FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Odlicna igra danas.Alba je zvijer samo takva,Mathieu i Macherano super odigrali,ali cim je usao letva Pique,eto problema.Ne vjerujem kako je covjek los,Mathieu,kako ga mnogi nazvase starac stize sve,pa i otkloniti propuste koje ova taraba napravi.
Raduje me ovakva igra,ulijeva povjerenje,ali ne i neki igraci.Gore spomenuti Pique,Pedro je isto prelos,ali vratit ce se i Suarez,nema njemu pretjerano puno igre.I Sandro i Munir su bolji od njega sad.
Messi pokazao sto vec svi znamo,a Neymar igra velikom lakocom i dosta rastereti Messija.Uuuuuf,jedva cekam Suareza,bit ce to pakleno.
Raduje me ovakva igra,ulijeva povjerenje,ali ne i neki igraci.Gore spomenuti Pique,Pedro je isto prelos,ali vratit ce se i Suarez,nema njemu pretjerano puno igre.I Sandro i Munir su bolji od njega sad.
Messi pokazao sto vec svi znamo,a Neymar igra velikom lakocom i dosta rastereti Messija.Uuuuuf,jedva cekam Suareza,bit ce to pakleno.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Trebamo po zadnji put osvojiti ovu Primeru jer od naredne godine igramo Katalonsku ligu.

- hule_barca
- Kontakt:
Uh. Utakmica k'o preslikana protiv Villarreala. Neće u gol pa neće, ali pročepilo je nekako. Athletic je odlična ekipa, ali su ipak pali na kraju kada je Barca ubacila u brzinu više. Da su zabili pogodak iz nekoliko opasnih napada napustili bi neporaženi Camp Nou. Ipak, teško je i da se sve poklopi. Nisu oni džaba izbacili Napoli iz LP.
Što se Barce tiče, manje više svi su bili dobri. Montoya nije ni tako loše izgledao, uglavnom bolje nego kod Tate. Alba perfektan. Mathieu i Masche dobro odradili. Nije ni Pique loš bio, ali mislim da je skoro cijelo drugo poluvrijeme igrao sa blažom povredom kuka ako sam dobro primijetio. Rakitić već sada mogu reći duplo korisniji za Barcu nego Cesc. Raduju ovi clean sheetovi, a što se tiče realizacije i to će ići na bolje, jer treba razumjeti da recimo Suarez ne igra, Neymar nije nijednu počeo od prve,...
Uglavnom, zadovoljan sam. Raspored nam leži na ruku do Reala.
Što se Barce tiče, manje više svi su bili dobri. Montoya nije ni tako loše izgledao, uglavnom bolje nego kod Tate. Alba perfektan. Mathieu i Masche dobro odradili. Nije ni Pique loš bio, ali mislim da je skoro cijelo drugo poluvrijeme igrao sa blažom povredom kuka ako sam dobro primijetio. Rakitić već sada mogu reći duplo korisniji za Barcu nego Cesc. Raduju ovi clean sheetovi, a što se tiče realizacije i to će ići na bolje, jer treba razumjeti da recimo Suarez ne igra, Neymar nije nijednu počeo od prve,...
Uglavnom, zadovoljan sam. Raspored nam leži na ruku do Reala.
Mes Que Un Club
Naš najveći konkurent za titulu stigao do veoma važne pobjede . Bit će to opet jedna neizvjesna borba do samog kraja. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:Naš najveći konkurent za titulu stigao do veoma važne pobjede . Bit će to opet jedna neizvjesna borba do samog kraja.
a vodice se zestoka borba i za ostala mjesta koja vode u LP
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Gdje su strucnjaci da se nasmiju na transfer Robocopa i Rakitica ?
Dva savrsena igraca za Barcu.Ocito ciljani transferi.Mathieu igra kao sto sam i ocekivao.Kupi sve pred golom a cita igru gotovo savrseno.
Raketa ne melja , ne pegla, pogrijesi u predaji ali je direktan i defanzivno stroj u odnosu na sadasnjeg Xavija.
Bravo Lucho
Neki su se ovdje bunili i na dolazak Suareza , ja ne mogu zamisliti koliko ce ovaj napad biti jak sa njim.U prethodne 2 utakmice se vidjelo da ulazak Neymara daje dimenziju vise i raznovrsnost , sa Suarezom ce to biti duplirano
Gdje je kolega @Donnie da svrsi na Hamesa i izrazi zelju da tog preplacenog igraca vidi na nekoj izmisljenoj poziciji u Barci.
Uprava je uradila strasan posao ovog ljeta
Dva savrsena igraca za Barcu.Ocito ciljani transferi.Mathieu igra kao sto sam i ocekivao.Kupi sve pred golom a cita igru gotovo savrseno.
Raketa ne melja , ne pegla, pogrijesi u predaji ali je direktan i defanzivno stroj u odnosu na sadasnjeg Xavija.
Bravo Lucho

Neki su se ovdje bunili i na dolazak Suareza , ja ne mogu zamisliti koliko ce ovaj napad biti jak sa njim.U prethodne 2 utakmice se vidjelo da ulazak Neymara daje dimenziju vise i raznovrsnost , sa Suarezom ce to biti duplirano

