Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko osvaja Mundobasket 2014?

Anketa je završila: 02 jul 2014, 15:51.

SAD
15
52%
Španija
2
7%
Francuska
0
Nema glasova.
Grčka
1
3%
Argentina
0
Nema glasova.
Litvanija
0
Nema glasova.
Srbija
4
14%
Hrvatska
5
17%
Turska
1
3%
Niko od navedenih
1
3%

Ukupno glasova: 29

Tribalian
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)

Post Postao/la Tribalian » 14 sep 2014, 00:39

MickoSAS je napisao/la:
ne nisam nenamerno vec namerno

zasto sto se pricaju ovde gluposti mi ne bi mogli da dobiejmo Francusku u punom sastavu, secam se da smo mi tu Francusku tukli vec i to sa Parkerom a mi igrali bez prvog pleja Teodosica, samo navodim, previse bljuvotina ovde i omalozavanja nase reprezentacije, ali momci mnogima zacepili usta ;)
Raspravljate o SBBKBB , vec mi je i glupo sto sam pokusao da povadim situaciju :roll:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 14 sep 2014, 00:39

Tribalian je napisao/la:
Guarin14 je napisao/la:Niko normalan ne mrzi, meni je prvom drago i u svakom mecu sam navijao za komsije, ali kada cujem da nekj pricaju kako bi komsije pobijedile najjacu Francusku ili da se nadaju necem protiv vanzemaljaca, tacno poludim, mrzim preseravanja.

Milos treba biti MVP covjek je objasnio neke stvari na ovom SP
Ma druze, verujem da je ovaj forumas nenamerno generalizovao, svaka cast vama za podrsku, vise je Bosanaca bilo za Srbiju nego onih protiv. I ja bih za BIH navijao i protiv Francuza i Amera i Spanaca , kao i za Hrvate. Da preskocim YU nostalgija patetiku i iskren da budem ja samo za juzne susede Srbije ne navijam nikad, mislim na Makedoniju . Jednostavno nemam osecaj da su ikada bili sa nama u istoj drzavi + McCalleb i ono... uzivam u kosarci bez navijanja i cimanja.
Ma naravno brate, budala uvijek, a ovaj opet o nekim kompleksima, kakvi kompleksi, kada sam od prve do zadnje utakmice navijao za Srbiju, ne shvatam te ali nikako..

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 14 sep 2014, 00:47

MickoSAS je napisao/la:Smesno koliko Bosanci i Hrvati mrze sto Srbija belezi ovakve rezultate to vidim i ovde na forumu...
Zivi bili pa videli, fali Srbiji mnogo mnogo igraca, o taktickoj igri da ne pricam koliko smo daleko bolji od Francuske, kao i strasno dobrom napadu,pogledajte samo kako se krece lopta u nasoj selekciji, to Francuska i sa punim saastavom ne moze tako igrati ;)

da ih nije kenjalo onoliko Francuze pogotovo u sutu za tri poena u poslednjoj deonici mi bi ih dobili lagano +15 ;)

jednosavno najbolji smo ;) mada mnogi to osporavaju ;)

edit: mnogo volim kada nabijamo komplekse susedima ;) :***
Ima pojedinaca kao i kod vas koji se vode onim nek komsiji crkne krava.. Realno zasto bi ja navijao za neke Francuze, Amere itd. pored Srbije ?? ne fali vam bas mnogo igraca kao sto si spomenuo.. a ta prica da je Francuska u punom sastavu bla bla. moze se okaciti macku u rep sta bi bilo kad bi bilo.. Ja kazem BIH da je dobila pozivnicu za Sp tukla bi Amerikance :D

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 14 sep 2014, 00:51

I bih je tukla litvaniju prosle godine litvaniju koja je jaca nego ova sad pa jel to znaci smo trebali biti medju 4 na svijetu i da smo jaci od njih, spustite se malo teodosicu i selektoru svaka cast a ostali su prosjek :silent:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 sep 2014, 00:54

Mrzim preserravanja kako nasih portala,tako i ovih komsijskih...svasta sam se nacitao ovih par dana,ali nekad se treba spustit malo na zemlju,razumijem sve to euforija,velika je ovo stvar,Srbija je imala moju podrsku citavo ovo SP kao i Hrvatska..prije dvije noci sam se nervirao kad je Srbija igrala protiv Francuske,kada su se poceli priblizavati,radovao se svakom kosu Srbije,kao da je moja BiH dala kos ili pobjedila..jednostavno ovom narodu sa naseg podrucja treba nesto malo da disu ko jedan..poplave su nas ujedinile na par dana ili ova nesreca sa rudarima u Zenici,evo sad nastup Srbije na SP...i sutra ce Srbija imat moju podrsku kao i vecine normalnih ljudi na ovom podrucju,na ove zatucane bio on srbin,bosnjak ili hrvat ne treba obracati paznju..sutra i da USA razvali Srbiju ovim momcima treba napravit docek u Beogradu kao da su osvojili SP..bice tesko,ali nije nemoguce da Srbija pobjedi USA..danas je sve moguce.. puno srece komsije :thumbup:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 sep 2014, 00:55

Ajde nemojte da nastavljate ovo, stvarno je glupo, pise se mnogo a ne kaze se nista.

