Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BigBigBang » 13 sep 2014, 19:16

hahahaha jadan tim kojem je theo walnut spasilac ubleha i u punoj formi ne moze nista napraviti a kamoli sad kad je skoro godinu dana pauzirao, ali nema veze bitno je da je Joel izbacen sa klupe a panjina Podolski i precijenjeni Ox na klupi...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 sep 2014, 19:19

Walcott bi rutinski pospremio ono što je Welbeck promašio. Najbolji finišer u ekipi bez dileme!
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 sep 2014, 19:22

BigBigBang je napisao/la:hahahaha jadan tim kojem je theo walnut spasilac ubleha i u punoj formi ne moze nista napraviti a kamoli sad kad je skoro godinu dana pauzirao, ali nema veze bitno je da je Joel izbacen sa klupe a panjina Podolski i precijenjeni Ox na klupi...
Pa bolje da igra Theo,nego da nam Ozila gusi na krilu,a Theo nije los ,samo da udje u formu,bolji i od Podolskog,Cazorle,Girouda,Sanoga,i plus otvara mjesto Ozilu na 10 ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 sep 2014, 19:53

Kako mu otvara Wilshere englez mora igrati nece on nista dirati, jedino ako misli Ozila na klupu ali to je kiks jer Ozil moze puno pokazati na desetci, ne znam kako ce to rijesiti ali Walnut sigurno nece u prvih 11 trebace njemu jos vremena da se vrati a ionako nije kvalitet...

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 13 sep 2014, 20:05

Theo spasioce nas, ide njegov kip odmah do Henry-ovog :D
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 13 sep 2014, 20:31

novi nepobjedivi :? ??
i kad loše i kad dobro igraju, ne gube :cool:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 sep 2014, 20:33

tillman je napisao/la:novi nepobjedivi :? ??
i kad loše i kad dobro igraju, ne gube :cool:
Dok ne odemo u goste,terekovcima,Man Utd-u,L-poolu,pa i Man Cityu,sva ta gostovanja bih i prije utakmica potpisao remi ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 13 sep 2014, 21:00

Alexis u 3 zadnja meča dao pogotke :cool:
U 6 odigranih mečeva 3 gola i asistencija + momak je ćaba znači igra ludački, sjećam se kad smo molili da Wenger uzme jedno pravo krilo i sad ga imamo, imamo i najbolju desetku i WC krilo i velškog Zidana ali je Wenger taj koji sere sa svojim glupostima od formacije..

Sljedeća protiv Borusije, uf kad bi tu stavio Ozila na desetku i stavio " KONAČNO " normalnu formaciju, raspolažemo nenormalno dobrim igračima ljudi moji i uz onakvo griženje i napad na terenu, agresivnost ko danas mi svaku ekipu možemo dobiti, fora je odbrana jer kad igramo defanzivnije na napadu spušimo..

Welbeck će biti igrač veoma veoma dobar, danas je bio dosta agilan u odnosu na Sanoga i Girouda, Welbeck nije ni imao mnogo šansi a ona jedna nije imao sreće, težak debi za njega ali nadam se da će već zastresti mrežu protiv Borusije.

Ovako bih ja stavio protiv Borusije :

http://lineupbuilder.com/?sk=4kx5l" onclick="window.open(this.href);return false;

Žao mi Wilshera " od danas " ostavit na klupi al mislim da je red da vidimo Ozila na AMF-u gdje najbolje igra i to nije nijednom ove godine igrao.. a sa brzacima kao što su Ox, Danny i Alexis zna se kako bi dobro stvarali šanse, tu je još Ramsey, Ox je inače dobar protiv njemačkih timova, ako se sjećamo protiv Bayerna kako je momački igrao i mislim da bi on tu mogao eksplodirati.

Poslije Borusije slijedi A.Villa, neugodna Villa koja je dobila Liverpoola, ali nadam se da ćemo više očepiti i krenuti osvajati 3 boda..

Pa onda Southampton i naši vječiti rivali Kokoške, sve u svemu nimalo lagan raspored, svaka od ovih ekipa je neugodna a naš najveći kiks je upravo bio protiv Leicestera, tu smo morali 3 boda uzeti, mislim samo da smo dosad prokockali 2 boda al se nadam da će jarac na klupi više staviti Ozila na sredinu jer ubija Ozila na onoj poziciji i da više stavi Campbella da bar imalo zaigra :evil:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 13 sep 2014, 21:11

Ne bi ja sad Wilshera izbacio iz prve, nema te sile.
Pld W D L
38 26 12 0

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 sep 2014, 21:23

Alexis i Jack su pokazali ogromnu zelju, a ne fali im ni kvaliteta.

