontam..ako se na mene odnosi,pojasni :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 sep 2014, 01:05

očekivao sam i ja da će Pirija branit', al' Fejzić dosta dobro brani za sad, ovaj prvi gol danas je vjerovatno prvi koji ide njemu na dušu ove sezone :D dosta siguran golman, eh sad što nije dobar kao Mujkić u svom primeu :cool: uglavnom, Fejzić :thumbup:

pa vidim pozivaš Azmira da dovede dobre igrače, eto publike, rezultata, a prije toga pišeš kako je cilj opstanak, kako ne treba brinut', bolje ne može, čak si popustio sa Sadikovićem jer radi s hadaljima :lol: mjenjaš se ko vrijeme :mrgreen:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 14 sep 2014, 01:05

Samo da potcrtam nema se nikome bilo sta prigovorit pa ni sudiji.. prostora je bilo za igru i bodove a sto nas ljudi dobise sa pola snage, druga stvar. Valja sad izdurat ove spamere sa grbavice lafo mangupi :roll:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 sep 2014, 01:08

Chinaglia je napisao/la:

pa vidim pozivaš Azmira da dovede dobre igrače, eto publike, rezultata, a prije toga pišeš kako je cilj opstanak, kako ne treba brinut', bolje ne može, čak si popustio sa Sadikovićem jer radi s hadaljima :lol: mjenjaš se ko vrijeme :mrgreen:
Druze ne moze se vise ovako,stvarno sam se nadao necemu,a bgm nadao sam da bi danas mogli izvuci bod ili cak puni plijen iz Bijeljine,a oni ko racku odigrali protiv ekipe koja je dala samo jedan gol ja mislim za ovih par kola i nama danas dva uvalise hladno ;)

Ajmo malo na temu pVojekat :kafa:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 sep 2014, 01:08

već vidim kako upaljači lete kod brke u ložu, pas mater

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 14 sep 2014, 01:10

ljudi hladno kondicioni rade poslije tekme sa nama :urnebes: :urnebes: :urnebes: nema dalje :lol: :lol:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 14 sep 2014, 01:15

Brko ce imat' poseban tretman ipak je to rijetko fin gospodin, pravih manira :lolno: i jest vala za tog kluba

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 sep 2014, 01:51

bio na tekmi u Bijeljini danas, i mogu reci da je ovo zadnje gostovanje na kojem cu gledati ove smradove :!: **** pare kad je Sloboda u pitanju al brate ne mogu halaliti danasnjih 25 KM :!: idemo redom:
Sadikovic nema pojma o taktici i mislim da tesko mozemo do bodova u gostima s njegovim zamislima;
Fejzic danas krivac za prvi gol ali posto mu je prvi kiks ove sezone ne treba ga uzimati na zub
Salihovic nase dijete ali ruta od igraca, bojazljiv, slabasan, nemocan
Jankovic danas poprilicno siguran
Efendic klasicni bek zna kiksati ali je barem borben
Mehidic-kapiten :urnebes: zalosno, ni sjenka igraca od prosle sezone
Secerovic igrac za prve lige fbih, ne znam kako je igrao u Holandiji
Omic rodjeni kapiten ovog tima, kao destruktivac odlican medjutim frajer mora igrati i kreativca (gdje se ne snalazi najbolje) posto takvog nemamo u ekipi
Saric je decko skolovan ali potpuno zapusten, podsjeca me na Husica iz prosle godine, frajeru je sve svejedno
Mujic momak zvijer ali igra na pogresnoj poziciji, bolje igrati sa dva spica nego ga zrtvovati na krilu
Mujkic danas slabo odigrao medjutim opet mu treba dati prednost u odnosu na Dzafica
Radovanovic nas najbolji igrac ove sezone, pokusavao je u Bijeljini ali je bio potpuno odsjecen od veznog reda.
ove sto su usli necu komentarisati. koliko god smo ruta od ekipe mislim da bi neki bolji trener, sa vise autoriteta to mnogo bolje poslozio :!: sad samo po domacim tekmama furati i dobro se naoruzati tabletama za smirenje (persen, lexaurin) :clap:
Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 sep 2014, 01:53

jos zaboravi napisati da nisam dugo vidio losiju ekipu od Radnika a ljudi nas hladno karase u paksu ;) ej moj Denise familije ti se najebem :!:
Sloboda Tuzla

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 14 sep 2014, 01:57

brazzo je napisao/la:Brko ce imat' poseban tretman ipak je to rijetko fin gospodin, pravih manira :lolno: i jest vala za tog kluba

Zaista nema potrebe za dizanjem tenzija..Ako realno pogledamo nije nam ovo ni prva ni zadnja tekma pa da je tako dozivljamo.. Dajte da umjesto vrijedjanja, pokazemo koliko u stvari volimo svoj klub i da to bude prava prvenstvena tekma kakvih je bilo na pretek na Tusnju. Kad mnogi ovdje sa foruma nisu bili ni rodjeni nasi klubovi su imali svoje utakmice i to je cinjenica!

Podrzimo svako svoj klub i tako pokazati dostojanstvenost a ne se dokazivati na tribini tako sto ces na sav glas pljuvati protivnicku ekipu, grad, ili bilo sta...Gdje je tu logika?? :hmmmmm: Svi cemo staviti ruku na srce i izgovoriti ime svog kluba pa dajte da to i pokazemo...

Nekad bi se svi mi trebali ugledati i na igrace, koji ce se sigurno pozdraviti nakon utakmice jer na kraju krajeva sve sto mozes izgubiti je bod dva ili tri (a jos ih je nakon utakmice 66 u igri do kraja). Naravno da ovo vazi a ujedno je i molba za sve navijace Zelje i Slobode.. :!:

Na forumu je ruzno vidjeti kad se neke navijacke grupe prepucavaju na bilo kom osnovu, a zamislite kako te psovke sa tribina zvuce neutralnim ljudima na tv-u, koji su sjeli da odgledaju tekmu??

Dzaba ja sve ovo i pisem :D , ali eto bar da se cuje i neka pozitivna rijec u moru negativnog sto nas vrlo vjerovatno ocekuje do subote!?

Licno sto se rezultata tice ocekujem remi ;) a nadam se pobjedi :mrgreen:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

zoone
Kontakt:

Post Postao/la zoone » 14 sep 2014, 02:39

Oma, sale i efendija danas naši najbolji igrači, borbeni, agresivno na svaku loptu bez pardona. Ovo ostalo nogu u g....u. Srednji red ne postoji kao i napad, sarić je izgubio svaku loptu kao i radovanović koji kao da bira u koji će duel sa udje, a mujic je neskolovan igrač i to se vidi odmah, čim ima neki zadatak od njega nema nista, a sebicost je glavna njegova odlika. Mehidic kapiten, sta reći, osim oojjj bože,katastrofa, nema on nikakvog autoriteta da bude kapiten. Fejza danas kiksao ali ostalo sve korektno kao i prošle utakmice.
A o postavci naše igre nnema potrebe ni pricati, jednostavno uzas kao i sama igra, bunker pa sta bude... :thumbdown:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.