@Harry 90. :thumbup:

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 14 sep 2014, 01:06

harry_90 je napisao/la:Mrzim preserravanja kako nasih portala,tako i ovih komsijskih...svasta sam se nacitao ovih par dana,ali nekad se treba spustit malo na zemlju,razumijem sve to euforija,velika je ovo stvar,Srbija je imala moju podrsku citavo ovo SP kao i Hrvatska..prije dvije noci sam se nervirao kad je Srbija igrala protiv Francuske,kada su se poceli priblizavati,radovao se svakom kosu Srbije,kao da je moja BiH dala kos ili pobjedila..jednostavno ovom narodu sa naseg podrucja treba nesto malo da disu ko jedan..poplave su nas ujedinile na par dana ili ova nesreca sa rudarima u Zenici,evo sad nastup Srbije na SP...i sutra ce Srbija imat moju podrsku kao i vecine normalnih ljudi na ovom podrucju,na ove zatucane bio on srbin,bosnjak ili hrvat ne treba obracati paznju..sutra i da USA razvali Srbiju ovim momcima treba napravit docek u Beogradu kao da su osvojili SP..bice tesko,ali nije nemoguce da Srbija pobjedi USA..danas je sve moguce.. puno srece komsije :thumbup:
docek je vec zakazan za ponedeljak :thumbup:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 sep 2014, 01:11

uglavnom ustanovili smo da svi vole Tribaliana i da Tribalian voli sve, pa idemo dalje...
problem je po meni što svi ne vole magicu jer ne mogu baš uvijek dokučiti sve njegove fraze, naravno magica gotovo da ne voli nikoga, što je takođe veliki problem...
e sada kako će se ove emotivne drame odraziti na rezultat finala to ostaje da vidimo, srećom Cousins(Kazins) ne čita forum inače bi nekoga opalio šakom...
novo neidentifikovano lice ne možemo trenutno svesti ni u jednu kategoriju forumaša(lik, kuler, troler, nacionalne troler, kolega troler, super troler, neupućen, naivan)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 sep 2014, 01:14

Evo sad cu jos nesto pisati..imam bas rodjaka koji zivi od svog rodjenja u Srbiji,tacnije Zrenjanin i upoznao sam se sa njegovim drustvom ove godine kada su slavili u Tuzli prvi maj i stvarno su me momci i cure prihvatili prvi dan,cak me i danas dan zovu da dodjem tamo kod njih da sjedimo,bas danas su me zvali da dodjem u nedelju kod njih da pratimo mec izmedju USA-Srbija,bili su spremni doc po mene,ali jbg zbog posla nisam u mogucnosti..i stvarno mi je drago sto na ovim prostorima ima jos pametnih ljudi koji nisu zaludjeni nacionalizmom kao neki...

NAPRIJED KOMSIJE !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 sep 2014, 01:18

DANTES je napisao/la:uglavnom ustanovili smo da svi vole Tribaliana i da Tribalian voli sve, pa idemo dalje...
Nema ko mene sta da voli a to koga ja volim to je moja stvar . A ti odlicno znas da Trib nije internacionalac. ;) Ali ovde se ne radi o tome , ni o ideologijama ni o politici , radi se o tome da se odredjeni broj ljudi pozdravio sa zdravim razumom, i sad zive u imaginarnom svetu punom podela i mrznje ! Da ja imam neku vlast i da se ja nesto pitam, svi vi bi ziveli mnogo bolje i mnogo bi se bolje skolovali i samim tim ne bi bilo potreba za ovakvim raspravama.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 sep 2014, 01:23

Tribalian je napisao/la:
DANTES je napisao/la:uglavnom ustanovili smo da svi vole Tribaliana i da Tribalian voli sve, pa idemo dalje...
Nema ko mene sta da voli a to koga ja volim to je moja stvar . A ti odlicno znas da Trib nije internacionalac. ;) Ali ovde se ne radi o tome , ni o ideologijama ni o politici , radi se o tome da se odredjeni broj ljudi pozdravio sa zdravim razumom, i sad zive u imaginarnom svetu punom podela i mrznje ! Da ja imam neku vlast i da se ja nesto pitam, svi vi bi ziveli mnogo bolje i mnogo bi se bolje skolovali i samim tim ne bi bilo potreba za ovakvim raspravama.
dragi moj saigraču, moramo malo da se odmaknemo od priča koje nemaju veze sa sportom, na ljude je nemoguće uticati jer kad jednom formiraju stav i mišljenje(90% to uradi pod negativnim uticajima) to je do kraja života...
ti obično ne ideš u ove vansportske priče pa te malo zezam... i magicu naravno....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 sep 2014, 01:28