Jbg kad je Wenger glup. Na sredini terena ima viska igraca, viska dobrih igraca, ali na drugim pozicijama fali.

Ako Arsenal ne bude konkurentan i ako se Ozil bude gusio tamo gdje mu nije mjesto, ocekujem da ce traziti da ide negdje drugo. Mislim, dok je jos visoko u ocima javnosti, inace ako ga vrijeme pregazi i postane zabravljen, onda je odsvirao svoje (ni kriv ni duzan).

Inace, 2:2 protiv Cityja je realan rezultat, nakon prikazane igre. Pogrijesili su i jedan i drugi trener. Pellegrini je mogao malo vise i malo bolje napasti, u svakom slucaju ranije zestoko napasti jer odbrana Arsenala nije Bog zna cemu i bilo je prostora.
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 13 sep 2014, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 sep 2014, 21:26

I have to pass a medical exam on Monday. No fracture. Hope to be back asap!
Debuchy zvijer
A.F.C. Bournemouth!

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 14 sep 2014, 00:13

Dobro za vas da se nije ponovila ista priča ko sa Giroudom. ;)
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 14 sep 2014, 00:26

Panjoud nedostaješ. :(

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 sep 2014, 00:57

Bolji je Giroud od Welbecka.

Ja tek vidi da Joel danas nije bio ni na klupi. Kad se Theo vrati,Joel ispada skroz iz rotacije (ako već nije ispao).
Protiv Dortmunda ne očekujem opet ništa novo. Cazorla će samo uletit u startnih 11. Abda i Gibbs.

Nije to više onaj moćni Dortmund od prije par sezone,i svakako da se imamo čemu nadat.
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 sep 2014, 00:59

rambo16 je napisao/la:Bolji je Giroud od Welbecka.

Ja tek vidi da Joel danas nije bio ni na klupi. Kad se Theo vrati,Joel ispada skroz iz rotacije (ako već nije ispao).
Protiv Dortmunda ne očekujem opet ništa novo. Cazorla će samo uletit u startnih 11. Abda i Gibbs.

Nije to više onaj moćni Dortmund od prije par sezone,i svakako da se imamo čemu nadat.
Necemo izgubiti ;)

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 sep 2014, 01:27

Mislim da ce vrijeme pokazati da je Welbeck puno bolji igrac od Giroud, kakav Giroud panjina...

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 sep 2014, 01:40

Ovdje se kao i uvjek konstruktivno, kolektivno ali i sa individualnim stavovima sere po svemu i svacemu.

MGrabez
Kontakt:

Post Postao/la MGrabez » 14 sep 2014, 08:08

BigBigBang je napisao/la:Mislim da ce vrijeme pokazati da je Welbeck puno bolji igrac od Giroud, kakav Giroud panjina...
Dva loša ubiše Miloša :D
4-4-2 formacija i deri :)

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 14 sep 2014, 09:57

rambo16 je napisao/la:Bolji je Giroud od Welbecka.

Jos je rano suditi o tome koji je od ove dvojice bolji igrac... Welbek je imao dobar debi i za razliku od Zirua ima brzinu i zna utrcavati, nema potrebe da mu Ozil kao Ziru-u mora pokazivati gdje treba ici :mrgreen: Samo da Ozil zaigra uskoro svoju pravu poziciju i Welbek ce sigurno biti mnogo opasniji. Jucer se dobro kretao, imao par finih poteza ali nije imao srece kod one stative. Mislim da je on bolji za nas sistem igre od Zirua, ali vrijeme ce sve pokazati, ima 3-4 mjeseca fore da se uklopi i pokaze hoce li biti promasaj ili ipak korisno pojacanje.

Za Joela sam vec ranije govorio, bolje da ga je posalo jos jednu godinu na posudbu u neki klub iz lige petice ako nije mislio racunati na njega. Ne znam sta je sa Wengerom, jednostavno vise ne vjeruje mladim igracima.... Valjda dobije priliku ako nista u kup utakmicama.

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 14 sep 2014, 10:18

chily-rz je napisao/la:Ovdje se kao i uvjek konstruktivno, kolektivno ali i sa individualnim stavovima sere po svemu i svacemu.
To si u pravu ovaj PDF ide iz krajnosti u krajnost FAKAT (ali definitivno najintersantniji od svih) :lol: :salut:
Arsenal All The Way !

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.