Gdje je kolega @Donnie da svrsi na Hamesa i izrazi zelju da tog preplacenog igraca vidi na nekoj izmisljenoj poziciji u Barci.
Uprava je uradila strasan posao ovog ljeta

cestitam na tituli nedostiznih +6grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Trebamo po zadnji put osvojiti ovu Primeru jer od naredne godine igramo Katalonsku ligu.![]()
![]()
![]()

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sule popizdio na Munirove promašaje
doduše, mali je danas izyebao citav stadion, ne samo njega
mogu misliti kako mu je
trenira svaki dan, a ne može igrati ....zato ce biti pred El Clasico kao Zvijer puštena sa lanca
Sule popizdio na Munirove promašaje

mogu misliti kako mu je

Samo da ne ugrize nekogalet3 je napisao/la:
Sule popizdio na Munirove promašaje![]()
doduše, mali je danas izyebao citav stadion, ne samo njega
mogu misliti kako mu jetrenira svaki dan, a ne može igrati ....zato ce biti pred El Clasico kao Zvijer puštena sa lanca

sajo10 je napisao/la:Mislis Atletica? Nas najveci rival ove sezone je AtleticoVandelanoite je napisao/la:Lagano još večeras kiks Reala.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Arsene Wenger (Coach, Arsenal) - “Who is the Best Player in the World? Leo Messi. Who is the Best Player Ever? Leo Messi!”
Ivan Helguera (ex-Real Madrid) - “For me, Messi is the best player in history”
Marcello Lippi (Ex Coach, Italy) - “The best? Messi”
Filipe Scolari (Ex Coach, Portugal) – “The only bad thing about Ronaldo’s life is Messi. If it was not for him, Ronaldo would be the best player in the world for five years in a row.”
Radamel Falcao (Atletico Madrid) – “Is Messi a real player or a Play Station character?”
Joey Barton (Queens Park Rangers) – “Messi is the best that’s played the game. Streets ahead of Maradona.”
Luis Figo (Ex Portugal) – “For me, to watch Messi play is a pleasure – it’s like having an orgasm – it’s an incredible pleasure.”
Filipe Scolari (Ex Coach, Portugal) – “The only bad thing about Ronaldo’s life is Messi. If it was not for him, Ronaldo would be the best player in the world for five years in a row.”
Radamel Falcao (Atletico Madrid) – “Is Messi a real player or a Play Station character?”
Joey Barton (Queens Park Rangers) – “Messi is the best that’s played the game. Streets ahead of Maradona.”
Luis Figo (Ex Portugal) – “For me, to watch Messi play is a pleasure – it’s like having an orgasm – it’s an incredible pleasure.”
Barton po obicaju gluposti valja
Jel Matju MOTM ?
Jel Matju MOTM ?

L. Enrique: "Iznenadila me taktička svijest Busquetsa. U svakom momentu on zna šta uraditi. Najbolji je na svijetu na svojoj poziciji."
Nemoj srat Sherlock
Nemoj srat Sherlock

[youtube][/youtube]
ev i munirov individualni ucinak
malca nije htio gol ,al bice hajd prilika ,ustvari dao je gol a sudija ponisti ,ja mislim da je neopravdano ponisten al nisam siguran 100%. on treba prije pedra dobijati sansu,pedro je prelos
odbrana djeluje super za sad ,lijepo je vidit 0 primljenih golova ,samo ba treba bartru ubacivat isto,treba makar prije piquea da ima prednost,pique bas nesto spor ,za cas ga ljudi pretrce
prezadovoljan sam igrom ,vidi se da se igraci mnogo zalazu na terenu,pa kad i messi onoliko trci za loptom sve je onda jasno kako ih je lucho nafuro
a ev messija
ev i munirov individualni ucinak
malca nije htio gol ,al bice hajd prilika ,ustvari dao je gol a sudija ponisti ,ja mislim da je neopravdano ponisten al nisam siguran 100%. on treba prije pedra dobijati sansu,pedro je prelos
odbrana djeluje super za sad ,lijepo je vidit 0 primljenih golova ,samo ba treba bartru ubacivat isto,treba makar prije piquea da ima prednost,pique bas nesto spor ,za cas ga ljudi pretrce
prezadovoljan sam igrom ,vidi se da se igraci mnogo zalazu na terenu,pa kad i messi onoliko trci za loptom sve je onda jasno kako ih je lucho nafuro
a ev messija
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
[youtube][/youtube]
Messi na sebe navuce 4 igraca, perfektno asistira i na kraju Neymar pokupi svu slavu
Messi na sebe navuce 4 igraca, perfektno asistira i na kraju Neymar pokupi svu slavu

joj stadiona koliki je bog te, ovi vide samo tacke neke kako se krecu

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bolje s Lamele vidiš utakmicu na Bilinom 

dakle imamo izjave senilnih staraca,jednog razbojnika i jednog koji ne zna ni koliko ima godinalet3 je napisao/la:Arsene Wenger (Coach, Arsenal) - “Who is the Best Player in the World? Leo Messi. Who is the Best Player Ever? Leo Messi!”

Koliko se igra brze i ljepse pod njegovim vodstvom,presing fantastican.I pored toga drago mi je vidjeti one suteve iz daljine kada nema drugog rjesenje.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Prednost Mesija nad Ronaldom je sto ne ide na iznudzene penale za izjednacenje vec driblanjem cetverice i dodavanjem Nejmaru - Barcelona dobija utakmice.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.