DANTES je napisao/la: ti obično ne ideš u ove vansportske priče pa te malo zezam... i magicu naravno....
A isao sam i ja u te vansportske price , diskutovao sam sa oko 50 ljudi , bilo je i psovki, ali je Admin rekao da je to jedan isti covek koji ima 130 nickova, posla ga u Banovice sa svih 130 nickova i eto ostadoh ja bez sagovornika na tim nesportskim temama.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 sep 2014, 01:40

Tribalian je napisao/la:
DANTES je napisao/la: ti obično ne ideš u ove vansportske priče pa te malo zezam... i magicu naravno....
A isao sam i ja u te vansportske price , diskutovao sam sa oko 50 ljudi , bilo je i psovki, ali je Admin rekao da je to jedan isti covek koji ima 130 nickova, posla ga u Banovice sa svih 130 nickova i eto ostadoh ja bez sagovornika na tim nesportskim temama.
tragično, ali i to je život, mada znaš nisi ni Banovići tako loši, fino mjesto...
vidiš ja to nisam znao za te incidente, jbt ko da sam juče došao na forum
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 sep 2014, 01:45

DANTES je napisao/la: vidiš ja to nisam znao za te incidente, jbt ko da sam juče došao na forum
Okoncalo se mozda mesec dana pre tvoje registracije. :)

p.s. Amerikanci prema statistickim parametrima prognoziraju da ce sutrasnji rezultat biti 101-81 u njihovu korist, naravno.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 sep 2014, 01:48

Tribalian je napisao/la:

p.s. Amerikanci prema statistickim parametrima prognoziraju da ce sutrasnji rezultat biti 101-81 u njihovu korist, naravno.
to i jeste realan odnos snaga. no, ja nikad ne bi pratio sport kad bi unaprijed mislio da je ishod nemoguće promijeniti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 14 sep 2014, 01:49

DANTES je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:

to i jeste realan odnos snaga. no, ja nikad ne bi pratio sport kad bi unaprijed mislio da je ishod nemoguće promijeniti
u ovom slucaju je nemoguce

ali sretno u svakom slucaju

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 sep 2014, 01:50

DANTES je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:

Jel' ima neka kolumna Avdica ili neki intervju s njim ili bilo sta u vezi finala a da opet ima veze sa Avdicem ?

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 sep 2014, 02:06

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=548CEEEC" onclick="window.open(this.href);return false;

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 sep 2014, 03:16

Guarin14 je napisao/la:Niko normalan ne mrzi, meni je prvom drago i u svakom mecu sam navijao za komsije, ali kada cujem da nekj pricaju kako bi komsije pobijedile najjacu Francusku ili da se nadaju necem protiv vanzemaljaca, tacno poludim, mrzim preseravanja.

Milos treba biti MVP covjek je objasnio neke stvari na ovom SP

Drago mi je što je tebi drago zbog uspjeha srpskih košarkaša, ali samo da te pitam što ti smeta ako se nadamo? Jel zabranjeno nadati se? Ne vjerujem da danas u svijetu postoji jedan jedini navijač/simpatizer/fan koji se ne nada pobjedi svog tima u finalu bez obzira ko bio rival. Zato ću ja večeras da navijam I da se nadam jer jbga ne dešava se baš svaki dan da Srbi igraju finale Mundobasketa protiv Gringosa. To je rijetka privilegija koja nam je višom silom ranije oteta. Sad istanbulsko prokletstvo može u istoriju :wave: .

Što se tiče diskusije na temu najjača Francuska versus najjača Srbija, opet ću reći, tu najjaču Francusku (koja je kasnije izbacila furiju I u finalu preslišala Litvance) je prošle godine glatko dobila Srbija bez Tea u timu, a I to valjda nešto znači.

UnSub je napisao/la:I bih je tukla litvaniju prosle godine litvaniju koja je jaca nego ova sad pa jel to znaci smo trebali biti medju 4 na svijetu i da smo jaci od njih, spustite se malo teodosicu i selektoru svaka cast a ostali su prosjek :silent:

Bjelica, Krstić, Bogdan I Raduljica su prosjek? :bow:

I ta priča ako se desi ovo, ako se desi ono...
Jedini pravi I čvrsti plus u odnosu na Amere je rasterećenost igrača Srbije. Niko ih nije očekivao ni u polufinalu, a kamoli u finalu. Srebro je u džepu, a I to je senzacionalan uspjeh.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 14 sep 2014, 07:03

nista noah?
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.